Banner for Easy Life dienstencheques - Beveren | Huishoudhulp via dienstencheques

Easy Life dienstencheques - Beveren | Huishoudhulp via dienstencheques Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

Albert Panisstraat 2, 9120 Beveren-Kruibeke-Zwijndrecht, Oost-Vlaanderen, BE

Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

2 kantoren, Sint-Niklaas en later Beveren, en 2 kansen. Beide kansen verbrod door ontbreken van werkethiek bij poetsdames, 2 x een no-show zonder verwittigen of degelijke uitleg achteraf. Kantoor dan... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

De poetshulp was altijd op tijd. Zoniet liet ze me een belletje dat ze wat layer ging zijn. Door het busvervoer. Voor de rest ben ik zeer yevreden over het onderhoud. Ik raad iedereen aan om easy life... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Zeer te vreden buiten een paar kleine puntjes maar dat zullen we zelf bespreken met de hulp

Classificada 5 em 5 estrelas

Vlot en vriendelijk contact.

Informações sobre a empresa

1. Serviços de limpeza doméstica
  2. também em
  3. Empregados de limpeza
  4. Limpeza de janelas
  5. Serviço de limpeza

Met een betrouwbare huishoudhulp via dienstencheques helpt Easy Life Beveren elke dag gezinnen en alleenstaanden in Beveren en de omliggende gemeenten. Of u nu een vaste poetshulp zoekt voor de wekelijkse schoonmaak, strijk of extra hulp in het huishouden, wij zoeken samen met u een huishoudhulp die past bij uw situatie en wensen. Vanuit ons kantoor in Beveren staan we dicht bij onze klanten en huishoudhulpen. Dankzij onze kennis van de regio kunnen we snel een geschikte huishoudhulp in uw buurt vinden. U mag rekenen op een persoonlijke aanpak, een vlotte service en een goede opvolging van onze dienstverlening.

Informações de contacto

• Albert Panisstraat 2, 9120, Beveren-Kruibeke-Zwijndrecht, Oost-Vlaanderen, Bélgica

• 03 377 93 58

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

6 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

1884 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 4 em 5 estrelas

Zeer te vreden buiten een paar kleine…

9 de julho de 2026
logótipo da Easy Life dienstencheques - Beveren | Huishoudhulp via dienstencheques

Resposta da Easy Life dienstencheques - Beveren | Huishoudhulp via dienstencheques

Beste,

Bedankt voor uw fijne feedback 😊

Fijn om te lezen dat u tevreden bent. We waarderen het dat u de kleine aandachtspunten rechtstreeks met uw huishoudhulp bespreekt. Open communicatie helpt om onze dienstverlening nog beter te maken.

Classificada 4 em 5 estrelas

De poetshulp was altijd op tijd

De poetshulp was altijd op tijd. Zoniet liet ze me een belletje dat ze wat layer ging zijn. Door het busvervoer. Voor de rest ben ik zeer yevreden over het onderhoud. Ik raad iedereen aan om easy life te nemen.

7 de julho de 2026

Beste,

Bedankt voor uw positieve woorden 😊

Het doet ons plezier te weten dat u tevreden bent over onze dienstverlening.

2 kantoren

2 kantoren, Sint-Niklaas en later Beveren, en 2 kansen.
Beide kansen verbrod door ontbreken van werkethiek bij poetsdames, 2 x een no-show zonder verwittigen of degelijke uitleg achteraf. Kantoor dan ook nog gesloten, telefonisch niet te bereiken.... sorry maar dat is geen goeie service te noemen.

15 de junho de 2026

Beste,

Bedankt om uw feedback met ons te delen.

We betreuren dat u deze ervaring heeft gehad. Vanuit onze kant hebben we steeds geprobeerd om u verder te helpen en de nodige oplossingen aan te bieden. We nemen uw opmerkingen mee en blijven ons inzetten om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Beste,

Bedankt voor uw mooie score en fijne feedback 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede service: snelle en kwaliteitsvolle reactie

23 de junho de 2026

Beste,

Bedankt voor uw mooie score en fijne woorden.

Classificada 2 em 5 estrelas

Nieuwe poetshulp is niet zo goed als…

Nieuwe poetshulp is niet zo goed als die we hadden. ( zwangerschapsverlof)

15 de junho de 2026

Beste,

Jammer om te lezen dat uw nieuwe huishoudhulp niet voldoet aan de verwachtingen. Je mag steeds contact opnemen met uw kantoor om dit te bespreken en te bekijken wat er anders kan.