E-Wheels Norge AS Opiniões 9039

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Lader som var ca ett år gammel fungerte ikke lenger. Jeg tok kontakt på epost og fikk raskt svar med forespørsel om bildedokumentasjon av lader og ladeport. Kort tid etter dette ble sendt fikk jeg pos... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 4 em 5 estrelas

Ang reklamasjon skreiv jeg til kundeservice at jeg ville helst bli oppringt da det går fortere enn å skrive hver sin mail frem og tilbake men det ordna seg fort når jeg fikk ringt Vegard i Bergen, fik... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Fikk en elsykkel der elmotoren koblet ut etter å ha syklet 50meter, og det kom opp en feilkode. Ringte til E-weels og fikk kontakt med en kundebehandler. Han forklarte meg hva jeg skulle gjøre, men je... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de bicicletas
  2. Loja de artigos para desportos ao ar livre

Escrito pela empresa

E-Wheels er en av Nordens største forhandlere av små elektriske kjøretøy og ble grunnlagt i Norge i 2014 som E-Wheels Norge AS. E-Wheels har levert en stor andel av Nordens små elektriske kjøretøy og anses som en pioner i det grønne skiftet.

Norges mest solgte el-sparkesykler & elsykler

Escrito pela empresa

150.000+ fornøyde kunder siden 2014!
Vi streber for at å tilby et komplett utvalg av personlige elektriske kjøretøy fra kvalitetsprodusenter til lavest mulig pris.

Kundeservice

Alltid tilgjengelig for deg

Vi setter kundene våre først og er alltid klare til å hjelpe deg! Vår kundeservice er tilgjengelig via e-post, telefon og livechat 24/7 for å svare på spørsmål, gi råd og løse eventuelle utfordringer. Uansett om du trenger hjelp med en bestilling, produktinformasjon eller noe annet, er vi her for deg – raskt og effektivt! Kontakt oss når det passer deg, så sørger vi for en smidig og hyggelig opplevelse. e-wheels.no/kundeservice

Informações de contacto

Promotion box for E-Wheels Norge AS

E-Wheels Norge AS

En av Nordens største forhandlere av mikromobilitet!

4,1

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 93% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 1 em 5 estrelas

Bestilte service for to sykler

Bestilte service for to sykler, men de kunne kun motta en. Travelt var argumentet. Kjøpte to sykler i fjor, ingen fungerte som forventet da jeg tok dem opp fra kjellerboden til sesongen. Begge laderne var defekt. Måtte kjøpe ny lader da dette ikke var garantisak. Aldri mer.

Classificada 5 em 5 estrelas

God service, god kunnskap, rask levering.

Hei,

Takk for at du tok deg tid til å gi oss en så hyggelig vurdering!

Det er godt å høre at du fikk god service, og at leveringen gikk raskt.

Med vennlig hilsen,
E-Wheels Kundeservice

Classificada 2 em 5 estrelas

fikk ikke beskjed om at sykkelen var…

fikk ikke beskjed om at sykkelen var klar for henting i butikk, Slependen

Hei,

Takk for tilbakemeldingen din, og beklager at du ikke fikk beskjed om at sykkelen din var klar for henting i butikken på Slependen.
Dette er selvfølgelig ikke slik det skal være, og vi forstår godt at det er frustrerende å måtte vente uten informasjon. Vi tar dette videre for å finne ut hva som har sviktet i rutinene våre, slik at det ikke skjer igjen.

Vi håper at tross mangel på hentemelding av sykkelen falt i smak.

Takk for at du sier ifra – det hjelper oss å bli bedre.

Classificada 1 em 5 estrelas

Veldig dårlig erfaring med E-Wheels…

Veldig dårlig erfaring med E-Wheels Norge. Reklamasjonsprosessen var en stor skuffelse. Kundeservice svarer sent, svarene er korte og lite hjelpsomme. Det virker som om selskapet leter etter grunner til å avslå reklamasjoner i stedet for å hjelpe kunden.

I mitt tilfelle ble produktet skadet ved normal bruk, men reklamasjonen ble avslått uten en grundig og rettferdig vurdering. Den eneste løsningen som ble tilbudt var å kjøpe en ny del, i stedet for å løse problemet på en ordentlig måte.

Hvis du kjøper noe dyrere her, bør du være forberedt på at dersom det oppstår problemer, kan du bli stående alene. Servicen etter kjøpet er svært skuffende.

Anbefales ikke. Det finnes andre selskaper som behandler kundene langt bedre og respekterer forbrukernes rettigheter.

15 de abril de 2026

Hei,

Takk for at du tok deg tid til å dele tilbakemeldingen din.

Vi beklager at opplevelsen din med vår service ikke stod til forventningene.
Dette er naturligvis ikke det vi ønsker å levere, og vi forstår din frustrasjon.

Vi tar slike tilbakemeldinger på største alvor, og vi vil bruke dette som en anledning til å gjennomgå våre rutiner og sikre at lignende situasjoner ikke oppstår igjen. Dersom du ønsker det, tar vi gjerne kontakt for å finne en løsning eller høre mer om hva som skjedde.

Takk igjen for din tilbakemelding.
Vi setter stor pris på det, og håper vi får muligheten til å rette opp inntrykket.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ringte inn med feil på min sykkel og…

Ringte inn med feil på min sykkel og fikk hjelp og forklaring om hvordan å fikse feilen selv! Det var bare en bagatell men rak respons fra service teamet 👍😊

28 de outubro de 2025

Vi er glade du er fornøyd,

Classificada 5 em 5 estrelas

Har hatt bare positiv erfaring

Har hatt bare positiv erfaring. Har fått hjelp hver gang. Hyggelig forståelsesfult personale. Sender nå en defekt sykkel i retur og håper på like god oppfølging.

1 de agosto de 2025

Vi er glade du er fornøyd,

Classificada 4 em 5 estrelas

i Bergen

En helt vanlig butikk med begrenset utvalg og betalt parkering. Vi er fornøyde med den elektriske sparkesykkelen, og alt fungerer som det skal. I fremtiden vil vi bestille via butikkens nettside, men vi kommer ikke til å besøke den fysiske butikken.

3 de julho de 2025

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

Vi er glade du er fornøyd, og tar til oss tilbakemeldingene om butikken og dens utseende!

Ha en fin dag 🙂

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais