Dyrelageret.dk Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestilte en del varer mandag aften. Onsdag var de klar til afhentning på det aftalte sted. Havde ønsket madskåle i “drengefarver, hvis det var muligt - der blev leveret drengefarver. Havde gerne... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fornuftige priser, hurtig levering (selv om GLS ikke vil sætte pakken udenfor på eget ansvar, som man ellers kan vælge når man bestiller, men det kan man dårligt give dyrelagert.dk skylden for). De 2... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk behandling og oplevelse at handle ved dyrelageret- og ikke mindst ved reklamation over vare. Først lynhurtig levering af de bestilte varer- hvor der var vedlagt fine gaver. Ved reklamati... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Loja de artigos para animais de estimação
  2. também em
  3. Loja de animais de estimação

Informação fornecida por diversas fontes externas

Dyrehandel med kvalitetsprodukter til fantastiske priser, stort udvalg til hunde, katte og gnavere

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

13 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

super

Godt sted at handle, ingen vrøvl ved tilbage levering af forkert størrelse. penge retur alt fungerer. Handler her ofte

13 de outubro de 2016

Kan klart anbefales

Intet dårligt at sige herfra. Pakken var virkelig godt pakket ind! - Hvilket er lækkert.
Vi var endda så heldige at få en ekstra godbid med til hundene, og et lille stykke chokolade til mig :) Super god service! Det bliver nok ikke sidste gang vi handler her.

14 de setembro de 2016

Fantastisk service

Her er en virksomhed der gør det helt fantastisk når det drejer sig om service af deres kunder - man får en helt fantastisk behandling når man henvender dig og så er leveringen hurtig og fejlfri 👍👍👍👍👍

29 de agosto de 2016

Det er helt i top

Det er nemt at bestille og varerne kom hurtigt. Gratis levering på foderet, det er super! Prisen var også den rigtige! Jeg vender tilbage og køber foder til min hund igen!

4 de agosto de 2016

Vanvittig god service

Jeg kan kun anbefale dyrelageret. Vi havde købt en hundetrailer, hvor der manglede nogle dele. Jeg skrev dette til dem søndag aften og allerede mandag formiddag ringer de og fortæller, at delene er på vej. Fantastisk god service og deres leveringstider er altid spot on.

18 de julho de 2016

Fremragende service!

Fremragende service, hurtig levering - og to katte som er ovenud glad for deres nye foder. Selvom jeg til at starte med kun bestilte et par foderprøver, er jeg ikke i tvivl om, at jeg skal handle mere hos dyrelageret. Mine to katte har generelt været sundere efter det nye foder - og alt i alt har servicen bare været i top! Vil helt sikkert anbefale andre at handle hos jer.

Glade hilsner, Freja.

16 de julho de 2016

Super service

Har handlet her for første, men nok ikke sidste, gang.
Kundeservice var søde og hjælpsomme, pakke blev leveret ikke engang et døgn efter bestilling og inkluderet var, en fin gave til min lille nye hvalp.

Rigtig god service og et sted jeg vil anbefale andre.

29 de abril de 2016

Nemt, hurtigt og billigt

Varerne modtaget præcis et døgn efter bestilling, hvilket jeg finder yderst flot. Pænt pakket med hvad jeg vil kalde to store poser kiks lagt ved. Meget enkel proces for bestilling, dog kunne jeg godt have brugt et lidt bedre overblik over priser på produkterne uden at skulle trykke ind på det enkelte produkt for at se prisen, men detalje. Meget positiv oplevelse :)

19 de janeiro de 2016

Perfekt

Bestilte om formiddagen... dagen efter kl 9 (eller tidligere) stod mine varer udenfor hoveddøren!..

Det var første gang vi bestilte noget, og vi kommer tilbage.

18 de janeiro de 2016

Super service

Har handlet hos Dyrelageret nogle gange og finder det fremragende
Overskuelig hjemmeside, hurtig levering, pakket ordentligt så tingene ikke går i stykker. Intet at sætte en finger på.
Jeg er ihvertfald blevet fast kunde her

24 de novembro de 2015

Så nemt!

Nem og overskuelig hjemmeside
Gode priser
Lynhurtig levering!

Jeg er overrasket på den helt positive måde og kan ikke se hvorfor jeg skulle handle hundefoder andre steder :-)

10 de novembro de 2015

Absolut favorit

Har efterhånden købt herfra flere gange, altid gode priser og hurtig levering. Desuden er deres produkter helt i top.
Kan kun anbefales.

28 de outubro de 2015
Classificada 5 em 5 estrelas

Gode priser, superhurtig levering, fin service

Har netop modtaget min første ordre, som blev leveret ca. et døgn efterbestilling. Så bliver det vist ikke meget bedre. Deres pris på netop det hundefoder jeg var ude efter var absolut konkurrencedygtig. Så herfra kun thumbs up. Jeg handler helt sikkert hos dyrelageret.dk igen.

2 de setembro de 2015
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais