Ten eerste een goede comumnicatie bv.als de vaste poetsvrouw in verlof is wordt dit telefonisch of via e mail gemeld. En de poetsvrouwen zojn vriendelijk, betrouwbaar en ze doen fantisch werk.

Na een mismatch, hebben ze niet opgegeven en heb ik nu een fijne hulp met wie ik goed kan communiceren. Dat vind ik wel belangrijk en miste ik bij de vorige. Er werd goed geluisterd naar wat ik belang... Ver mais
Met een huishoudhulp via dienstencheques helpt Easy Life Turnhout gezinnen en alleenstaanden in Turnhout en de omliggende gemeenten met het huishouden. Of u nu ondersteuning zoekt voor de schoonmaak, strijk of andere huishoudelijke taken, wij denken graag met u mee en zoeken een huishoudhulp die aansluit bij uw wensen. Vanuit ons kantoor in Turnhout kennen we de regio goed en staan we klaar om u persoonlijk te helpen. We zorgen voor een vlotte opstart, blijven bereikbaar voor vragen en volgen onze dienstverlening nauw op. Zo kunt u rekenen op een betrouwbare huishoudhulp en een samenwerking met Easy Life waarop u kunt vertrouwen.
De Merodelei 32, 2300, Turnhout, Antwerpen, Bélgica
Pede aos clientes que escrevam opiniões

Resposta da Easy Life dienstencheques - Turnhout | Huishoudhulp via dienstencheques
Na een mismatch, hebben ze niet opgegeven en heb ik nu een fijne hulp met wie ik goed kan communiceren. Dat vind ik wel belangrijk en miste ik bij de vorige. Er werd goed geluisterd naar wat ik belangrijk vind.

En de poetsvrouwen zojn vriendelijk, betrouwbaar en ze doen fantisch werk.

Telefonisch contact gehad en heel
Goed verder geholpen ivm vervanging op korte tijd. Vriendelijk en correct.

Maryam is een goede werkkracht.
Als ik iets vraag doet ze dat altijd met veel enthousiasme

Easylife Turnhout communiceert steeds correct met de klant. We worden verwittigd wanneer de poetshulp afwezig is en ze proberen steeds vervanging te vinden. In kalme periodes stellen ze de klanten voor om eventueel iemand extra te komen laten poetsen. Tevreden hier.

Zeer vriendelijk en behulpzaam, Verwittigen tijdig indien er vervanging moet gezocht worden. Goede algemene service.

steeds alles in orde, Stella is een perfecte poetsvrouw

Slechte communicatie, poetsvrouwen wie hun werk niet doen. Veel tijd gegeven en kansen maar het is voor mij niet de samenwerking die ik zoek.

Tot op heden altijd goede huishoudhulpen gehad - een onvoorziene afwezigheid wordt steeds naar best vermogen opgelost. Tevreden klant!

Soms liep er iets mis, en de communicatie is steeds open en er wordt geluisterd en gezocht naar oplossingen.

Beter communiceren
Ze zijn slecht bereikbaar en de communicatie kan veel beter. Dit hebben we al meerdere keren ondervonden. Wij raden Easylife zeker niet aan.

Had melding gemaakt van vakantie ruim 2 weken voordien en daarom geen poetshulp nodig had. .eldi g was gemaakt via uw website maar ik kreegtehoren 1 weel later dat niets o tva gen was en beter melding maak via SMS. Waarom dan de website?

Bieden goede poetshulp aan.
Zoeken mee naar vervanging.
Luisteren naar de criteria die je belangrijk vindt en houden hier rekening mee.
Antwoorden vrij snel als je een vraag of probleem hebt.

Easylife regelt snel een poetshulp wanneer je ze nodig hebt. Wanneer er problemen zijn proberen ze het snel op te lossen.
De huidige poetshulp die ik nu heb is hulpvaardig, poetst goed en is correct.

goede huishoudhulp, goed bereikbaar via mail, communicatie kan soms beter
zorg voor personeel kan ook beter (ziek personeel thuishouden ipv toch moeten komen werken als het gaat en virussen komen verspreiden bij de mensen thuis, er zijn ook kwetsbare mensen die poetshulp krijgen.

Duidelijkere communicatie met de klant + ook met de poetshulp. Poetshulp die opgezegd was, stond plots wel voor de deur. Kwaliteit van de laatste hulp was niet naar behoren, vond het al vanaf het eerste moment te veel werk…hoewel de vorige poetshulp zowat het dubbele deed. Spinnenwebben bleven hangen en echt dwijlen met water en een trekker blijkt voor de meeste poetshulpen niet te lukken.

Als er iets is kan je steeds iemand bereiken en je word effectief snel geholpen. Of bij ziekte verwittigd en vervanging aangeboden

de poetshulp deed haar werk correct
Zij sprak niet voldoende nederlands maar was wel verstaanbaar