Ik heb snel een poetshulp gekregen. Dit is mijn tweede poetshulp. Beide poetsen oppervlakkig.. Deuren, stopcontacten, radiatoren, de tegels in de badkamer, lavabo, douche, binnenframes v... Ver mais

Wij hebben een dame, Virginie, die al enkele jaren bij ons komt werken. Altijd aan de afspraken houdt en te vertrouwen is.
Snel antwoord gekregen bij aanvraag alsook correcte en duidelijke opvolging door Kelly.
Met een huishoudhulp via dienstencheques helpt Easy Life Harelbeke gezinnen en alleenstaanden in Harelbeke en de omliggende gemeenten met het huishouden. Of u nu ondersteuning nodig heeft voor de wekelijkse schoonmaak, strijk of andere huishoudelijke taken, wij zoeken samen met u naar een huishoudhulp die past bij uw wensen en uw planning. Dankzij onze kennis van Harelbeke en de omgeving kunnen we snel een geschikte huishoudhulp in uw buurt vinden. U kunt rekenen op een persoonlijke aanpak, een goede opvolging en een team dat klaarstaat om u te helpen. Zo maken we het huishouden voor u een stuk eenvoudiger.
Marktstraat 85, 8530, Harelbeke, West-Vlaanderen, Bélgica
Pede aos clientes que escrevam opiniões

Resposta da Easy Life dienstencheques - Harelbeke | Huishoudhulp via dienstencheques
Normaal doe ik zoiets niet.
Omdat mijn naam dan op het INTERNET kom en daar hou ik niet van.

Ik heb snel een poetshulp gekregen.
Dit is mijn tweede poetshulp.
Beide poetsen oppervlakkig..
Deuren, stopcontacten, radiatoren, de tegels in de badkamer, lavabo, douche, binnenframes van ramen, dorpels.. enz worden niet of niet grondig gepoetst..
Ze spreken ook geen of slecht nederlands..
Dus de commucatie verloopt moeilijk..
Ik heb dit aangekaart bij easy life, ze zeggen dat de poetshulpen opleidingen krijgen.
Dan zouden deze zaken toch zeker moeten gebeuren..
Hopelijk door krijgen de poetshulpen de nodige feedback van easy life...
Want het is een zware job..
Maar dan liever iets minder gedaan maar goed gedaan...

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van mijn poetsvrouw Korka.
Zij doet het werk zeer goed en kent haar vak door en door. Een pluim voor.

Klantendienst steeds goed bereikbaar, zowel telefonisch, als met email. Minpuntje vind ik wel : als er een bepaalde regel wordt gesteld ( vb honden, ramen poetsen op verdieping,...) dat er geen rekening wordt gehouden met de situatie ter plaatse! Waarom niet ter plaatse gaan checken vooraleer zo n regels uitvaardigen! Ook missen sommige nieuwe, jonge poetshulpen de nodige skills....korte opleiding zou welkom zijn!