Købte en ak-ko silence 700 for 7 år siden i Silvan. Blev anbefalet e-gartner til at lægge vores tråd ned, fik en pris som så var det halve af aftalen. Claus instruerede om brugen og indstillingen af r... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
E-gartner Claus fik en rundvisning i baghaven og vi fik drøftet og aftalte, hvor den nedfræsede kanttråd skulle placeres, hvorefter han gik i gang. Kort efter var kanttråden fræset ned og Claus pro... Ver mais
Jeg kontaktede e-gartner via en mail, i hvilken jeg præsenterede mine ønsker. Claus Wad svarede meget hurtigt efter at have sat sig ind i opgaven. Vi kommunikerede nogle få gange frem og tilbage, og... Ver mais
Har brugt e-gartner to gange til en installation. Første gang for 3 år siden, og så i 2025, hvor vi investerede i en ny robotplæneklipper, der krævede et styringskabel. Begge gange særdeles pædagogisk... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Danmarks eneste landsdækkende installationsfirma! e-gartner ApS installerer samtlige robotplæneklippere på det danske marked. Installering Montøren kommer hjem til dig og monterer de kabler i græsplænen, som robotten navigerer ud fra. Kablerne fræses nænsomt ned i din græsplæne ved hjælp af en speciel nedpløjningsmaskine. De vil herefter være skjult og beskyttet under plænen. Vi leverer og installerer og går først når alt virker, som det skal..
Informações de contacto
Pile alle 11, 3480, Fredensborg, Dinamarca
- kontakt@e-gartner.dk
- e-gartner.dk
Não respondeu a opiniões negativas
Afhentning af robotplæneklipper
God og kompetent afhentning.
Tog hånd om mit problem med robotten på en venlig måde.
Jeg har ikke accepteret marketing og…
Jeg har ikke accepteret marketing og har af adskillige omgange fået mail fra jer med at jeg bedes bedømme jer på Trustpilot.
Den fik I så her.
Utrolig god service
Altid God service
Der var reaktion på min opringning da… maskinen gik i stå og jeg ikke kunne starte den igen
Der var reaktion på min opringning da jeg løb ind i startproblemer, endog med en kopi af hvor jeg skulle trykke for at starte maskinen efter den stoppede og ikke kørte til
“Garage”.
Jeg få nok behov for hjælp når jeg skal starte med græsslåning igen. Beklager jeg kan ikke huske hvor år det skete, men mit problem blev løst på en meget tilfredsstillende måde.
Med venlig hilsen v
Svend
Har været kunde i 1 år (2022) og alt…
Har været kunde i 1 år (2022) og alt har fungeret fint.
Effektivt og velfungerede
Min robot kunne ikke køre pga…
Min robot kunne ikke køre pga beskadiget ledning i græsplæne. Fejlfindet og repareret , men der var igen fejl efter et par dage. Tekniker tilkaldt og der var fejl på det først reparation. Fejlen rettet. Robotten hentet til vinter opbevaring/service, forløb planmæssigt.
DET HAR BARE VÆRET OK.
Glad robot
Min utrolig beskidte robot kom tilbage som ny og med nye knive. Alt i alt en rigtig god oplevelse, som jeg nu har oplevet flere gange. Man får altid en god snak med personalet.
En god oplevelse
e-gartner svarede ikke som ellers lovet…
e-gartner svarede ikke som ellers lovet på mit sidste opkald.
Altid venlig og humoristisk!
Altid venlig og humoristisk!
Fordi, man fik al den hjælp der var brug for.
God orientering forud for afhentning
jeg er så taknemmelig ;i sørger for…
jeg er så taknemmelig ;i sørger for det hele, jeg
behøver ikke at huske på hverken bestilling
eller afhentning; i sørger for det hele; en stor hjælp
min fremskrevne alder; jeg ved at, jeg trygt kan
stole på jer = 10 stjerner mindst hvis jeg kunne.
liss friis
Umuligt at komme i kontakt med chefen…
Umuligt at komme i kontakt med chefen når der er problemer ift. det installeret kabel i plænen.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.