Leia as opiniões dos outros
Córka jest zadowolona z zajęć. Zajęcia są ciekawe. Chętnie w nich uczestniczy. Podoba jej się indywidualny kontakt z lektorem. Polecamy taką formę nauki języka.
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
E-native to nowoczesna szkoła językowa prowadząca konwersacje z Native Speakerami online.
Informações de contacto
Mickiewicza 62, 37-300, Lezajsk, Polónia
- 737590316
- tomasz@e-native.pl
- e-native.pl
Great customer service the guy was…
Great customer service the guy was super nice
Niestety
Niestety, nie miałem zbyt dużo zajęć z powodu zaangażowania w inne sprawy i często przekładałem zajęcia. Mimo to spotkałem się ze zrozumieniem ze strony lektorów. Musiałem zrezygnować z powodu braku wolnego czasu.
Jestem bardzo zadowolona z przebiegu i…
Jestem bardzo zadowolona z przebiegu i poziomu lekcji oraz przyjaznej atmosfery, którą zapewniają lektorki - Josslyn i Melissa. Lekcje są ciekawe, przebiegają w dobrym tempie, dostosowane są do poziomu uczniów a po każdej lekcji dostajemy na maila podsumowanie zajęć. Serdecznie polecam.
Uwielbiam lekcje w e-native
Uwielbiam lekcje w e-native. Moja lektorka Zina, jest nie tylko świetnym nauczycielem, ale i fantastycznym człowiekiem, który potrafi zbudować doskonałą atmosferę zajęć. Lekcje są zawsze dostosowane w 100% do moich potrzeb i oczekiwań, poznaję mnóstwo słownictwa i szybko go przyswajam dzięki konwersacjom. Chodziłam do różnych szkół językowych od dziecka, ale nigdy nie widziałam takich efektów jak teraz. Polecam każdemu! Edukacja i świetna zabawa w jednym.
Spotkania z Mary A.
Dla mnie, spotkania z Mary A. to nie lekcje. To wspaniała językowa przygoda. Świetnie nam się rozmawia na różne tematy, od życiowych, przez kulturowe i filozoficzne. Mary A. jest młodą i bardzo wrażliwą osobą. Ma duże doświadczenie w pracy z uczniami w różnym wieku. Świadomie dostosowuje słownictwo do mojego (wysokiego) poziomu językowego, więc zawsze notuję nowe wyrażenia i idiomy. Jest super!
Profesjonalizm o szeroki zakres materiałów
Bardzo ciekawe i profesjonalne zajęcia, możliwość wyboru tematyki. Ogólnie, polecam!
I have classes with Natalee
I have classes with Natalee. I recommend
Jestem bardzo zadowolona
Jestem bardzo zadowolona z lekcji angielskiego. Moja nauczycielka Cheyenne jest bardzo wspierająca i docenia moje postępy, co bardzo mnie motywuje do nauki. Każda lekcja jest dla mnie przyjemnością i możliwością odkrycia ciekawostek zarówno dot. języka jak i różnych zakątków świata. Moja nauczycielka ma super poczucie humoru, co uważam,że jest bardzo pomocne w uczeniu się w serdecznej atmosferze☺️ Bardzo polecam tą szkołę☺️
Jestem bardzo zadowolona z lekcji…
Jestem bardzo zadowolona z lekcji angielskiego. Lekcje dostosowane do moich potrzeb. Potrzebowałam "rozgadania się" w języku angielskim i to otrzymałam na bardzo wysokim poziomie.
Working with e-native was great from…
Working with e-native was great from the beginning. Mary is one of the best teachers on this platform. This is mainly due to the attitude towards the student. It's a small thing, but it makes a difference. Additionally: 100% professionalism, no lateness, empathy, accent, pronunciation - these are Mary's strengths. Classes are organized, there is no chaos. I would like to add that Mary is an understanding teacher. He can adjust the level to each student. My 9-year-old daughter was delighted with the lessons. Mary calmly and empathetically conveyed information, tasks (example: seasons, number, months). The most important thing is that Mary showed pictures and encouraged conversation. My Tosia wrote words on the other side of the screen. Mary was checking it out. I wouldn't have believed it myself if I hadn't seen it. It's hard to believe that a 9-year-old can enjoy lessons with someone who doesn't speak her native language so much. Additionally, e-native always sends feedback and sends a lesson summary (top words or phrases). I wholeheartedly recommend Mary and the entire platform
Cheyenne - wspaniała nauczycielka
W wakacje przeszłam kurs w E-native i jestem bardzo zadowolona. Świetny kontakt ze szkołą, elastyczność, żadnych długoterminowych umów. Rozmowy odbywałam z lektorką Cheyenne i z całego serca polecam. Sympatyczna, uśmiechnięta, zaangażowana. Lekcje dopasowane były do moich potrzeb i zainteresowań, przeprowadzane w bardzo ciekawy sposób. Udało mi się przełamać barierę językową i w konwersacjach czuję się teraz swobodniej. Dziękuję Cheyenne:)
Gadiel is the best teacher
Gadiel is the best teacher of learning English and confidence in speaking the language
Profesjonalne zajęcia w miłej atmosferze.
Lekcje bardzo profesjonalne, ciekawe, w miłej atmosferze. Nabrałem śmiałości i pewności w rozmowie, na czym mi najbardziej zależało. Szczerze polecam zajęcia z Anją!
Szkoła godna zaufania
Natalee jest po prostu świetna. Na zajęciach nigdy nie jest nudno, a to już prawie rok :))) Dzięki konwersacjom z Nią przestałam się wstydzić mówienia po angielsku. Polecam z czystym sumieniem!!!
Lekcje z Natalee
Lekcje z Natalee są bardzo przyjemne, zawsze wita mnie z uśmiecham i pozytywną energią. Dostosowuje zajęcia pod moje potrzeby. Rozwiązuję z Natalee testy z egzaminu ósmoklasisty przez co czuję się pewniej. Jestem bardzo zadowolona z naszych lekcji :)
Dziękujemy za bardzo dobre nauczanie.
Jesteśmy bardzo zadowoleni z zajęć języka angielskiego w szkole językowej e-native . Nasza córka Zuzia, chodziła na inne zajęcia, ale męczyła się tam i efekty były niewielkie. Natomiast na zajęcia z Panią Bel przychodzi z chęcią. Uczy się i dodatkowo robi to w atmosferze dobrej zabawy.
Opinia po 2 miesiącach kursu
Pisząc recenzję jestem już po dwóch miesiącach kursu i po tym okresie oceniam współpracę ze szkołą e-native bardzo pozytywnie. Dobry i szybki kontakt, wszystko jest dobrze zorganizowane. Największą zaletą i tym co wyróżnia tę szkołę jest brak umowy i dowolność przerwania, zakończenia kursu, czy swobodnego powrotu. Obecne czasy nie sprzyjają wiązaniu się długoterminowymi umowami.
Moje zajęcia prowadzi świetna i sympatyczna lektorka Sarah. Z łatwością nawiązałyśmy kontakt, szybko znalazłyśmy wiele wspólnych tematów. Sarah jest zawsze punktualna, uśmiechnięta, mówi bardzo wyraźnie, zawsze dopytuje, czy wszystko zrozumiałam i pozytywnie nastawia mnie do nauki. Nie pospiesza mnie przy wypowiedzi, pozwala na znalezienie własnych słów, a jeśli potrzebuję, wskazuje najlepsze określenia na to, co chciałabym powiedzieć. Zauważam postępy i przełamanie moich barier językowych.
Recenzja szkoły z angielskiego e-nativ prowadzonej przez nauczycielkę o imieniu Chayen:
Szkoła e-native to doskonałe miejsce dla tych, którzy chcą nauczyć się języka angielskiego w wygodny i skuteczny sposób. Miałam przyjemność korzystać z kursów online oferowanych przez tę szkołę i mogę szczerze powiedzieć, że jestem zadowolona z efektów.
Jestem zachwycona możliwością podzielenia się moją opinią na temat szkoły z angielskiego prowadzonej przez nauczycielkę Chayen.
Nauczycielka Chayen jest fantastyczną nauczycielką, która doskonale zna język angielski i potrafi go przekazać w sposób prosty i zrozumiały. Jej cierpliwość i zaangażowanie sprawiają, że lekcje są naprawdę efektywne i interesujące. Zawsze jest otwarta na pytania i zawsze stwarza przyjazną atmosferę, dzięki czemu nauka staje się przyjemnością.
Podsumowując, szkoła e-native to doskonałe rozwiązanie dla tych, którzy chcą nauczyć się języka angielskiego w wygodny i skuteczny sposób. Profesjonalni nauczyciele, intuicyjna platforma e-learningowa oraz elastyczność nauki online sprawiają, że szkoła e-native wyróżnia się na tle innych szkół językowych. Serdecznie polecam.
Polecam😄
Świetna szkoła. Zajęcia prowadzone w tak przyjemnej atmosferze, że niewiadomo, kiedy się kończą. Można nauczyć się wielu przydatnych słów i zwrotów przez rozmowy. Nauczyciele bardzo mili, w kreatywny sposób prowadzą lekcje.
Bardzo polecam tą szkołę
Bardzo polecam tą szkołę. Lekcje były cudowne. Nauczyłam się bardzo dużo słówek i zwrotów w sposób naturalny (przez rozmowę). A co najważniejsze, nie bałam się mówić. Atmosfera była niesamowita, dlatego też czułam się swobodnie rozmawiając na rozmaite tematy.

Resposta da e-native
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.