1. Loja de animais de estimação
  3. Criador de cavalos
  4. Treinador de cavalos
  5. Loja de artigos para animais de estimação
  6. Estábulo

Danskproduceret kvalitetsspåner til private og erhverv – landsdækkende levering Skab et sundere og mere komfortabelt miljø for dine heste med SPF Spåner – ovntørret, støvrenset og økonomisk strøelse i høj kvalitet. Perfekt til stalde, let at håndtere og skånsom for både dyr og mennesker. Køb nu og oplev forskellen!

4,0

Bom

Fik leveret spåner efter 3 dage

Fik leveret spåner efter 3 dage. Og er meget tilfreds. Blev sat meget pænt på grunden og glæder mig nu til at prøve spånerne af. God kontakt og svar samme dag man spørger om noget. Så indtil videre er vi meget tilfredse.

19 de fevereiro de 2025

Virkelig lækre spåner

Virkelig lækre spåner. Dufter godt og er super nemt at strø ud i boksen.
Eneste ulempe er, at der er lang leveringstid.

29 de dezembro de 2024
logótipo da Ecostroe

Resposta da Ecostroe

Tak ☺️

Fantastisk produkt til en god pris

Fantastisk produkt til en god pris. Vi var lidt skeptiske, men det var der ingen grund til. Spånerne kom, fuldstændig som lovet.

27 de setembro de 2024
logótipo da Ecostroe