Prima spul maar je moet wel 3 maanden…
Prima spul maar je moet wel 3 maanden geduld hebben... Je zou denken dat in deze tijd de levering wel ietsjes sneller zou zijn.
Ik ben verbijsterd over de rampzalige kwaliteit van de levering. Voor de tweede keer arriveerde mijn pakket in een erbarmelijke staat: veel te lichte doos, slordige verpakking, producten erin gegooid alsof een boos kind zijn kamer opruimt. Verschillende artikelen kwamen gebroken aan, waardoor sommige producten onbruikbaar waren en schade in het pakket veroorzaakten.
Bovendien duurde de levering eeuwenlang, terwijl je tegenwoordig een snelle service mag verwachten. De eerste keer had ik het voor lief genomen, denkend dat het een incidenteel probleem was, maar het is duidelijk dat dit gebrek aan professionaliteit een patroon is geworden.
Ik zal hier nooit meer iets bestellen, zeker omdat dezelfde producten elders goedkoper verkrijgbaar zijn, met een levering binnen 48 uur. Het minachting voor klanten is overduidelijk en schokkend.
Product zoals op de website en netjes verpakt en geleverd zoals aangekondigd. Niet de snelste, maar dat kan ook niet verwacht worden vanuit het buitenland. Positief punt vond ik dat ik aan kon geven dat de verzending geen haast had. Dat zouden meer winkels en bezorgbedrijven mogen doen wat mij betreft zodat er capaciteit is als het wel haast heeft.
Mijn ervaring is dezelfde als in de review van 25 april.
Ook mijn zending is teruggestuurd op 25 mei jl., zo meldde DHL. Niet door mij overigens. Ik heb de zending nooit ontvangen. Ik heb nu een maand gewacht. Men had in die tijd genoeg gelegenheid om het bedrag van € 61,54 terug te storten. Ik twijfel erg aan de betrouwbaarheid van dit bedrijf. Verder belde ik het telefoonnummer dat je, na lang zoeken, op internet ziet staan.
Dit nummer, zo wordt gemeld, is niet in gebruik
Klantenservice is een nachtmerrie. Ze antwoorden heel beleefd, maar... ze liegen. Orde van 6 april. Vandaag is het de 25april. Ik heb het nog steeds niet ontvangen. Eerste e-mail na 2 weken met de vraag waar het pakket bleef. Het antwoord was dat het was teruggestuurd. Ze zouden het opnieuw versturen.. En het begon.. Al een paar dagen schrijven ze dat ze het... morgen versturen.. Als ik opnieuw vraag om een link om de zending te volgen, krijg ik als antwoord dat... het morgen wordt verstuurd...
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.