eBoligSkødet ApS Opiniões 245

TrustScore: 5 em 5

5,0

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fra første færd var vi i gode hænder hos Tina i forbindelse med køb af sommerhus. Alle papirer i forbindelse med handlen blev nøje gennemgået og vi følte os meget rolige omkring købet. Vi kan ku... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

eBoligSkødet er yderst professionel og yder den bedste service. Vi fik lavet fremtidsfuldmagter, og blev vejledt hele vejen igennem, så vi følte os trygge. Andre i min familie har fået lavet skøde m.v... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg kan varmt anbefale Tina. Som førstegangskøbere har hun været en uvurderlig støtte gennem hele processen og guidet os professionelt fra start til slut. Hun gennemgik alle dokumenter grundigt – ogs... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har brugt Tina som rådgiver i forbindelse med salg af ejendom og vi har været rigtig glade for den fantastiske og behagelige hjælp vi har fået. Når vi har haft spørgsmål, har Tina svaret hurtig... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Imobiliária
  2. Especialista em transferência de propriedades
  3. Serviços jurídicos
  4. Agentes imobiliários
  5. Advogado imobiliário
  6. Consultor de imóveis

Escrito pela empresa

eBoligSkødet tilbyder: ​ - Professionel køberrådgiver med mange års erfaring - Tinglysning af skøder - Dødsbobehandling - Fremtidsfuldmagter - Ægtepagter - Testamenter - Lejekontrakter - Diverse tinglysningsopgaver - Erfaren købermægler med 37 års erfaring med faste ejendom - Registreret ejendomsmægler, der berigtiger bolighandlerne - Konkurrencedygtige priser eBoligSkødet lever og ånder for sine klienter. Det betyder meget for mig at yde en god service og servicere mine klienter på allerbedste vis. Alle klienter bliver rådgivet, så der ingen tvivl er om, hvad status er i sagen. Sagen bliver fulgt helt til dørs og inden for de frister, der nu er i den pågældende sag. Jeg har haft en del gengangere af klienter, som har været tilfredse med min rådgivning og mit arbejde. Det betyder virkelig meget for min virksomhed og ikke mindst mig, at alle følger sig godt behandlet og værdsat som klient. Jeg har arbejdet på flere af Danmarks største advokatkontorer, hvorfra jeg har min specialviden inden for de områder, som jeg beskæftiger mig med. Jeg har også arbejdet hos flere store ejendomsmæglerkæder og inden for developerbranchen. Jeg får ros for, at jeg er hurtig til at vende tilbage over for mine klienter. Jeg træffes også uden for den normale åbningstid, hvis der er en opgave, som der haster. Kontakt mig derfor altid, idet jeg vil gøre alt for, at opgaven straks bliver løst til alles tilfredsstillelse. Det er mit varemærke, at mine klienter skal føle sig værdsat og at de selvfølgelig alle får den opmærksomhed, som både de og sagen skal have. Kontakt mig endelig i dag, så jeg straks kan hjælpe dig med netop din opgave :-). En dejlig dag til jer alle. eBoligskødet Tina Graulund Sølund Indehaver

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Boligrådgivning

Har været super tilfreds med rådgivningen omkring køb af vores rækkehus Det har været styr på processen fra start til slut - Der har været tid til sparring og svar på spørgsmål samt proaktiv opfølgning over for de forskellige instanser - så man har følt sig i gode hænder og ikke skulle være bange for misse deadlines m.m. De bedste anbefalinger herfra.

5 de março de 2023

Resposta da eBoligSkødet ApS

Tusind tak Gerdt for din meget flotte anmeldelse, som jeg er meget taknemmelig for. Dejligt at høre, at I har været super tilfredse med min rådgivning til jer i forbindelse med jeres køb af rækkehus samt udarbejdelse af yderligere papirer for jer. Tak for sparring og diverse drøftelser. Du/I skal være så velkomne, hvis du/I på et tidspunkt skulle få behov for juridisk assistance. På genhør.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super god service med en ekstra indsats helt hen til slut

Tina har hjulpet os gevaldigt med et ret komplekst boligkøb og efterfølgende sammenlægning af to lejligheder. Hele vejen igennem var Tina altid super hurtig med at svare, følge op på tingene og gør sit yderste for at opklare også det sidste lille spørgsmål. Vores bank hafte desværre ikke helt så meget styr på det der skulle gøres og her tog Tina også kontakten og sørgede for at alt faldt på plads til sidst. Vi følte os meget trygge og fik hjælpen ud over det vi forventede. Stor ros herfra og en klart anbefaling!

23 de fevereiro de 2023

Resposta da eBoligSkødet ApS

Tusind mange tak Sarah for din super flotte og meget beskrivende beretning om hele processen vedrørende min køberrådgivning og udarbejdelse af forskellige andre dokumenter til jer vedrørende jeres køb af ejerlejlighed nr. 2 og sammenlægningen af denne med jeres nuværende ejerlejlighed. Det har været en større omgang at få alt på plads og med forskellige udfordringer her og der, som du skriver. Nu mangler vi kun, at sammenlægningen går igennem hos Geodatastyrelsen. Det har været en stor fornøjelse at hjælpe jer, idet I skal være velkomne en anden god gang, hvis I skulle få behov for juridisk assistance. På genhør.

Fremtidsfuldmagt

Fremtidsfuldmagt. Vi fik en hurtig, professionel og behagelig gennemgang af indholdet i fuldmagten, og Tina besvarede vores spørgsmål på en tydelig og forståelig måde.
Vi vil helt sikkert gøre brug af Tinas ekspertise i fremtiden, hvis/når behovet opstår.
Vi kan varmt anbefale Tina og eBoligSkødet ApS.

24 de fevereiro de 2023

Resposta da eBoligSkødet ApS

Tusind tak for din meget flotte anmeldelse af mig og min arbejde for jer vedrørende udarbejdelse af fremtidsfuldmagter. Jeg er meget taknemmlig for din flotte beskrivelse af hele forløbet. I skal være så velkomne en anden god gang, hvis der opstår behov herfor. På genhør.

Classificada 4 em 5 estrelas

Ok hurtigt tilbage melding

Hurtigt tilbage melding

3 de fevereiro de 2023

Resposta da eBoligSkødet ApS

Tak Erling for din fine anmeldelse af min udarbejdelse af 2 små dokumenter, der straks blev godkendt. En hurtig og meget lille opgave lukket på få dage fra start til slut med hele processen 😊.

Fantastisk køberrådgiver

Vi har ikke prøvet at købe bolig før, så vi har ikke noget at holde Tinas indsats op imod, men det er vores indtryk, at der har været temmeligt mange opmærksomheds- og opfølgningspunkter i vores handel. Dem har hun grebet an på en ekstremt ordentlig, vedholdende, detaljeorienteret og overskuelig (så overskuelig som det nu kan blive) måde. Tina har derudover på meget fin vis balanceret mellem at arbejde selvstændigt og at inddrage os, når det gav mening eller var nødvendigt.

Vi er virkelig imponerede over Tinas tilgang og kan med hendes support og rådgivning ikke føle os meget tryggere i en proces, man ellers meget nemt fuldstændig mister overblikket over. Fem yderst velfortjente stjerner.

8 de fevereiro de 2023

Resposta da eBoligSkødet ApS

Tusind mange tak Troels for din meget flotte anmeldelse og specificering af min håndtering af jeres ejendomshandel. Det er jeg virkelig taknemmelig for. Jeg er helt enig i, at der har været rigtig mange forhold i jeres ejendomshandel - et stykke over gennemsnittet -, som der skulle håndteres og undersøges nærmere. Jeg ser frem til vores fortsatte samarbejde og til at hjælpe jer hele vejen i mål med afslutningen af jeres køb af ny bolig.

Resposta da eBoligSkødet ApS

Tusind tak Trine for din flotte anmeldelse i forbindelse med et testamente og også for din søde mail om, at du virkelig har været meget tilfreds med min hjælp til dig. Du skal være så velkommen en anden god gang. På genhør.

Resposta da eBoligSkødet ApS

Tusind tak Jens for din flotte anmeldelse i forbindelse med min udarbejdelse af et testamente for dig. Du skal være så velkommen en anden god gang. På genhør.

Testamente

Fantastisk oplevelse, hurtigt trygt og forståeligt ved oprettelsen at testamente, vil til hver tid anbefale og bruge Tina Graulund Sølund

26 de janeiro de 2023

Resposta da eBoligSkødet ApS

Tusind tak skal du have. Det er jeg meget taknemmelig for. Du skal være så velkommen. På genhør.

Testamente

Skulle oprette testamente fremtidsfuldmagter mm. Har fået en hurtig tydelig information. Har følt mig i trykke hænder og vil gerne bruge Tina Graulund Sølund igen og gerne anbefale hende til andre

26 de janeiro de 2023

Resposta da eBoligSkødet ApS

Tusind tak Pia for din meget flotte anmeldelse i forbindelse med testamente, fremtidsfuldmagter med videre. I skal være meget velkomne en anden god gang og anbefal mig meget gerne til andre :-). Tusind tak.

Kompetent rådgivning købsaftale

Vi fik en virkelig kompetent rådgivning hvor Tina tog sig god tid til at tage os igennem købsaftalen inklusiv fokus på de punkter i aftalen hvor vi skulle være opmærksomme. Tina identificerede, som nævnt ovenfor, de relevante punkter hvor vi skulle være opmærksomme, og forklarede tydeligt for os hvad de potentielle konsekvenser kunne være hvis de ikke blev ændret, så vi sammen kunne tage stilling hvilke punkter vi skulle forsøge at få ændret.

Tina tog sig af dialogen med sælgers repræsentant og sørgede både for at følge op hvis vi ikke fik svar og så snart der var nyt blev vi opdateret med det samme. Vi var derfor helt trygge igennem processen. Desuden da der efterfølgende opstod en mulig tvist i forhold til købsaftalen, så tog Tina med det samme fat i sælger for at få afklaret forholdet.

Med eBoligskødet og Tina fik vi kompetent hjælp til at sikre os bedst muligt med købsaftalen og en rådgiver som står bag os hele vejen. Vi vil derfor helt sikkert anbefale eBoligskødet og Tina.

19 de janeiro de 2023

Resposta da eBoligSkødet ApS

Tusind tusind tak Christian for din meget flotte og uddybende beretning om hele forløbet i forbindelse med jeres køb. Jeg er meget taknemmelig for din meget flotte anmeldelse af mig og mit arbejde for jer. Jeg ser frem til vores fortsatte samarbejde med at få afsluttet jeres entreprisesag, når vi når der til senere på året. På genhør.

Classificada 5 em 5 estrelas

Tina er fantastisk til at hjælpe og…

Tina er fantastisk til at hjælpe og fortjener kæmpe ros. Tak for hjælpen de gange vi har gjort brug af eBoligSkødet :-)

Resposta da eBoligSkødet ApS

Tusind tak Lone for den flotte anmeldelse og de rosende ord i forbindelse med jeres hushandel. I vender endelig bare tilbage, når alt forhåbentlig snart falder på plads med jeres nuværende hus.

Classificada 1 em 5 estrelas

Inkompetent, mangelfuld forståelse/levering/tillid

Inkompetent, manglende forståelse, mangelfuld levering iht skriftelig aftale. Desværre måtte samarbejdet afbrydes da det ikke lykkedes virksomheden at levere iht indgået aftale. Der blev ikke leveret på helt kritiske punkter i aftalen og der blev ikke opbygget tilstrækkelig troværdighed/tillid i kompetencen til at hjælpe os med boligoverdragelse. Manglende forståelse for vores behov for assistance på trods af inkluderet i leveringsaftalen. Vil ikke tilbagebetale honorar på trods af mangelfuld levering samt afbrydelse af samarbejdet. Udført arbejde total værdiløst for os.

Kære Lars Buus

Jeg er meget forundret over, at du finder det nødvendigt at give denne anmeldelse, og hvordan du kan få en så forkert opfattelse af vores meget korte samarbejde. Ved opstarten af sagen afholdt vi et langt telefonmøde, hvor du anderkendte mig for min rådgivning samt, at du følte dig tryg ved at have mig ved din side og at jeg havde styr på tingene. Alle opgaver blev nøje drøftet og accepteret af dig og blev efterfølgende beskrevet i et aftalebrev, hvor der var en nøje angivelse af de aftalte opgaver. Dette blev endnu engang accepteret af dig samt en anmodning om opstart af sagen ud fra mine besvarelser af dine yderligere spørgsmål.

Jeg påbegyndte og forberedte sagen. Skifteretsattesten blev straks tinglyst, og jeg fremsendte tinglysningsfuldmagten til underskrift af din mor samt anmodning om tinglysningsomkostningerne på skødet. Da det tydeligvis ikke lykkedes at indhente denne underskrift, kunne vi ikke komme videre med sagen.

Du informerede mig herefter om, at du ikke ønskede at fortsættelse samarbejdet, hvilket er uforståelig for mig, idet jeg tænker, at der må være en underliggende agenda, som stadig er uklar for mig. Jeg har gentagende gange forsøgt at etablere en åben dialog via flere lange mails og mange telefonopkald for at finde en løsning og helst få færdiggjort sagen. Det yderligere telefonmøde, som du ønskede, accepterede jeg også, hvilket du alligevel aldrig vendte tilbage til. Dette lykkedes desværre ikke på trods af en stor ihærdighed fra min side af.

Jeg beklager, at du stadig ikke har fået et retvisende billede af sagsgangene vedrørende blandt andet overdragelse af ejendommen. Jeg har haft hundredvis af sager, der ligner denne sag og det er første gang, at jeg har oplevet, at det ikke var muligt at skabe den tillid og det samarbejde, der muliggjorde en færdiggørelse af sagen til alles tilfredsstillelse. Jeg må blot konstatere, at det er meget svært at forsøge at hjælpe, hvis man ikke vil hjælpes!

Afslutningsvis er jeg blevet mødt af krav om fuld tilbagebetaling af salær, selvom opgaven blev stoppet fra din side af. Jeg har brugt uforholdsmæssigt meget tid på særligt denne sag, og har leveret alle de dele, som var muligt uden din mors accept og underskrift. Ydermere er jeg uforstående over for at blive udsat for skjulte trusler eller afpresning, såfremt jeg ikke refunderede det fulde salær, hvilken denne fuldstændige fejlagtige anmeldelse er et tydeligt bevis på.

Top Professionel

Vi har fået lavet en del advokat arbejde i forbindelse med bolighandler, og efter jeg fandt Tina, har jeg fået en yderst professionel vejledning og et kanon stykke arbejde. Vi har siden brugt hende til hus handler og testamente og jeg kan ikke anbefale hende nok. Kvaliteten og prisen er langt over hvad vi ellers har oplevet af service. Jeg bruger kun Tina fremover. Hilsen Jesper og Ingelise

24 de janeiro de 2023

Resposta da eBoligSkødet ApS

Tusind tak Jesper for din meget flotte anmeldelse af mig og mit arbejde. Det har været en fornøjelse at hjælpe jer med de forskellige sager. Godt at høre, at I har været glade for min assistance til jer. I skal være så velkomne en anden god gang. På genhør.

top service

hurtig og effektiv behandling og god med prisen
af testamente

16 de janeiro de 2023

Resposta da eBoligSkødet ApS

Tusind mange tak Flemming for din flotte anmeldelse i forbindelse med min udarbejdelse af et testamente for dig. Du skal være så velkommen en anden god gang, hvis jeg kan hjælpe dig inden for et af de områder, som jeg beskæftiger mig med. På genhør.

Classificada 5 em 5 estrelas

Very professional and fast service

Tina is very professional, overall i got great services for my property deeds. I definitely recommended eBoligSkødet.

1 de janeiro de 2023

Resposta da eBoligSkødet ApS

Thank you very much Swapnil. You are always welcome :-). I look forward to hear from you later this year.

Regards,

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig dygtig - kan varmt anbefales

Tina var vores rådgiver under vores køb af bolig. Og hele vejen igennem følte vi os rigtig trygge. Alle dokumenter og punkter blev tjekket igennem og der var fin kontakt og information til os. Med en tidligere boligrådgiver fik vi bare information om boligens dokumenter over telefonen og så var det lidt det, men med eBoligskødet fik vi løbende opdateringer og information og med gode påmindelser undervejs når der var ting vi skulle huske. Vi er rigtig glade for at vi valgte Tina som rådgiver.

Resposta da eBoligSkødet ApS

Tusind mange tak Pil for din meget flotte anmeldelse af mig og mit arbejde i forbindelse med min assistance til jer vedrørende jeres boligkøb.

Godt, at I har været helt trygge, hvilket jeg også gør alt for, at mine klienter skal være.

I skal være så velkomne en anden god gang, hvis I får brug for juridisk assistance inden for et af de områder, som jeg beskæftiger mig med.

Stor ros til eBoligSkødet

Så har vi endnu engang brugt Tina Sølund fra eBoligSkødet i forbindelse med salg og køb af bolig. Som altid har Tina udført et professionelt arbejde til stor tilfredshed.

10 de dezembro de 2022

Resposta da eBoligSkødet ApS

Tusind mange tak Lise. Det er altid en fornøjelse at hjælpe dig i forbindelse med jeres køb og salg af bolig. Det er jeg meget taknemmelig for. På genhør.

Hurtig og effektiv service

Hurtig og effektiv service. Jeg er fuldt ud tilfreds

2 de dezembro de 2022

Resposta da eBoligSkødet ApS

Tusind tak Lotte for din flotte anmeldelse som jeg er meget taknemmelig for i forbindelse med min assistance vedrørende et pantebrev. Du skal være så velkommen en anden god gang.

Venligt og behageligt vejledning

Venlig og behagelig og informativ samtale

22 de novembro de 2022

Resposta da eBoligSkødet ApS

Mange tak Inger for din flotte anmeldelse, som jeg er meget taknemmelig for. Du/I skal være så velkommen en anden god gang, hvis du/I får brug for juridisk assistance.

Classificada 5 em 5 estrelas

God hjælp til at hitte ud af det!

Vi havde kontakt med Tina, og hun var virkelig grundig og meget hurtig med respons. Det var dejligt, når nu anledningen var så trist (boopgørelse).

1 de novembro de 2022

Resposta da eBoligSkødet ApS

Tusind tak Anne for din flotte anmeldelse, som er yderst værdsat i forbindelse med min assistance til jer vedrørende dødsbobehandling.

I skal være så velkomne en anden god gang, idet I kan se de opgaver, som jeg beskæftiger mig med på min hjemmeside. På genhør.

eBoligSkødet

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais