Jeg blev fanget af en reklame på internettet og blev nysgerrig på produktet. Det virkede som et godt tilbud, og underbukserne så virkelig lækre ud i videoen, så jeg valgte at bestille. Jeg må sige,... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg købte et godt tilbud, troede jeg... 10 par strømper. På billedet var der vist en kasse med 10 par strømper og et tydeligt + og så en kasse mere med 10 par strømper. Da varen kom var d... Ver mais
Okay, jeg ser utroligt mange negative anmeldelser for Ecoawear. Og jeg havde selv noget tvivl, da jeg bestilte "12 par for prisen af 5", som de ofte skriver. Og jeg måtte da også vente ganske længe... Ver mais
Virkelig ikke et særlig godt produkt. Fik tilsendt den forkerte størrelse, de var alt for store, og de kløede da de endelig kom på..... De blev sendt fra Kina og måtte vente godt 14 dage på dem...... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Hos ECOAWEAR handler det om komfort, kvalitet og velvære i hverdagen. Vi skaber undertøj, der følger kroppens naturlige former uden at gnide, stramme eller miste formen – lavet til rigtige mænd, ikke modeller. Vores boxershorts i bambusfiber ånder, holder dig frisk længere og er bløde mod huden. Når du vælger ECOAWEAR, investerer du ikke kun i bedre undertøj – du investerer i din egen komfort, hver dag.
Informações de contacto
Reino Unido
- ecoawear.dk
Não respondeu a opiniões negativas
Virkelig ikke et særlig godt produkt
Virkelig ikke et særlig godt produkt.
De blev sendt fra Kina og måtte vente godt 14 dage på dem....
Bondefangeri
Jeg købte et godt tilbud, troede jeg...
10 par strømper.
På billedet var der vist en kasse med 10 par strømper og et tydeligt + og så en kasse mere med 10 par strømper. Da varen kom var der kun 10 par.
Da jeg kontaktede firmaet, fik jeg denne besked, og jeg citeret/kopier 100 % direkte:
Vi forstår, at der kan have været en misforståelse angående antallet af sokker i pakken. For at præcisere indeholder Bamboo Socks (10-pak) 10 individuelle sokker, hvilket naturligvis giver 5 par sokker.
Og så er det jeg spørger, hvornår dælen er man begyndt at vise sokker individuelt.
Humbuk siger jeg bare.
Da jeg skrev igen, at det ikke var ok, lagde de mig på is/ignorere mine mails
Så Desværre kan jeg kun give en meget negativ anmeldelse 🙄 hvilket jeg bestemt ikke er vandt til
Urimelig lang leveringstid på 23 dage
Urimelig lang leveringstid på 23 dage. Pengene blev trukket ved bestilling 🤬🤬
En skøn oplevelse ,ikke sidste jeg…
En skøn oplevelse ,ikke sidste jeg handler hos jer 😎🐶
Jeg blev fanget af en reklame på…
Jeg må sige, at jeg aldrig har haft bedre underbukser – de lever helt op til forventningerne!
Leveringen tog dog lidt længere tid end forventet, men det var helt klart ventetiden værd.
Hurtig levering
Rigtig god kvalitet, flotte farver alt er som lovet
Fantastiske underbukser.
Rigtig gode underbukser, husk at bestille et nr. større end normalt.
Perfect to wear
dårlig kvalitet
dårlig kvalitet, ingen returbeskyttelse da det er til Cy
Bestilte 23-3 og stadig ikke modtaget…
Bestilte 23-3 og stadig ikke modtaget noget , med jeres leveringstid så kan en blind brev due , der flyver baglæns fra Kina sgu levere hurtigere end i kan .
Gode strømper hurtig levering intet at…
Gode strømper hurtig levering intet at klage over
Købte 12 par sokker til uhyrlig lav…
Købte 12 par sokker til uhyrlig lav pris. Kan ikke bedømme om de er bambus, men de er yderst behagelige. Levering 7 dage inklusiv helligdage (Påske). Ret hurtigt fra Kina.
Bestilte den 24/3
Bestilte den 24/3. Pengene trukket straks varen endnu ikke leveret og kan ikke trackes.
Handler aldrig her mere.
Bedragare och tjuvar
Bedragare och tjuvar. Beställde 5 och skulle få 7 extra kalsonger. Jag fick 5 som var ok och 7 som var i nylon, (det står på etiketterna!) Efter att jag kontaktat dom via mail (tel. nr finns givetvis inte) så kom svaret efter flera veckor:
" Returnera varan: För att få full återbetalning för din beställning ber vi dig att returnera varan/varorna till vårt lager (adress anges nedan). Observera att du själv står för returfraktkostnaden.
Name: Gao Shengrui GSR Drop shipping
Address: Xiasha 4th Street No.30, Qiantang District, Hangzhou City, Zheng Shi Garments Old Building Reception Room 205
City: Hangzhou
Country: China
Postal Code: 310016
Observera att det är ditt ansvar som kund att betala fraktkostnaden, eftersom vi inte tillhandahåller returetiketter.
Delvis återbetalning och behåll varan: Vi kan erbjuda dig 40% återbetalning för den specifika produkten och du kan behålla varan. På så sätt behöver du inte oroa dig för att packa om och skicka tillbaka den.
Vänligen meddela oss vilket alternativ du vill välja, så tar vi omedelbart hand om det.
Med vänliga hälsningar
Kundsupport – EcoaWear "
Jag valde att få 40% tillbaka, har nu efter ca 3 veckor inte fått varken pengar eller svar. Men det är ju tydligt att det är ett dropship "företag", förmodligen sitter han i mammas källare och låtsas vara ett seriöst företag.
Hurtig levering og altid den vare man…
Hurtig levering og altid den vare man bestiller . Tak
Meget utilfreds. De trak pengene for lang tid siden
De trak pengene for lang tid siden, men jeg har stadig ikke fået leveret noget efter mange uger!
jeg vil aldrig købe igen fra denne…
jeg vil aldrig købe igen fra denne butik, jeg har bestilt den 12. marts og har stadig ikke modtaget min bestilling.
Det betyder min bestilling er fra kina, hvorfor oplyser firma ikke dette?
Dette er dypt uacceptabelt.
forkert størrelse og forkert farve på…
forkert størrelse og forkert farve på sokker købt hos dem , og de har aldrig svaret på mine mails , handler aldrig mere der
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.