Konceptet er ret godt, men der mangler i dén grad kvalitetstjekt af varerne. Vi modtog af flere omgange råddent frugt og grønt. Det var helt uspiseligt og lige til at smide ud. Efter dialog med Eat... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg modtog i dag en mix økologisk kasse og har været spændt. Jeg må dog siger at det er tyveri. 1 lille melon, 5 meget små sødestoffer, 1 butternut squash, 2 løg, 4 små stilke grønkål, 8 små kartofler... Ver mais
A empresa respondeu
Altid et spændende og brugbart udvalg af økologiske råvarer, der veksler med hver enkelt kasse. Pålidelig, informerende og bæredygtig levering i genanvendelige papkasser. Man kan virkelig mærke, at ho... Ver mais
Et rigtig sympatisk og godt initiativ! Det har været så dejligt at blive ‘overrasket’ af lækre grøntsager og frugter hver uge. Det er bestemt ikke kvaliteten, der gør, at vi nu opsiger vores abonnemen... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Serviço de entrega de alimentos ao domicílio
- Mercado de fruta e vegetais
- Grossista de fruta e vegetais
Escrito pela empresa
Vi leverer kasser med altid friske og nogle gange grimme frugter og grøntsager til dig. Bekæmp madspild og spis med sæsonen – red afgrøder direkte fra landbruget.
Informações de contacto
Østergade 27, 1100, Copenhagen, Dinamarca
- support@eatgrim.com
- eatgrim.com
Inspirerende og motiverende
Inspirerende koncept, der motiverer en til at kaste sig ud i alternative måltider med fokus på at undgå madspild. Og helt fantastisk kundeservice!
Lækre friske grønsager og frugt
Lækre friske grønsager og frugt - med god samvittighed
Indtil videre har har været ganske…
Indtil videre har har været ganske tilfreds med min “Small and Ugly”-kasse.
Jeg overvejer at få den hver uge, i stedet for hver 14. dag.
Jeg glæder mig til søndag, for der får man en oversigt over hvad der kommer i kassen. Det er næsten lige som juleaften! 😂
Men indtil videre: lækkert frugt og grønt, leveret lige til døren! Og så er jeg vild med konceptet!
Dyrere og mindre lokalt end forventet
Jeg havde fejlagtigt troet at der var vægt på mere lokale varer men blot 1-2 ting var fra dansk jo, de resterende var fra Italien.
Jeg forventede ikke det skulle være decideret billigt, da det jo også er et koncept og politik man investere i, men et overslag viste at vi gav omkring 20-40 kroner mere end hvis vi havde købt det i en butik (også økologisk selvfølgelig).
Den sidste ting er nok mere til det leveringsfirmaet der benyttes, da basilikummen mere var blevet til mast/knust basilikum end frisk basilikum. Hvilket jeg antager kunne skyldes at kassen blev taget ud af bilen (hvilket jeg observerede - men det kan tænkes den både er båret ind i bilen og op på anden sal på samme måde), og ikke løftet og båret vandret, som den er pakket.

Resposta da Eat Grim
Kan desværre ikke blive afmeldt fær jeg…
Kan desværre ikke blive afmeldt fær jeg har givet en grund. Desværre er der hver gang varer, som har været halvrådne. Det er den simple grund 😀

Resposta da Eat Grim
Super lækker grønsager og frugter.
Super lækker grønsager og frugter.. god kvalitet og spændende ting i kassen.. kan klart anbefale eat grim.. synes ikke de har været så grimme men mere sjove størrelser..
Godt koncept
Det virker til at være et godt koncept. Har kun fået en kasse indtil videre. Men fedt, at der er så meget fokus på madspild.

Jeg betalte 118.75 kr
Jeg betalte 118.75 kr. for halvanden kilo blandet rødbeder og kartofler, et slattent hvidkål, to bulede æbler, tre appelsiner og et bundt purløg.
Det eneste som virkede bare nogenlunde frisk var purløget - det var lækkert.
Der var intet "grimt" ved dem, udover at varerne var blevet så gamle, at man ville gå uden om dem i butikkerne..
Jeg kan lide idéen, men produktet virker bare som gammel mad til overpriser...
Baseret på kun en enkelt kasse selvfølgelig.

Resposta da Eat Grim
Fine og gode vare vi er glade for dem glæder os til den pakke
Fine og gode vare vi er glade for dem
Lækre grønsager i sæson med stor smag
Lækre grønsager i sæson med stor smag. Dejligt med inspiration! God levering og klimakompenseret.
Godt initiativ
Godt initiativ! Det eneste jeg kunne ønske anderledes er en cirka angivelse af, hvor mange fx kartofler der sendes med, når kassen afsløres i mailen om søndagen. Mest fordi jeg plejer at planlægge den kommende uges madplan om søndagen, og det er lidt vanskeligt, når jeg ikke ved, hvor meget der kommer af hver ting. Men den planlægning må jeg nok rykke til tirsdag aften, når kassen kommer. Ellers er jeg meget tilfreds ☺️

Resposta da Eat Grim
rigtigt lækkert frugt og rønt
Dejligt at kunne gøre en forskel 🌳☀️
Great job you guys are doing
Great job you guys are doing! Good selection of veggies for the price. I love having my box of food delivered.
Not worth it
Not worth it. Too little for the price, at least 3 of the varieties where well on their way from wilted to rotten, with one being completely spoiled.
Nice concept, bad execution.

Resposta da Eat Grim
Super idé, men lidt dyrt.
Super idé. Lidt for dyrt i forhold til mængde og ikke megen variation i grøntsager.

Resposta da Eat Grim
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.