Omdat ik het geluk had van één goede poetsvrouw ik moest niets zeggen ze kuiste enorm goed jammer dat ze naar buitenland is een goede raad als je een goede poetsvrouw hebt hou ze

Ik vind ondanks de krapte op de arbeidsmarkt, dat men er alles aan doet om de continuiteit van de dienstverlening te verzekeren. Chapeau hiervoor !!
Easy life, vriendelijk, behulpzaam. Altijd klaar voor vervanging te zoeken indien nodig
Met een huishoudhulp via dienstencheques helpt Easy Life Ieper gezinnen en alleenstaanden in Ieper en de omliggende gemeenten met hun dagelijkse huishoudelijke taken. Of u nu op zoek bent naar hulp voor de wekelijkse schoonmaak, strijk of een extra paar handen in het huishouden, wij zoeken samen met u een huishoudhulp die aansluit bij uw wensen. Dankzij onze goede kennis van Ieper en de omliggende regio kunnen we snel een geschikte huishoudhulp in uw buurt vinden. Ons team staat klaar met een persoonlijke aanpak, duidelijke communicatie en een zorgvuldige opvolging van onze dienstverlening. Zo kunt u elke dag genieten van een proper en verzorgd huis.
Maarschalk Fochlaan 6, 8900, Ieper, West-Vlaanderen, Bélgica
Pede aos clientes que escrevam opiniões

Resposta da Easy Life dienstencheques - Ieper | Huishoudhulp via dienstencheques

Ik ben zeer tevreden over de Easy Life diensten. Mijn poetshulp Whitney is echt super. Ziet werk en pakt alles wat je vraagt heel graag aan. Dankjewel

Goede afspraken.. vlotte service en een heel goede hulp in huis… correct en zeer naarstig, attentvol!

Tot nu geen probleem alles verloopt prima naar wens l
met de huidige hulp van Mariia!

Ik heb een super goede huishoudhulp. Bij haar afwezigheid wegens ziekte of verlof krijg ik altijd snel vervanging. Met de vervangingen heb ik soms mindere positieve ervaringen. Soms het het gevoel dat ze als vervanging minder goed hun werk doen.

Super servers vriendelijk onthaal in bureau

Bij ons is het steeds netjes gepoetst tot in de kleinste hoekjes. Steeds dezelfde vriendelijke poetsdame. De communicatie met het bureau loopt ook steeds vlotjes en worden steeds vriendelijk geholpen met gelijk welke vraag . Wij blijven zeker en vast de diensten afnemen van dit bureau . Voor ons dus een dikke plus en aan te raden aan iedereen die een poetshulp nodig heeft .