Banner for Easy Life dienstencheques - Roeselare | Huishoudhulp via dienstencheques

Easy Life dienstencheques - Roeselare | Huishoudhulp via dienstencheques Opiniões

TrustScore: 4 em 5

Gasstraat 17, 8800 Roeselare, West-Vlaanderen, BE

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Ze doet goed door. Luistert naar mij wat ik wil enz .ik zeg wat moet extra gepoetst zijn en.welke dingen niet. Vriendelijk. Rustig. En ze kuist proper. Ook ruiten kuisen die moeilijk mooi kuisen... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn poetshulp is steeds op tijd. Start onmiddellijk. Ze poetst efficiënt en geeft gevolg a positieve feedback als ik liever iets anders gedaan zie.

Informações sobre a empresa

1. Serviços de limpeza doméstica
  2. também em
  3. Empregados de limpeza
  4. Limpeza de janelas
  5. Serviço de limpeza

Met een huishoudhulp via dienstencheques helpt Easy Life Roeselare gezinnen en alleenstaanden in Roeselare en de omliggende gemeenten met extra ondersteuning in het huishouden. Of u nu hulp zoekt voor de wekelijkse schoonmaak, strijk of andere taken in huis, wij luisteren naar uw wensen en zoeken samen naar een huishoudhulp die bij u past. Bij Easy Life Roeselare staat een persoonlijke aanpak centraal. We nemen de tijd om uw situatie te leren kennen en zorgen voor een goede match tussen u en uw huishoudhulp. Ook tijdens de samenwerking blijven we bereikbaar voor ondersteuning en een vlotte opvolging.

Informações de contacto

• Gasstraat 17, 8800, Roeselare, West-Vlaanderen, Bélgica

• 051 49 02 08

Bom

TrustScore: 4 em 5

20 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

1884 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Je kan erop rekenen

6 de julho de 2026
logótipo da Easy Life dienstencheques - Roeselare | Huishoudhulp via dienstencheques

Resposta da Easy Life dienstencheques - Roeselare | Huishoudhulp via dienstencheques

Beste,

Bedankt voor uw mooie feedback 😊

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over uw huishoudhulp.

Heel behulpzaam

Heel behulpzaam

26 de junho de 2026

Beste,

Bedankt voor uw positieve feedback 😊

We waarderen het enorm dat u de tijd nam om uw ervaring met ons te delen.

Classificada 4 em 5 estrelas

Vlotte regeling zonder lange…

Vlotte regeling zonder lange wachttijden, vriendelijke info

3 de julho de 2026

Beste,

Bedankt voor uw fijne review 😊

Het is leuk om te lezen dat u tevreden bent. Daar doen we het voor!

Hebben een luisterend oor

Hebben een luisterend oor, houden rekening met je wensen. Èèn en al vriendelijk in hun onthaalkantoor Roeselare en aan de telefoon.

2 de julho de 2026

Beste,

Bedankt dat u de tijd nam om uw positieve ervaring met ons te delen. We waarderen dit enorm! 😊

Juist winbejag

Juist winbejag, werkt niet optimaal. Als we een dag voorhand moeten opzeggen ivm overmacht vb ziekte of dringend wegmoeten wordt er telkens gantwoord maar dit moet 2 weken op voorhand melden, dus die mensen van easy life zijn helderzienden want zij weten op voorhand wanneer ze ziek zullen zijn enz... Maar als er iemand uitvalt van de werknemers vb met verlof wordt er telkenmale gevraagd of we iemand anders nodig hebben of zo. Want wij zijn niet van planom zo maar iedereen onze woning te laten kennen !!!

12 de junho de 2026

Beste,

Bedankt om uw ervaring met ons te delen.

We begrijpen dat onverwachte situaties zoals ziekte of dringende overmacht niet op voorhand te plannen zijn. We nemen uw opmerkingen over de communicatie en de manier waarop afwezigheden worden opgevolgd ter harte en bekijken dit verder om onze werking te verbeteren.

oppervlakig poetsen

10 de junho de 2026

Beste,

Bedankt om uw ervaring met ons te delen.

Het spijt ons te lezen dat u het poetswerk als oppervlakkig ervaart. We nemen uw opmerking ter harte en bekijken dit verder om onze dienstverlening te verbeteren.

Goed en vriendelijk personeel

Goed en vriendelijk personeel

Beste,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling 😊

tot nu toe geen problemen gehad

tot nu toe geen problemen gehad

30 de junho de 2026

Beste,

Bedankt voor uw fijne review!

Classificada 5 em 5 estrelas

Huishoudhulpen zijn goed opgeleid, beleefd en vriendelijk.

Vlotte snelle en dienstverlening. Vriendelijk personeel

29 de junho de 2026

Beste,

Hartelijk dank voor uw mooie review! 😊

Wat fijn dat u onze vlotte dienstverlening en de vriendelijkheid van onze medewerkers waardeert.

Professionele poetsvrouwen,snelle en…

Professionele poetsvrouwen,snelle en juiste feedback.

25 de junho de 2026

Dag Eddy,

Bedankt voor uw fijne review. Dat waarderen we enorm!

Ze doet goed door

Vriendelijk. Rustig.
En ze kuist proper. Ook ruiten kuisen die moeilijk mooi kuisen zijn. Omdat ik daar zindelijk op ben. Niet iedere poetsdame kan dat.

Beste,

Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over uw huishoudhulp 😊

Het doet ons plezier dat er goed geluisterd wordt naar uw wensen en dat u de kwaliteit van het poetswerk waardeert.

Zeer behulpzaam

Zeer behulpzaam, directe aanpak, steeds zoeken voor oplossing, zeer vriendelijke mensen, goed opgeleide poetshulpen

Dag Virginie,

Wat een fijne woorden. Heel erg bedankt voor uw review!

Classificada 5 em 5 estrelas

we zijn zeer tevreden over de poetshulp…

we zijn zeer tevreden over de poetshulp wat een vriendelijke en corecte vrouw een uit de duizend

18 de junho de 2026

Dag Annemie,

Wat een mooie woorden over uw huishoudhulp. Dat waarderen we enorm. Bedankt voor uw review!

Classificada 5 em 5 estrelas

De huidige poetsvrouw doet alles zeer…

De huidige poetsvrouw doet alles zeer goed, wij zijn dus heel tevreden over haar!!

16 de junho de 2026

Beste,

Wat een fijne woorden voor uw huishoudhulp. Bedankt voor deze review!

Classificada 4 em 5 estrelas

Ze zijn behulpzaam om vervanging te…

Ze zijn behulpzaam om vervanging te sturen indien nodig

5 de junho de 2026

Beste Ann,

Bedankt voor uw fijne feedback 😊

Fijn om te lezen dat u onze ondersteuning bij vervangingen waardeert. We doen steeds ons best om samen een passende oplossing te vinden wanneer dat nodig is.

Classificada 4 em 5 estrelas

Een pak beter dan vorig jaar

Een pak beter dan vorig jaar, heel fijn dat er proactief wordt gewerkt

10 de junho de 2026

Dag Eveline,

Bedankt voor uw fijne feedback 😊

Wat goed om te lezen dat u een duidelijke verbetering ervaart en onze proactieve aanpak waardeert. Dat doet ons veel plezier!

Top!

Top! Goede service

4 de junho de 2026
Opinião espontânea

Dag Tanguy,

Bedankt voor uw mooie score en fijne woorden. Dat motiveert ons extra hard om dagelijks het beste van onszelf te geven.

Het Easy Life Team

Classificada 4 em 5 estrelas

We werden goed geholpen door het…

We werden goed geholpen door het secretariaat

29 de maio de 2026

Dag Anja,

Fijn om te lezen dat het kantoor in Roeselare u goed heeft geholpen. Bedankt om tijd te nemen om deze review te schrijven.

Te vreden klant

Ik ben zeer te vreden met het personeel dat bij ons komt

22 de maio de 2026

Dag Andre,

Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze huishoudhulpen. 😊
Bedankt om uw ervaring te delen.

vlotte service

vlotte service, vervanging als het nodig is of onze huishoudhulp in verlof is. Fijne samenwerking

21 de maio de 2026

Dag Elisa,

Dank u om uw ervaring te delen 😊
Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de vlotte service en de opvolging bij vervangingen. We zijn blij dat de samenwerking goed verloopt.