Onderwijsstraat 25, 8370 Blankenberge, West-Vlaanderen, BE
•Embora não verifiquemos reivindicações específicas uma vez que os autores têm direito a ter a sua opinião, podemos classificar as opiniões como "Verificadas" quando conseguimos confirmar a ocorrência de uma interação com a empresa. Saber mais
tevreden over het geleverde werk. Mag misschien wat meer eigen initiatief tonen, eens iets extra doen als er nog tijd over is
ik ben tevreden over mijn poetshulp maar de communicatie met het bureel kan beter
Samenwerking verloopt vrij vlot, nog geen grote klachten. Vervanging loopt niet altijd vlot omdat ik ook niet elke dag thuis ben door mijn werk.
Met een betrouwbare huishoudhulp via dienstencheques helpt Easy Life Blankenberge elke dag gezinnen en alleenstaanden in Blankenberge en de omliggende gemeenten. Of u nu op zoek bent naar een vaste poetshulp voor de wekelijkse schoonmaak, strijk of hulp bij andere huishoudelijke taken, wij zoeken samen met u een oplossing die past bij uw wensen. Vanuit ons kantoor in Blankenberge kennen we de regio goed. Zo kunnen we snel een geschikte huishoudhulp in uw buurt vinden. U mag rekenen op een persoonlijke aanpak, duidelijke communicatie en een goede opvolging van onze dienstverlening.
Onderwijsstraat 25, 8370, Blankenberge, West-Vlaanderen, Bélgica
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Wij zijn heel erg tevreden van Easy Life. Onze vaste HHH is goud waard, maar ook elke collega die we gehad hebben ter vervanging is even correct, vriendelijk én proper.
De medewerkers op kantoor zijn een verademing. Vervangingen of feestdagen worden pro-actief geregeld en een extra poetsbeurt tussendoor is geen probleem.
Ik kan Easy Life met een gerust hart aanbevelen!

Resposta da Easy Life dienstencheques - Blankenberge | Huishoudhulp via dienstencheques

Duidelijk en correct
Bij vragen direct antwoord
En heb een topper van poetshulp!

Uitstekende service, goede communicatie en gemotiveerde medewerkers. Ook systematisch vervanging wanneer de vast hulp ziek is. Heel erg tevreden van!

De firma is zeer betrouwbaar, en heeft ook altijd oplossingen als er een probleem is.

Heel goede poetshulp Priscilla voor mijn ouders

Goede poetsvrouw, Daniela, die het werk ziet & fijne service geeft voor mijn huishouden. Ik ben er heel blij mee!

Easylife, een van de vele poetshulpbedrijven die u kan helpen bij het vinden van een huishoudhulp met dienstencheques in de kustregio. De contacten met de administratie verlopen vlot. De bedienden zijn vriendelijk en behulpzaam. De poetshulp waarmee wij momenteel te maken hebben, is OK. Er wordt ook snel bijgestuurd om een vervanging te vinden wanneer de hulp voor een medische- of andere reden wegvalt.
Onlangs verhoogde Easylife de servicekosten naar 1,9€ per dienstencheque. Deze mogen van onze regering eveneens niet meer fiscaal worden ingebracht wat de algemene kost per cheque relatief duur maakt. Conclusie, voor wie een huishoudhulp-bureau zoekt en het goedkoper wil houden, is uitkijken naar een bedrijf met lagere servicekosten, de boodschap.

Poetshulp komt zoals afgesproken, zoniet worden wij tijdig gecontakteerd.
Communicatie met poetshulp gebeurd in Nederlands en is behulpzaam.

Car je parle français et j'ai la chance d'avoir du personnel français...et Angélique est super

altijd proper,en net gedaan,zowel stof afdoen, stofzuigen ramen wassen, en dweilen, altijd proper en net gedaan

Zeer behulpzame administratieve medewerkers. Erg gemakkelijk om vervanging te krijgen of dagen te wisselen en de poetshulpen zijn vriendelijk en doen hun werk heel goed,