Konceptet er ret godt, men der mangler i dén grad kvalitetstjekt af varerne. Vi modtog af flere omgange råddent frugt og grønt. Det var helt uspiseligt og lige til at smide ud. Efter dialog med Eat... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg modtog i dag en mix økologisk kasse og har været spændt. Jeg må dog siger at det er tyveri. 1 lille melon, 5 meget små sødestoffer, 1 butternut squash, 2 løg, 4 små stilke grønkål, 8 små kartofler... Ver mais
A empresa respondeu
Altid et spændende og brugbart udvalg af økologiske råvarer, der veksler med hver enkelt kasse. Pålidelig, informerende og bæredygtig levering i genanvendelige papkasser. Man kan virkelig mærke, at ho... Ver mais
Et rigtig sympatisk og godt initiativ! Det har været så dejligt at blive ‘overrasket’ af lækre grøntsager og frugter hver uge. Det er bestemt ikke kvaliteten, der gør, at vi nu opsiger vores abonnemen... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Serviço de entrega de alimentos ao domicílio
- Mercado de fruta e vegetais
- Grossista de fruta e vegetais
Escrito pela empresa
Vi leverer kasser med altid friske og nogle gange grimme frugter og grøntsager til dig. Bekæmp madspild og spis med sæsonen – red afgrøder direkte fra landbruget.
Informações de contacto
Østergade 27, 1100, Copenhagen, Dinamarca
- support@eatgrim.com
- eatgrim.com
100% recommended
Jeg blev så skuffet over pakken den…
Jeg blev så skuffet over pakken den svarede slet ikke til det Billede jeg haver set og min venindes kasse til 95kr var dobbelt så meget i så jeg vil ikke købe flere kasser Tove jul

Resposta da Eat Grim
Lækre gode grøntsager og frugt
Undgå madspild
Vi havde behov for et mere varieret udvalg af grøntsager - og det får vi i den grad med Grim kassen!
Dertil kom en glæde over at være med til at undgå madspild. Ordningen foregår upåklageligt.
Fantastisk frugt og grønt
Fantastisk frugt og grønt! Jeg er glad for kassen hver uge. Jeg ville ønske, at der var en mere fleksibel levering, så det ikke kun er én dag kassen kommer på. Desuden har jeg haft nogle lidt øv-snakke med jeres kundeservice, men jeg har sikkert bare været uheldig.

Resposta da Eat Grim
Jeg er rigtig glad for mine…
Jeg er rigtig glad for mine GRIM-kasser. Lækker økologisk frugt og grønt, som ellers ville være gået til spilde. Jeg har aldrig oplevet at der var noget i vejen med indholdet i min kasse og grøntsagerne er altid lækre og pakket omhyggeligt. Desuden virkelig søde mennesker, som udleverer kasserne på Frederiksborgvej og en hurtig og god kundeservice :-) Kan kun anbefale at få dit frugt og grønt gennem EatGrim!
Not as flexible as earlier
First of all I think there is too much fruit compared to vegetables - more than I was told. And it is not as flexible according to allergies as when they started.
I had a break and just started receiving the boxes again, but I will unsubscribe after the box I just payed.

simply excellent
Jeg bestilte varerne fra Eat Grim for…
Jeg bestilte varerne fra Eat Grim for snart 3 uger siden, hvor jeg i den forbindelse fik tilsendt en oversigt over varerne i kassen. Jeg har gået og ventet spændt i snart tre uger men opdagede her den anden dag at Eat Grim har tilbagebetalt beløbet. Jeg ved ikke om jeg vælger at bestille hos Eat Grim igen i fremtiden.

Resposta da Eat Grim
Mindsker madspild med lækre og friske grøntsager
Super koncept! God måde at kunne gøre sit mod madspild!
Grøntsagerne er lækre, friske og af god kvalitet. Nogle grøntsager er "grimme", men fejler ingenting udover skrammerne på ydersiden. Tit er grøntsagerne på samme niveau eller endda bedre end grøntsagerne i supermarkedet.
Grøntsagerne er blevet leveret til døren som planlagt uden en eneste afvigelse i over 1 år nu.
Det koster lidt mere end man kunne forvente, nu hvor det er frasorterede grøntsager, men forhåbentligvis bliver det bedre i fremtiden.

Delicious veggies extravagance
Så fint koncept og gode velsmagende råvarer
Så fine råvarer, smager godt, få se lidt sjove ud, men det meste er overskud, og er derfor præcis som andet man kan købe
Det var ikke lige hvad man forstiller…
Det var ikke lige hvad man forstiller sig, når det er muligt at tage i supermarked og få flere grønsager for pengene. Hvis skramlet mad skal sælges, må det være billiger og/eller større mængder. Ellers føler man sig snydt.

Rigtig fin service
Rigtig fin service, faste leveringer med gode varierende grønt- og frugtblanding! Kan varmt anbefales!
Super godt koncept som jeg er glad for…
Super godt koncept som jeg er glad for at være en del af og tvinger mig til at bruge grøntsager som jeg ikke ellers ville have brugt - elsker det 😃
Dyrt når man tænker på det er “aflagt”…
Dyrt når man tænker på det er “aflagt” grønt. Og flere ting var rådne

Resposta da Eat Grim
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.