Deze dame heeft ons twee mannetjes konijnen meegegeven. Dit had ze nooit mogen doen! Wij zijn nu namelijk 5 maanden verder en hebben twee vechtende konijnen die niet meer samen kunnen. Nu moeten we of... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Valse informatie gekregen, bij aanspreken kreeg ik geen bericht terug. Negeert meerderen berichten. Broodfokkerij eerste klas. Alleen maar voor het geld doet Naomi-Jane het, die zelfs haar naam heeft... Ver mais
Eigenaresse schrijft haar eigen 5 sterren reviews. Geloof deze dus niet. Wij hebben hier twee kleine konijntjes gekocht en deze werden gelijk heel ziek en zijn overleden. Het gaat mij niet eens om het... Ver mais
Via via naar deze fokker gestuurd voor dwergkonijntjes te kopen. Zei raden mij dit bedrijf sterk aan. Wij kwamen aan op locatie werden super fijn ontvangen, konden direct alle konijntjes bekijken en k... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Sem histórico de convites para avaliação
Super tevreden!!
Super tevreden!!
Onlangs konijntjes bij haar gekocht en super ervaring was dit voor mij. Altijd super snel en fijn contact. Konijntjes zijn super lief en kern gezond. Ik zou dan ook zeker nog keer willen terug komen om bij haar dwergkonijntjes te kopen!
Dwergkonijnen.com is niet wat het…
Dwergkonijnen.com is niet wat het lijkt!
De site is prachtig en contact via app verliep heel goed alvorens we een afspraak gingen maken. Als je een afspraak maakt onderteken je ook al
Min of meer de voorwaarden als je een konijn hebt gekocht en er wat mee is!
Op 5 juni kochten we 2 Dwergkonijnen voor de verjaardag van onze zoon. Ze waren allebei van een nestje van 5 april.
Eenmaal een week thuis zagen we al snel bij 1 van de konijnen een tand heel duidelijk als hij ging drinken! Na een foto te hebben gestuurd kregen we als antwoord dat het foute boel was en we het konijntje konden omruilen.
Na een week hechten met onze kinderen en ons was dit voor ons echt een NO GO, wat voor voorbeeld voor je kind ben je als je het konijntje wat een afwijking heeft gaat omruilen voor een “beter” konijn? En inmiddels waren we allemaal al helemaal gek op onze kleine medebewoners!
Het bleek uiteindelijk een gebitsafwijking te zijn vanaf de geboorte ( wat dus al gezien had moeten worden)
De operatie heeft ons 250 euro gekost en bij de dierenarts bleek ook nog eens dat ze allebei vachtmijt hadden! Dit koste ook weer het nodige om te behandelen.
Van de fokker hoef je geen coulance te verwachten wat betreffende de kosten en de Operatie was ook onze keus maar zelfs niet het aankoopbedrag voor een ziek konijn met afwijking als soort van berouw is geen discussie.
Ondanks dat alles in eerste instantie goed lijkt te zijn zijn het gewoon mensen die over de rug van vele konijnen geld verdienen en de liefde voor de dieren is er niet!
Reviews op hun site plaatsen ze niet als het slecht is ( die van mij is namelijk
Nooit geplaatst dus een verkeerd beeld krijg je door de reviews te lezen!
Voor ons nooit geen Dwergkonijnen.com meer
Besmettelijke parasieten
Verkoopt al jarenlang doodzieke, parasiet besmette konijnen. Weigert ziektekosten te vergoeden
Roosje het dwergkonijntje
Super leuk konijntje wezen kopen! Gelijk ook de benodigde spulletjes meegenomen voor Roosje haar nieuwe paleisje.
Leuke konijntjes en super service
Twee weken geleden bij deze fokkerij geweest, geholpen door een super behulpzame jongedame! Heel
Veel handige tips en weetje te weten gekomen. Het was echt een super leuk en ook wel leerzaam uitje voor de kids.
Fokker verkoopt zieke konijntjes
Begin augustus 2021 twee kleine konijntjes gekocht bij dwergkonijnen.com, binnen anderhalve week zijn beide konijntjes overleden. Volgens de dierenarts waren de konijnen erg mager en ondervoed en ze bleken besmet te zijn met parasieten...Ze hadden geen kans om te overleven! Ook zei de arts dat één van de konijntjes waarschijnlijk nog te jong verkocht is. Het ziet er daar wel netjes uit, maar achteraf lees ik dat er veel meer konijntjes ziek zijn als ze de deur uitgaan. Vergoeding van de zieke konijntjes is niet mogelijk, reactie van de fokker is.. ach wat vervelend en kom maar een nieuwe halen... Ik vind het onbegrijpelijk dat er zo weinig verantwoordelijkheid genomen wordt. De konijntjes horen gewoon vergoed te worden! Ik wil ook geen nieuwe konijntjes meer van deze fokker!
Afgelopen vrijdag zijn wij naar…
Afgelopen vrijdag zijn wij naar dwergkonijnen gegaan, om een vriendinnetje voor ons konijn te kopen, wij hebben een leeuwenkop konijntje gekocht we zijn vriendelijk ontvangen en alles is goed uitgelegd, mooie dieren bedankt dwergkonijnen wij zijn super blij met ons leeuwenkopje😊