1. Concessionário de máquinas para construção
  2. Fabricante de máquinas agrícolas

Eco Machines levere budgetvenlige elektriske minilæssere, der er ideelle for hestefolk , gartnere, entreprenøre, hobbylandbrug og byggepladser. Deres maskiner er miljøvenlige, støjsvage og effektive til brug i mange opgaver og lokationer. Hvor de hjælper med at lette det daglige arbejde med minimal miljøpåvirkning

4,2

Rigtig fin maskine (1000E) fungere…

Rigtig fin maskine (1000E) fungere bestemt på niveau med diesel maskiner. Har haft den i godt 3 mdr nu og nogen dage kører den mere en andre. Har opladet den 3 gange indtil videre, så man skal ikke være bange for batteritid på de større modeller.
Flinke folk der lytter og gør noget ved de udfordringer/spørgsmål man skulle have.

Stor anbefaling herfra.
Toft Totalservice

12 de agosto de 2025

Vi har nu haft en maskine i godt og vel…

Vi har nu haft en maskine i godt og vel snart 1 år (650E)- og den har virket super til vores behov - som en hjælper til en hesteejendom (passer perfekt til det - ingen støj eller larm og hestene er gælde for den) - den har kunnet klare mere eller mindre alt vi har bedt den om med renovering af gården også - selv da den havde en lille fejl, så var der hurtigt super service. Også super service da vi er nye til el, og alle vores egene fejl 40 er blevet håndteret med et smil :)

30 de setembro de 2024