Dyne Fit Opiniões

TrustScore: 4 em 5

3,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Een klein foutje tijdens de verzending werd vooraf al opgemerkt door Dyna Fit. Dat is pro actief werken! Jogger kon eenvoudig gewisseld worden waarbij de verzendkosten ook gecorrigeerd werden. Mooie h... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

INGEBREKESTELLING-BESTELLING #1362 Beste heer/mevrouw, Op 7 januari 2026 heb ik bij uw bedrijf 2 joggingbroeken besteld onder bestelnummer 1362. Na levering bleek dat beide broek... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Heb eind december 2 shirts besteld die (door verkeer en weersomstandigheden) pas na drie weken konden geleverd worden. Bij een shirt liet tijdens het eerste dragen het Dyne logo los. Naar een meldi... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Een maand geleden mijn bestelling gedaan en ik heb nog steeds niets ontvangen..... Dit bleek uiteindelijk volledig te liggen aan het transportbedrijf. Na wat over en weer contact met de service afd... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupas desportivas

Dyne Fit is a premium men's activewear brand committed to providing high-quality, stylish, and functional fitness clothing. Our products are designed for ultimate performance, comfort, and durability, allowing you to train at your best every day. Whether you’re hitting the gym, running, or engaging in any athletic activity, Dyne Fit ensures you look great and feel even better. We pride ourselves on great quality, prices and fast delivery, Plus, with Klarna, we offer flexible payment options so you can buy now and pay later.

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

58 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 87% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Todas as opiniões

36 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Goede kwaliteit en pasvorm

Na een vertraging in de bezorging door het winterweer heb ik helaas enkele foutieve maten van de bestelde kleding ontvangen. Via de klantenservice werd het retourneren snel en goed afgehandeld. Inmiddels een hardloopshirt (lange mouwen) gebruikt: mooie kwaliteit en goede pasvorm!

21 de janeiro de 2026

Hoi,

Bedankt voor je review! Jammer dat de bezorging vertraging had en dat je in eerste instantie enkele foutieve maten ontving. Fijn om te horen dat het retourneren via onze klantenservice snel en goed is afgehandeld.

Classificada 5 em 5 estrelas

Heb eind december 2 shirts besteld die…

Naar een melding aan de klantenservice heb ik onmiddellijk een nieuwe shirt ontvangen - zonder de beschadigde terug te moeten sturen.
Prima service 👍

21 de janeiro de 2026

Hoi Jurgen,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen je melding direct is opgelost en dat je snel een nieuw shirt hebt ontvangen. We waarderen je begrip en je positieve woorden over onze service.

11 de dezembro de 2025

Hoi Moniek,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering.

Goede kleding

Niet de snelste levering, maar wel goed op de hoogte gehouden. De kleding ziet er goed uit en het valt mooi. Of ze ook qua kwaliteit goed zijn moet nog blijken.

26 de dezembro de 2025

Hoi Gerrit,

Bedankt voor je review! Jammer dat de levering iets langer duurde, maar fijn om te horen dat je goed op de hoogte bent gehouden en dat de kleding er goed uitziet en mooi valt.

Classificada 5 em 5 estrelas

Maat L besteld en maat M binnen…

Maat L besteld en maat M binnen gekregen. Snelle reactie en uitleg gekregen op de e-mail.
Gaan de shirts uitproberen!

14 de dezembro de 2025

Hoi,

Bedankt voor je review! Jammer dat je in eerste instantie een verkeerde maat hebt ontvangen, maar fijn om te horen dat je snel reactie en duidelijke uitleg hebt gekregen via e-mail. We hopen dat de shirts goed bevallen bij het uitproberen!

Bestellen

Bestellen, leveren informeren allemaal goed.

27 de novembro de 2025

Hoi Fred,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het bestellen, de levering en de communicatie allemaal goed zijn verlopen.

Mooie kleding

Mooie kleding. Goede service.

29 de novembro de 2025

Hoi Marc,
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de kleding en onze service. Wij streven ernaar om dit bij elke bestelling waar te maken.

Classificada 2 em 5 estrelas

Waardeloos.

9 dec. een sportshirt besteld en nog niets in huis. Temu is nog eerder met leveren dan deze leverancier.
Dit is absoluut de laatste keer dat ik iets besteld heb. En kom niet net lulverhalen op de proppen, in een bewoording waardeloos!!!!

9 de dezembro de 2025

Hoi Adrie,

Jammer om te horen dat je zo teleurgesteld bent over de levering. We willen je wel graag laten weten dat we je e-mail al hebben gezien en hier inmiddels ook op hebben gereageerd.

Classificada 1 em 5 estrelas

Heb weken terug besteld en nog steeds…

Heb weken terug besteld en nog steeds niets ontvangen!!
Meerdere keren contact gehad via mail, er wordt van alles beloofd maar je wordt gewoon in de maling genomen.

29 de novembro de 2025

Hoi Ap,

Bedankt voor je review. We begrijpen dat het vervelend is als het niet zoals gewenst gaat, maar we hebben je maar liefst 5 keer gemaild om je probleem op te lossen.

Je geeft aan dat we je in de maling nemen, dus we willen de situatie graag even toelichten. Wij hebben je bestelling keurig verstuurd en volgens de bezorgdienst is het pakket ook bij je thuis bezorgd. Dit is eveneens zichtbaar in de track & trace-informatie die we met je hebben gedeeld via e-mail en onze bezorgdienst heeft een foto gemaakt ter bewijs tijdens het afleveren.

Op 12, 14, 22 en 24 november hebben we telkens gereageerd op je e-mail en nooit een inhoudelijke reactie teruggekregen. Op 26 november hebben we uit eigen initiatief je nogmaals een mail verstuurd om te vragen naar de status, maar deze keer kregen we helemaal geen reactie.

We willen dit alsnog graag met je oppakken. Zou je onze laatste e-mail willen beantwoorden? Als dat je niet lukt, mag je ook gerust een bericht sturen via WhatsApp naar +31 6 22862976. Dit is het WhatsApp telefoonnummer van onze klantenservice en dan helpen we je daar verder.

We hopen snel iets van je te horen, zodat we dit samen netjes kunnen oplossen.

Goed

Goed. Mooie kwaliteit en snel levering

14 de novembro de 2025

Hoi Mark,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit en de snelle levering. Wij streven ernaar om dit bij elke bestelling waar te maken.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik had al een keer t-shirts gekocht en…

Ik had al een keer t-shirts gekocht en nu korte broeken. Snelle service, goede kwaliteit.

14 de outubro de 2025

Hoi Tycho,

Bedankt voor je review en je herhaalaankoop! Super om te horen dat je opnieuw tevreden bent met de snelle service en de goede kwaliteit van onze producten. Dat waarderen we enorm.

Zoals verwacht

22 de setembro de 2025

Hoi Martijn,

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat alles naar verwachting is verlopen en je tevreden bent met je bestelling. Wij streven ernaar om dit bij elke ervaring waar te maken.

Weken geleden besteld

Weken geleden besteld, maar tot nu toe nog steeds niets ontvangen. Geen pakket én geen trackinglink – die heb ik überhaupt nooit gehad. In de mail staat dat het “enkele dagen” kan duren, maar we zijn inmiddels weken verder. Slechte communicatie en erg teleurstellend.

9 de outubro de 2025

Hoi Gijs,

Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen en geen trackinglink hebt gekregen. We hebben je bestelling in beeld en gaan dit direct nakijken. Je ontvangt hierover zo snel mogelijk een update via e-mail.

Onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld.

Classificada 5 em 5 estrelas

Bij mij duurde de verzending wat…

Bij mij duurde de verzending wat langer, maar werd keurig op de hoogte gehouden. Verder tevreden, goede kwaliteit

31 de agosto de 2025

Hoi Rob,

Bedankt voor je review! Jammer dat de verzending wat langer duurde, maar fijn om te horen dat je goed op de hoogte werd gehouden en tevreden bent over de kwaliteit.

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit

15 de julho de 2025

Hoi Zeke,

Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent met de snelle levering en de goede kwaliteit. Wij streven ernaar om dit bij elke bestelling waar te maken.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hele goede kwaliteit en snelle…

Hele goede kwaliteit en snelle levering. 3 shorts en 2 t-shirts besteld en de volgende dag in huis. De korte broeken zijn stevig en hebben goede zakken. Complimenten.

3 de julho de 2025

Hoi Rutger,

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat je zo tevreden bent met de kwaliteit en snelle levering.

Classificada 1 em 5 estrelas

Slechte informatie over de maatvoering…

Slechte informatie over de maatvoering van de shorts. Worden dus geretourneerd.

30 de junho de 2025

Hoi Ger,

Bedankt voor je review. Vervelend om te horen dat de maatvoering van de shorts voor jou niet duidelijk was en dat je daardoor moet retourneren. We merken dat andere klanten dit probleem niet ervaren, maar we kijken graag samen met jou naar een passende oplossing. Neem gerust contact met ons op via returns@dyne.fit, dan staan we voor je klaar.

Uitstekende shorts

Ik heb 2 shorts besteld, excellentie en de resolute. Ze zijn licht, goede pasvrom en handige zakken waar ook een Iphone pro max in past. Materiaal is stevig genoeg om ook mee te voetballen. Ik ben meer dan tevreden!

20 de janeiro de 2025

Hoi Yerne,

Bedankt voor je review! Fijn dat je zo tevreden bent met de korte broeken. Wij streven ernaar om altijd kwalitatieve en functionele sportkleding te leveren.

Fijne shirts

Fijne shirts, vlot geleverd, eerlijke prijs.

15 de janeiro de 2025

Hoi Geert,

Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent met de shirts, de snelle levering en de eerlijke prijs. Wij streven ernaar om altijd de beste kwaliteit en service te bieden.

Top kwaliteit

Super tevreden met mijn shirt van Dyne fit! Het zit heerlijk en de ademende kwaliteit is perfect tijdens het sporten. Snelle levering en goede service. Absoluut een aanrader!

10 de janeiro de 2025

Hoi Sander,

Bedankt voor je fantastische review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je shirt en dat het perfect zit tijdens het sporten. Bedankt voor je aanbeveling, dat waarderen we enorm!

Fijne dag!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.