Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Hele mooie Cortina fiets kunnen vinden via deze webshop en middels klarna op een later moment kunnen betalen. Zeer tevreden met de fiets en goede verzorging van de zending, 1000km verder qua fiet... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Goeie service en goed geholpen Problemen achteraf snel en goed opgelost 👍

Informações sobre a empresa

1. Loja de bicicletas
  2. Loja de reparação de bicicletas
  3. Loja de acessórios para bicicletas

Wij verkopen topmerk E-bikes met een klein krasje voor minder van de helft van de normale verkoopprijs. Altijd met garantie en gratis thuisbezorgd. Zonder gedoe.

Informações de contacto

4,5

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

21 opiniões

Tevreden fietser!

Zeer tevreden met de fiets en goede verzorging van de zending, 1000km verder qua fietsen en nogsteeds blij met mijn fiets en veel complimenten mogen ontvangen.
Precies een soort fiets die ik zocht en nergens elders voor zo een mooie prijs te vinden

29 de janeiro de 2026

Super service

Super service. Mijn tweedehands ebike bleek na de koop toch een mankement te hebben wat eerst niet zichtbaar was. In goed overleg naar volle tevredenheid opgelost. Snelle service en erg vriendelijk contact. Blij mee.

23 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Gewoon ouderwets goede service! Voorbeeld voor anderen

De communicatie verloopt gemoedelijk en zeer vriendelijk. Geen opdringerige praatjes. Van advies to aankoop alles verliep soepel. Ook hun aftersales is geweldig. Er was helaas een klein probleempje ontstaan met de fiets, Maar dit was geen enkel probleem. Zij hebben dat keurig en professioneel opgelost. Niets dan lof for dit bedrijf.

Ook goed om te weten, Zij doen mee met het Fietsplan en Fiscree.

Super service! ik raad ze zeker aan.

12 de fevereiro de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Hele mooie fiets tegen een lage prijs

Een mooie e-bike gekocht tegen een lage prijs. Alleen vreemd dat er niet gemeld werd wanneer de levering zou zijn. Dit kwam helaas als een verrassing. Daarnaast was de doos beschadigd waardoor de sleutel kwijt is geraakt. Maar als het goed is, wordt dit opgelost.

26 de janeiro de 2026

Wat een topservice

Wat een topservice! Vanaf het eerste moment supervriendelijk en enthousiast geholpen bij het kopen van onze bakfiets. Ze dachten echt met ons mee en namen alle tijd om alles goed uit te leggen. De levering was verrassend snel en perfect geregeld. Je voelt hier gewoon dat passie en klantvriendelijkheid voorop staan. Mega blij met onze bakfiets en deze fietswinkel is echt een dikke aanrader!

24 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering en goeie service

Snelle levering en goeie service! Ik dacht dat er was mis was met de fiets die ik had gekocht wat niet zo bleek te zijn naar zelf wat uit te zoeken. Ebikeloods wou gelijk langskomen en de fiets wel mee nemen om het te maken dus echt super service! Ben echt oprecht heel tevreden over de kwaliteit die ook is geleverd deze fietsen winkel doet dat extra stapje service waardoor je zeker weet dat je er vaker fietsen zou gaan kopen!
En aan zou gaan bevelen aan de mensen die ik zelf ken!

16 de janeiro de 2026

Prima communicatie

Prima communicatie, snelle reparatie van mijn VanMoof S3 (batterij vervangen) tegen een goede prijs (inclusief thuisbezorgd in Meppel).

11 de novembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Bij Derk en Jens een gebruikte Urban…

Bij Derk en Jens een gebruikte Urban Arrow gekocht.

We kozen voor een fiets met wat meer kilometers omdat deze mooi in ons budget past, ondank dat ziet de fiets er keurig en in goede staat van onderhoud uit.

Ze bezorgen de fiets kosteloos, zeker een aanrader!

12 de setembro de 2025

Great service from Ebikeloods

Great service from Ebikeloods. Delivery was quick, within 4 days. All my questions were answered immediately, via WhatsApp, even on a Sunday! The bike was better than described. Highly recommend.

22 de maio de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.