Ik ben onlangs benaderd door Ecowize en ben echt positief verrast, alles werd duidelijk uitgelegd en er werd mee gedacht. Communicatie was snel en prettig!
Leia as opiniões dos outros
Opdringerige verkoper. Liegt dat ze mij aan mijn huidige energiecontract geholpen zouden hebben. Dat kan helemaal niet want ik heb nog nooit een contract op mijn naam gehad. Blijft volhouden met gewo... Ver mais
Informações sobre a empresa
Bij EcoWize kun je eenvoudig alle energieleveranciers met elkaar vergelijken op prijs, kwaliteit, service en duurzaamheid. Zo zie je direct hoeveel je kunt besparen door energie te vergelijken. Via EcoWize stap je gemakkelijk over naar een nieuwe leverancier; de opzegging bij je huidige aanbieder wordt kosteloos voor je geregeld. Daarnaast bieden wij gratis en onafhankelijk advies, ook telefonisch.
Informações de contacto
Oder 20, 2491DC, Den Haag, Holanda
- 0850805727
- contact@ecowize.nl
- ecowize.nl
Respondeu a 55% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Chris heeft mij van A tot Z perfect…
Chris heeft mij van A tot Z perfect uitgelegd wat mijn mogelijkheden zijn om te besparen op mijn energierekening! Direct een nieuw contract afgesloten! Super uitleg, veel kennis en geduld voor vragen. Plus een gezellige dosis humor! Dankjewel!

Resposta da Ecowize
Chris Blom was very helpful so 5star…
Chris Blom was very helpful so 5star for ne

Jorik de Vries
Heel prettig, doelgericht, helder gesprek! Dank!

ongevraagd benaderd
Ben ongevraagd benaderd, terwijl mijn nummer in belmijniet register staat. heb direct opgehangen.

Resposta da Ecowize
Ik ben super leuk en goed geholpen door…
Ik ben super leuk en goed geholpen door Rik.

Resposta da Ecowize
Echt super geholpen door Sam goed…
Echt super geholpen door Sam goed geïnformeerd en goed advies . Fantastisch

Resposta da Ecowize
Mark heeft mijn goed geholpen.
Mark heeft mijn goed geholpen.

Snel
Snel, adequaat en prettig geholpen. Door Mark van Velzen

Mats hendrik
Mats hendrik !
Hij heeft alles heel goed en duidelijk uitgelegd

Resposta da Ecowize
Mark velzen heeft me duidelijk en goed…
Mark velzen heeft me duidelijk en goed geholpen dankjewel !

Resposta da Ecowize
Ik ga minder betalen en fijn dat je dit…
Ik ga minder betalen en fijn dat je dit voor mij uitzoeken. Fijn geholpen door bas

Denken met je mee.
Ik ben vorig jaar benaderd door EcoWize en heb sinds het eerste contact een heel fijne ervaring. Mark van Velsen denkt actief mee over de energieprijzen en komt altijd met duidelijke, bruikbare adviezen. De communicatie verloopt prettig, snel en transparant, waardoor ik me echt goed ondersteund voel. Tot nu toe ben ik zeer tevreden over de samenwerking met EcoWise en in het bijzonder met Mark. Een betrouwbare partner die met je meedenkt!

Resposta da Ecowize
Sam heeft me geholpen goeie duidelijke…
Sam heeft me geholpen goeie duidelijke uitleg en erg vriendelijk!!

Resposta da Ecowize
Netjes geholpen en uiteindelijk…
Netjes geholpen en uiteindelijk afgesloten

Goed en netjes geholpen.
We zijn netjes geholpen door Jorik.
Alles uitgebreid doorgenomen en verschillende aanbiedingen direct vergeleken, Hierdoor de beste aanbieding kunnen kiezen.

Resposta da Ecowize
Sandro is legend, slim shady
Sandro is legend, hij leest tantoe snel. Goed geholpen en duidelijk. RAP God, Slim shady.

Goede ervaring met Bas Bonte
Goede ervaring met Bas Bonte. Steady besparing op energiecontract mogelijk gemaakt via telefoontje. En krijg automatisch weer en belletje zodra er betere tarieven mogelijk zijn.

Resposta da Ecowize
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.