Ik ben zowel telefonisch als via de mail door Johan geholpen. Die dacht echt met me mee en was heel benaderbaar en nam de tijd. Uiteindelijk mooie werkkleding besteld en zoals afgesproken geleverd. Ik... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Voordat ik een bestelling wilde plaatsen, heb ik vragen gesteld aan de klantenservice via email. Hierop kreeg ik uiterst correct en snel antwoord. Direct heb ik m'n bestelling geplaatst. De product... Ver mais
Goede service! Kocht een aantal werkbroeken, eentje was te klein en die mocht ik op locatie komen ruilen, koste wel een aantal dagen extra. De andere was niet leverbaar (tot september) en e-werkb... Ver mais
Zeer snelle levering. Op maandag besteld en op dinsdag al ontvangen. Duidelijke instructies voor (eventuele) ruiling.
Informações sobre a empresa
E-werkbroeken.nl is als onderdeel van Uniwork Beroepskleding gespecialiseerd in advies en verkoop van werkkleding, beroepskleding en veiligheidskleding voor iedereen. Heldere taal, goede service en een perfecte uitstraling van jouw bedrijf staan bij ons voorop. Elke dag versturen wij pakketjes groot en klein, naar particuliere en zakelijke klanten. In alle kleuren en maten die je maar kunt bedenken voor werkkleding. Door gebruik te maken van Trustpilot laten wij graag zien dat kwaliteit van service nog altijd voorop staat bij online bestellingen. Op e-werkbroeken.nl vindt je ons grootste online assortiment voor beroepskleding, met merken als Blaklader, Mascot, Tricorp, Workman, Kariban, Russel en ook voor schoenen van Sixton. Check al onze reviews hier op deze pagina en wees welkom in onze webshop. Wij zijn je heel graag van dienst!
Informações de contacto
Wasaweg 4-1, 9723JD, Groningen, Holanda
- +31 (0)50 - 21 11 430
- klantenservice@e-werkbroeken.nl
- e-werkbroeken.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
As pessoas também visitaram
Snelle levering goeie service
Snelle levering goeie service
Vooral zo doorgaaaaan!!!
Top top top top

Resposta da e-werkbroeken.nl
Goed en vriendelijk geholpen door de…
Goed en vriendelijk geholpen door de klantendienst en vlotte levering
Goed geholpen zowel in de winkel als…
Goed geholpen zowel in de winkel als via de mail.
Prima prijs voor product
Prima prijs voor product, voldoende informatie op website om juiste maat te vinden. Alles naar wens.
Blacklader werkbroek
Keurig geleverd, vind het alleen wel wat lang duren, dat kan toch sneller tegenwoordig.

Resposta da e-werkbroeken.nl
Goede kwaliteit en snelle levering
Duidelijke website. Goede kwaliteit, snelle levering en genoeg keuze.
Produkt besteld
Produkt besteld, betaald en bevestigd gekregen en dan krijg je veel later een mailtje dat het artikel er helemaal niet eens meer is..
Bizar, je zou het niet moeten kunnen bestellen wanneer het niet voorradig is, zo werkt het bij andere winkels ook!

Snelle goeie levering
Duidelijk bij vermeld dat je 2 maten groter moest hebben
Goede maten weergegeven. Erbij verteld dat je voor je eigen maat een 2-tal maten groter moest nemen. Dat klopte inderdaad.
Lekker snel geleverd.
Ik ga hier zeker weer bestellen.

snelle afhandeling
ik had verkeerde maat besteld en er kwam een snelle nieuwe levering
Haal altijd mijn schildersbroeken hier
Haal altijd mijn schildersbroeken hier. Dikke 10
Bedrijf is prima
Bedrijf is prima , maar retour zenden is duur. Maatvoering van de werkbroeken is dramatisch

Resposta da e-werkbroeken.nl
Ze waren erg vriendelijk en behulpzaam en erg lief
Ze waren erg vriendelijk en behulpzaam
en ze kwamen met een goede oplossing.