Via Vinted zwarte sneakers ontvangen Perfecte staat. Ik ging lopen, linker binnenkant..ijzerdraad.. blaar gelopen. Niet OK DWRS....SLECHTE AFWERKING 😈😈😈😈 voor die prijs echt Niet Ok
Mijn sneakers gingen eerder kapot dan je normaal van schoenen mag verwachten. Daarom stuurde ik hierover een mailtje en wat foto’s naar Dwars. Niet wetende wat ik kon verwachten. Binnen 3 werkdagen wa... Ver mais
Meerdere sneakers al van jullie wat een plaatjes en wat lopen ze fijn! Onlangs cowbowlaarsjes binnen gekregen helaas de hak bij beide laarsen snel kapot maar dit is door jullie heel netjes opgelost do... Ver mais
Alles keurig bezorgd Ben laaiend enthousiast over de jupiter sneakers Mijn derde paar reeds Lopen ontzettend lekker Als je besteld zijn ze er andere dag Heel fijn geregeld Goede prijzen en... Ver mais
"Wij zijn hét jonge en vooral trendy schoenenmerk van Nederlandse bodem! DW\\RS staat voor vernieuwende, betaalbare en kwalitatieve lederen schoenen voor dames, heren en kinderen. Onze DWRS label collectie is verkrijgbaar via onze website en bij 325 retailers in Nederland!" In samenwerking met gecertificeerde fabrieken in Portugal werken wij er hard aan om de collectie zo duurzaam mogelijk te laten produceren. De partners daar, maar ook de toeleveranciers, selecteren we daarom zelf. Hierdoor zijn de materialen gekwalificeerd en ook steeds vaker gerecycled. Van restmaterialen uit vorige producties laten wij samples maken om ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk afval overblijft.
Grotestraat 202, 5141 HD, Waalwijk, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana

Resposta da DWRS label
De schoenen waren er de andere dag al,pasten precies en zagen er qua kleur goed uit
Super fijne schoenen, lopen lekker en blijven lang mooi. En hele fijne service.

Resposta da DWRS label
Zeer duidelijke, uitgebreide info op de gebruiksvriendelijke site.
Makkelijk te bestellen en te betalen.
Snelle levering, degelijk verpakt.
En bovenal zalige, degelijke schoenen. Voor elk wat wils!!

Resposta da DWRS label
Mijn eerste paar sneakers ruim 4 jaar geleden gekocht en na veel dragen zijn ze nog steeds in prima staat! Ondertussen zijn er heel wat sneakers bijgekomen en heb ik ook al 2 paar slippers aangeschaft. Het begint hier stilaan een verslaving te worden…
Als je eenmaal een goed merk gevonden hebt, verander je niet zomaar meer en laat dit nu een topmerk zijn van uitstekende kwaliteit!
Levering is trouwens ook super snel, dag na bestelling staan ze vaak al aan de deur.
Super snelle levering, Geweldige sneakers de Jupiter en Senja,vooral nu in de sale,lopen geweldig, heb van de Jupiter wel een maatje groter altijd nl 39 ipv 38,de Senja wel gewoon in maat 38

Resposta da DWRS label
Snelle levering en hele goede kwaliteit schoen. Kleuren zijn zoals op foto op website. Hele schoen is van leer en dat voel je. Deze schoenen gaan ook altijd erg lang mee!
Dit zijn echt super fijne schoenen die ook wat langer mee gaan. Normaal doe ik ongeveer een seisoen met een paar schoenen maar met deze wel twee of 3. Echt super fijn je moet ze alleen niet de de wasmischiene gooien😅

Resposta da DWRS label
Altijd snel met levering en de schoenen zijn super

Resposta da DWRS label
J’adore mes chaussures ! J’ai l’impression de marcher sur un coussin d’air!

Resposta da DWRS label
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.