Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Onderkin lipo laser ondergaan bij Dokter James. Hij is calm, cool, collected. Binnen 40 minuten stond ik weer buiten. Onwijs blij met het resultaat!

Classificada 1 em 5 estrelas

counterfeit product, I bought Shiseido day cream, and it was completely different in texture and scent than the original I bought at Douglas perfumery. It irritated my skin. It's outrageous that th... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Gemakkelijk te bestellen, snelle levering (vanuit Duitsland) én een origineel product tegen een uiterst concurrerende prijs. Nou, wat moet ik hier nog aan toevoegen?

Informações sobre a empresa

1. Clínica de saúde

Al 19 jaar de Botox kliniek van Amsterdam. Maak nu een afspraak voor behandelingen zoals botox, hyaluronzuur, fillers, peeling, ooglidcorrecties en draadlift.

Informações de contacto

4,3

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

36 opiniões

Respondeu a 33% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Weltklasse

Weltklasse
Absolut zufrieden
Tolle Preise,
erstklassige Produkte , schnelle unkomplizierte Abwicklung.
Schnelle Lieferung
Bin endlich begeistert es gefunden zu haben

27 de março de 2026

Gemakkelijk te bestellen

Nou, wat moet ik hier nog aan toevoegen?

9 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

counterfeit product

counterfeit product,

I bought Shiseido day cream, and it was completely different in texture and scent than the original I bought at Douglas perfumery. It irritated my skin. It's outrageous that they sell fake products.

6 de fevereiro de 2026

Gute Verpackung

Die Qualität ist immer gut und die Verpackung so sicher, dass nichts brechen kann. Auch die Lieferung ist immer im Zeitrahmen

28 de novembro de 2025

Beter contour

Fijn dat de arts niet alleen maar wil verkopen. Hij gaf aan dat hij verwachte dat het maar een klein resultat zou geven en dat het niet echt nodig was. De behandeling was kort en geen pijn. Het resultaat weet nog niet want het is pas 10 dagen gelede maar ik zie nu toch al een echt verschil, waar ik ben heel blij mee.

2 de outubro de 2025

Resposta da Easy Cosmetics

Wat een mooie review, dank je wel dat je de tijd hebt genomen om dit te delen! 🌸
We vinden het belangrijk om altijd een eerlijk en realistisch advies te geven. Soms betekent dat ook adviseren om iets niet te doen. Fijn om te horen dat je de behandeling prettig hebt ervaren, en geweldig dat je nu al verschil ziet!
We zijn benieuwd hoe het zich verder ontwikkelt de komende weken. 💫

Classificada 4 em 5 estrelas

Zeer vriendelijk onthaald

Zeer vriendelijk onthaald, tevreden ervaring.

18 de setembro de 2025

Resposta da Easy Cosmetics

Dank je wel voor je mooie woorden! 💛 Fijn dat je je zo welkom voelt bij ons en een tevreden ervaring hebt gehad. Daar doen we het voor.

Met vriendelijke groet en tot ziens!

Classificada 2 em 5 estrelas

Levering voor iets dat in stock is ..4…

Levering voor iets dat in stock is ..4 dagen en nog niets????

1 de setembro de 2025

Hi,
Helaas heb je jouw review bij het verkeerde bedrijf geplaatst. Wij zijn Easy Cosmetics, een medisch cosmetisch instituut. Wij leveren geen producten en zijn geen webshop.

Wij zouden het waarderen als je je review kunt verwijderen en plaatsen bij het juiste bedrijf.

Alvast veel dank!

Classificada 5 em 5 estrelas

Vandaag mijn lippen laten doen en zoals…

Vandaag mijn lippen laten doen en zoals altijd weer perfect! Luisteren goed naar je wensen!

20 de agosto de 2025

Resposta da Easy Cosmetics

Wat leuk om te lezen dat je weer zo tevreden bent met je lippen! 💋 We luisteren altijd graag naar je wensen en zijn blij dat je je resultaat als perfect ervaart.

Classificada 4 em 5 estrelas

Tot nu toe ben ik heel tevreden over de…

Tot nu toe ben ik heel tevreden over de liposuctie van de onderkin die 10 dagen geleden bij mij werd gedaan. Dr. Fouché was vriendelijk, geduldig, en bracht mij van alles op de hoogte wat hij ging doen. De behandeling duurde maar ca 30 minuten. Over het resultaat ben ik ook tevreden, al is het eindresultaat pas na enkele maanden te zien. Het drukverband dat ik de eerste week 24/7 om mijn hoofd moest was het enige dat ik minder vond.. al had ik het er natuurlijk graag voor over. Al met al ben ik positief.

4 de agosto de 2025

Resposta da Easy Cosmetics

Wat fijn om te lezen dat je ervaring met de behandeling en Dr. Fouché zo positief was! 🙌 We wensen je veel plezier met het herstel en kijken samen met jou uit naar het uiteindelijke resultaat de komende maanden.

Classificada 5 em 5 estrelas

Overdaad schaadt als je er zo over denk moet je bij Easy Cosmetics zijn

Ja verschillende factoren spelen mee , natuurlijk de behandelaar is fijn en prettig, je voelt je gehoord en ik ben altijd op mijn gemak. En dan de wetenschap dat het verfrissen en je er goed uit laten zien op een natuurlijke manier, bij hun voorop straat. Geen duck lippen of onherkenbare barbie’s dat vind ik persoonlijk heel fijn en betrouwbaar. Ook de dame van de receptie is altijd even vriendelijk en gastvrij. Ik voel me altijd happy als ik er vandaan kom.

25 de julho de 2025

Resposta da Easy Cosmetics

Wat een prachtige review, dank je wel! 🌸 We zijn heel blij dat je je bij ons gehoord en op je gemak voelt en dat je onze natuurlijke benadering zo waardeert. Ons hele team – van artsen tot receptie – vindt het fantastisch om dit terug te lezen. We kijken ernaar uit je weer te mogen ontvangen! ✨

Geweldig!

Ik kom al jaren bij Toby. Hij is vakkundig, persoonlijk, betrokken en bovenal eerlijk. Nog nooit ben ik ontevreden de deur uit gegaan en ik blijf er als het aan mij ligt nog heel wat jaren komen.

7 de julho de 2025

Wat een mooie review, Sheena! 🥰

Heel erg bedankt dat je al zo lang trouw bij ons komt en voor je mooie woorden over Toby's werk en aanpak. Het betekent ontzettend veel om te horen dat je je altijd goed en eerlijk geholpen voelt. Daar doen we het voor! We kijken ernaar uit om je nog vele jaren met plezier te mogen ontvangen bij Easy Cosmetics.
Groet, Team Easy Cosmetics

Classificada 5 em 5 estrelas

Deskundig en prettig geholpen.

Deskundig en prettig geholpen.

20 de junho de 2025

Dank je wel, Elvira, voor je mooie woorden! 😊

Fijn om te horen dat je je deskundig en prettig geholpen voelt. Dat is precies waar we naar streven bij Easy Cosmetics. Graag tot een volgende keer!
Vriendelijke Groet, Team Easy Cosmetics

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.