Informações sobre a empresa

2 estrelas
1 estrela

Classificada 1 em 5 estrelas

E24 Stjeler penger fra "kunder" gjennom ulovlig samarbeid med / ICE / Strex

Idag fant jeg at E24 / ICE / Strex har lurt meg med en "hemmelig" abonnement med 79 kr hver mnd. i nesten et år, uten å informere meg og uten å sende meg en eneste faktura i løpet av et år, takk å være E24 ha avtale med ICE! Med andre ord, ICE / Strex er med på å utnytte kundene sine på slik "kreativ" måte. Dette er klart brudd på norsk forbrukerlov og regelverk.

Ved å ikke sende en eneste faktura og ikke informert kunder, men pga avtale med Ice og la Ice får en prosent av pengene, kan E24 / ICE / Strex stjele penger fra folk på en utrolig sleip måte.

Faktura ble sendt fra E24 direkte til ICE / Strex som har avtale med E24 og ICE får betalt hvis de blir med jukser / lureri.

For ca et år siden, jeg fikk en reklame fra E24 om kompaigjetilbud på bladet Dine Penger. De sa at de gav meg en kompangje tilbud på kun en kroner for den første måned, og jeg kan avbestille når som helst. Men den en krone faktura og den "gave" fra E24 har aldri kommet.

Etter jeg har svarte "ja", har jeg aldri fått den 1 kroners tilbud på E24 men etterhvert fikk jeg en høyere regning på ICE abonnement som jeg har på min mobil.

I det siste året, har E24 sendte meg ca 3-4 ganger det bladet Dine Penger, som jeg trodde var reklame, og har aldri trodde at jeg har allerede blitt "kunder" til E24 og har bestilt abonnement "selv"!

Nå plutselig oppdaget jeg hva det ekstra 79 kr på min ICE mobil telefon regning betyr: Det er de penger som E24 har stjålet fra meg i et år med "hemlig abonnement" med hjelp fra ICE. Dette er Ikke forretningskikt lenger, men ren kriminalitet!!!

Dette er en godt planlagt tryveri fra "kunder"s lombøker. På ICE s webside, hvis du sjekker faktura, du finne ingen informasjon om hva de 79 kr som blir belastet av STREX er brukt til. Det står ikke noe ord om det bladet jeg ble lurt til å "abonnert" på. Det er ingen sted eller informasjon om hvordan du kan sjekke hva dette penger summen er brukt til. Du kan derfor ingen mulighet for å stoppe dette tryveri mot kunder. På Strex webside, det finnes heller ikke noe ting om slik informasjon. Dette er en så godt planlagt tryveri at en gang en "kunder" har sagt "ja" til en måneds prøve, han / hun har ingen måte å vite at pengene blir borte og alle parter som er involvert, ICE/E24 / STREX kommer til å stjele millioner hver måned fra tusenvis sine "kunder".

Det overrasker meg at slik kriminalitet mot kunders lombok kunne har gått så lenger ! Idag har jeg skrevet til Forbrukerrådet, Finanstilsynet og Stortingets finanskomiteen for å klage på både E24 og ICE, og håper Finanstilsynet skal avvikle E24 lisens å drive med slik kriminelle virksomheten.

Jeg krever ICE / STREX / E24 DINE PENGER dekker alle pengene E24 har stjålet fra meg gjennom samtalet med Ice / Strex. Alle pengene må tilbake betales til meg med en gang!

11 de maio de 2022
Opinião espontânea

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais