Totally powered by écart ski tours Opiniões 510

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi var nogle veninder, der var på tur med Totally i påskeferien. Det har uden tvivl været en helt igennem fantastisk uge. Vi havde Frida som guide, og det var helt perfekt. Selv i pressede situationer... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bedste skitur til Val Thorens. Powder days, gode lejligheder, og fede events, som man SKAL deltage i, hvis man tager afsted med totally. Guiderne var helt tops. De var gode til at få os med til de fo... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Sindssssygt fed skirejse i La Plagne hvor især guidesne var med til at opløfte oplevelsen; stor kadeau til Gustav Tribondeau, Jonas Møller og Philip Jenkins. Turen koster en god sjat og værelserne og... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Værste oplevelse nogensinde. Kommer aldrig til at tage med Totally igen! Skimmelsvamp på væggene, blod på gardinerne og beskidt service. Når man så går op for at snakke med guiderne, for man nok den... Ver mais

Informações sobre a empresa

1 estrela

Respondeu a 14% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Val T

Vi har haft den vildeste tur med alt der hører til. Guiderne var mega gode til at hjælpe med diverse problemer. Pisse fedt kan kun anbefale det. Specielt Rasmus, Emil og Thomas var kongerne af turen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Kaan og Ølhunden er de fedeste guider

Resposta da Totally powered by écart ski tours

Ølhunden har engang drukket 52 øl, 17 bombs og 10 sambuca og var stadig den første på pisten, dagen efter! Manden er en legende. (Det var selvfølgelig på en privat skiferie og ikke som guide)

//Christian - Totally

Super god service

Super god service, og skide godt med udvidet guideservice. Meget professionelle omkring deres arbejde og giver en virkelig god oplevelse. Dejligt med så mange arrangementer, fungere så godt! Gør det!!

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg rejste med Totally i 2022 til Val…

Jeg rejste med Totally i 2022 til Val Thorens, og var blevet lovet en koncert med en dansk kunster på klubben Malaysia. Dette var belvet redegjort for, på vores eventskema, udleveret fra Totally selv. Herunder havde de ikke oplyst informationer omkring man skal med bringe fysik id, for at kunne komme ind, foruden Coronapas, fra det EU godkendte pas. Selvom at man tror at man skal bruge det EU godkendte kørekort app, så kan man ikke, dette blev man heller ikke informeret om fra Totally selv, på trods af de godt selv vidste det, men “gik ud fra” folk vidste det. Så efter en kø på en lovet “hurtig adgang” fra gæster hos Totally, spm har betalt minimum 7000kr kunne man stadig se frem til en kø på cirka. 3 timer.

Med venlig hilsen en utilfreds gæst

16 de fevereiro de 2022

Resposta da Totally powered by écart ski tours

Hej Jonathan, tak for din anmeldelse.

Først og fremmest er vi kede af at du har haft problemer med at komme ind på Malaysia, det er dog vores partners ekslusive ret at tjekke ID for at sikre alle en sikker og god oplevelse. At de ikke accepterer kørekort på app, er desværre en detaljegrad vi ikke bestemmer over. Angående køen så er det ærgeligt at du har oplevet 3 timers kø. Alle vores gæster blev prioriteret til denne aften, eftersom vi afholdte koncerten med Emil Lange, desværre tager det tid at få +1000 igennem døren. Vi ved dog at alle gæster var på klubben da koncerten starten. Vi håber at du får fræset pisterne op og nyder resten af din skiferie.

Dbh Totally

Ikke særligt godt..

Det var ikke til at mærke at man havde guides med, og det hele var noget rodet. På vej hjem er der storm i Danmark så storebæltsbroen er lukket, og totally frasiger sig alt ansvar i forhold til at få folk hjem. Totally siger at man må få betalt togbilletten af sin forsikring i stedet for at totally betaler. Sådan er reglerne ikke!
Det er nogle rigtig gode buschauffører de har hyret.

29 de janeiro de 2022

Hej Malthe,

Vi beklager hvis du har oplevet en dårlig service fra guiderne. Ift. en lukket Storebæltsbro så er dette Force Majeure og vi handlede præcist som man kan forvente og som loven foreskriver. Ønsker du at starte en dialog så anbefaler vi at du sender en mail til kontakt@totallysnow.dk.

DBH Totally

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais