Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben onlangs benaderd door Ecowize en ben echt positief verrast, alles werd duidelijk uitgelegd en er werd mee gedacht. Communicatie was snel en prettig!

Classificada 1 em 5 estrelas

Opdringerige verkoper. Liegt dat ze mij aan mijn huidige energiecontract geholpen zouden hebben. Dat kan helemaal niet want ik heb nog nooit een contract op mijn naam gehad. Blijft volhouden met gewo... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de energia
  2. Fornecedor de energia renovável
  3. Empresa de serviços públicos de habitação

Bij EcoWize kun je eenvoudig alle energieleveranciers met elkaar vergelijken op prijs, kwaliteit, service en duurzaamheid. Zo zie je direct hoeveel je kunt besparen door energie te vergelijken. Via EcoWize stap je gemakkelijk over naar een nieuwe leverancier; de opzegging bij je huidige aanbieder wordt kosteloos voor je geregeld. Daarnaast bieden wij gratis en onafhankelijk advies, ook telefonisch.

Informações de contacto

4,4

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

302 opiniões

Respondeu a 55% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 5 em 5 estrelas

Chris heeft mij van A tot Z perfect…

Chris heeft mij van A tot Z perfect uitgelegd wat mijn mogelijkheden zijn om te besparen op mijn energierekening! Direct een nieuw contract afgesloten! Super uitleg, veel kennis en geduld voor vragen. Plus een gezellige dosis humor! Dankjewel!

10 de dezembro de 2025

Beste Rosan,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en enthousiaste review! Wat geweldig om te lezen dat Chris u van A tot Z zo duidelijk heeft uitgelegd welke mogelijkheden er zijn om te besparen op uw energierekening. Dat u dankzij zijn uitleg direct met vertrouwen een nieuw contract heeft afgesloten, is precies waar wij het voor doen.

Chris neemt altijd de tijd om alle opties rustig door te nemen, vragen zorgvuldig te beantwoorden en complexe informatie begrijpelijk te maken. Het is mooi om te horen dat u zijn kennis, geduld én de gezellige dosis humor zo heeft gewaardeerd — wij vinden het belangrijk dat een gesprek niet alleen informatief is, maar ook prettig en ontspannen verloopt.

Uw complimenten geven wij uiteraard met veel plezier aan Chris door. Dit soort feedback is enorm waardevol en motiveert ons team om elke dag dezelfde kwaliteit en betrokkenheid te blijven leveren.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, opnieuw advies willen of willen checken of er weer besparingsmogelijkheden zijn, dan staan wij uiteraard altijd graag voor u klaar via 085 080 57 27 of contact@ecowize.nl

Classificada 5 em 5 estrelas

Chris Blom was very helpful so 5star…

Chris Blom was very helpful so 5star for ne

Dear Jamal,

Thank you so much for your kind review! We’re delighted to hear that Chris Blom was able to help you so well. Chris is known for his clear explanations, patience, and friendly approach, and it’s wonderful to see that you experienced exactly that during your conversation.

A 5-star rating means a lot to us — it shows that the service you received was not only helpful, but also met your expectations in every way. We will make sure your compliment reaches Chris; feedback like this is incredibly motivating for our entire team.

If you ever have more questions, need advice, or would like us to review your options again in the future, feel free to reach out to us anytime via 085 080 57 27 or contact@ecowize.nl
. We are always happy to assist you.

Kind regards,
Sophie from Ecowize

Jorik de Vries

Heel prettig, doelgericht, helder gesprek! Dank!

Beste Emilie Wolters-Preij,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u zo’n prettig en doelgericht gesprek heeft gehad met Jorik de Vries. Jorik staat bekend om zijn duidelijke uitleg en efficiënte manier van werken, zonder daarbij de persoonlijke aandacht uit het oog te verliezen. Het is mooi om te lezen dat u dat precies zo heeft ervaren.

Wij vinden het belangrijk dat elk gesprek helder, transparant en zo waardevol mogelijk is voor onze klanten. Dat u aangeeft dat de communicatie duidelijk en to-the-point was, laat zien dat Jorik zijn werk met zorg en professionaliteit heeft uitgevoerd.

We geven uw compliment uiteraard met veel plezier aan hem door — dit soort waardering betekent veel voor ons team.

Mocht u in de toekomst vragen hebben, opnieuw advies willen of benieuwd zijn of er weer besparingsmogelijkheden zijn, dan staan wij altijd graag voor u klaar via 085 080 57 27 of contact@ecowize.nl

Classificada 1 em 5 estrelas

ongevraagd benaderd

Ben ongevraagd benaderd, terwijl mijn nummer in belmijniet register staat. heb direct opgehangen.

Beste,

Dank u wel dat u dit met ons deelt. We vinden het vervelend dat u deze indruk heeft gekregen en willen de situatie graag helder toelichten.

Allereerst willen wij met klem benadrukken dat wij nooit iemand ongevraagd benaderen. Ecowize belt uitsluitend klanten die eerder expliciet toestemming hebben gegeven.

Daarnaast willen we graag iets rechtzetten:

📌 Het Bel-me-niet Register bestaat sinds 2021 niet meer

Het oude register is in juli 2021 definitief opgeheven. Het is dus niet meer mogelijk om nummers daarin in te schrijven. Sindsdien geldt wettelijk dat bedrijven alleen mogen bellen als er toestemming is verleend — en die werkwijze volgen wij strikt.

Uw beschrijving past daarom niet bij hoe wij werken. Mogelijk heeft u contact gehad met een andere partij met een vergelijkbare bedrijfsnaam; daar hebben we eerder ook meldingen over ontvangen.

Mocht u willen dat wij voor u controleren of uw nummer inderdaad in onze toestemmingslijst voorkomt, dan helpen wij u graag. U kunt ons bereiken via:

📞 085 080 57 27
✉️ contact@ecowize.nl

We kijken het graag voor u na en lossen het netjes op, mocht er sprake zijn van verwarring of miscommunicatie.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben super leuk en goed geholpen door…

Ik ben super leuk en goed geholpen door Rik.

28 de novembro de 2025

Beste mevrouw Kaak,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke review! Wat leuk om te horen dat u super leuk en goed bent geholpen door Rick. Hij staat bekend om zijn combinatie van duidelijke uitleg, professionaliteit én een prettige, ontspannen manier van communiceren — en het is mooi dat u dit zo positief heeft ervaren.

Wij vinden het belangrijk dat klanten zich op hun gemak voelen tijdens het gesprek en dat alle informatie helder en begrijpelijk wordt overgebracht. Dat u aangeeft dat Rick het niet alleen goed, maar ook leuk heeft gemaakt, laat zien dat hij precies de juiste balans wist te vinden tussen professionaliteit en persoonlijk contact.

We geven uw compliment uiteraard met veel plezier aan hem door; dit soort waardering betekent veel voor ons hele team en motiveert om elke dag weer dezelfde kwaliteit te leveren.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, advies willen of opnieuw willen laten controleren of u kunt besparen, dan staan wij altijd klaar via 085 080 57 27 of contact@ecowize.nl

Classificada 5 em 5 estrelas

Echt super geholpen door Sam goed…

Echt super geholpen door Sam goed geïnformeerd en goed advies . Fantastisch

Beste Rick,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u super geholpen bent door Sam. Hij staat bekend om zijn duidelijke uitleg, vriendelijke manier van werken en zijn vermogen om écht met de klant mee te denken — en het is geweldig dat u dit precies zo heeft ervaren.

Dat u aangeeft dat u goed geïnformeerd bent en helder advies heeft gekregen, laat zien dat Sam zijn werk zorgvuldig en met veel aandacht heeft uitgevoerd. Wij vinden het belangrijk dat u na ons gesprek volledig begrijpt welke keuzes het beste bij uw situatie passen, en dat u met een gerust gevoel verder kunt.

Uw enthousiaste woorden — fantastisch! — geven we uiteraard met veel plezier aan Sam door. Dit soort waardering motiveert ons hele team enorm.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, nieuw advies willen of benieuwd zijn naar verdere besparingsmogelijkheden, dan staan wij altijd klaar via 085 080 57 27 of contact@ecowize.nl

Classificada 5 em 5 estrelas

Mark heeft mijn goed geholpen.

Mark heeft mijn goed geholpen.

Beste Denilson,

Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn om te horen dat Mark u zo goed heeft geholpen. Mark staat bekend om zijn duidelijke uitleg, geduld en vriendelijke benadering — en het is mooi om te lezen dat u dat precies zo heeft ervaren.

Wij vinden het belangrijk dat elk gesprek helder, persoonlijk en zonder twijfel verloopt, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Dat u aangeeft dat Mark u goed heeft geholpen, laat zien dat hij zijn werk met zorg en professionaliteit heeft uitgevoerd.

We geven uw compliment met veel plezier aan hem door; dit soort waardering doet altijd veel binnen ons team.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, advies willen of benieuwd zijn naar nieuwe besparingsmogelijkheden, dan staan wij natuurlijk graag voor u klaar via 085 080 57 27 of contact@ecowize.nl

Classificada 5 em 5 estrelas

Sandro van der Beek was very helpful

Dear Inna,

Thank you very much for taking the time to share your experience! We’re delighted to hear that Sandro van der Beek was so helpful during your call. Sandro is known for his patience, clarity, and friendly approach, and it’s wonderful to read that you experienced exactly that.

At Ecowize, we believe that good service means more than just providing information — it’s about making sure you feel supported, understood, and comfortable throughout the process. Knowing that Sandro was able to assist you in a helpful and positive way is truly appreciated and shows that he carried out his work with care and professionalism.

We will make sure your compliment reaches him; feedback like this means a lot to our team and motivates us to continue offering the best service possible.

If you ever have additional questions, need advice, or would like us to check whether you can save again in the future, feel free to reach out to us at 085 080 57 27 or contact@ecowize.nl
— we’re always happy to help.

Kind regards,

Snel

Snel, adequaat en prettig geholpen. Door Mark van Velzen

Beste Robin,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te lezen dat u snel, adequaat en prettig bent geholpen door Mark van Velzen. Mark staat erom bekend dat hij efficiënt werkt zonder daarbij aan duidelijkheid of vriendelijkheid in te leveren, en het is mooi om te zien dat u dat precies zo heeft ervaren.

Wij vinden het belangrijk dat klanten niet alleen snel worden geholpen, maar vooral dat het gesprek helder, compleet en prettig verloopt. Dat u aangeeft dat Mark dit allemaal heeft weten te combineren, laat zien dat hij zijn werk met veel zorg en professionaliteit uitvoert.

We geven uw compliment uiteraard met veel plezier aan hem door; dit soort terugkoppeling werkt enorm motiverend voor ons hele team.

Mocht u in de toekomst opnieuw advies willen, vragen hebben of benieuwd zijn naar nieuwe besparingsmogelijkheden, dan staan wij graag voor u klaar via 085 080 57 27 of contact@ecowize.nl

Mats hendrik

Mats hendrik !
Hij heeft alles heel goed en duidelijk uitgelegd

Beste Charita,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen! Wat fijn om te horen dat u zo duidelijk en volledig bent geholpen door Mats Hendrik. Mats is een van onze adviseurs die er altijd op let dat elk detail helder wordt uitgelegd, zodat u precies weet waar u aan toe bent — zonder ingewikkelde termen of onduidelijkheden.

Het geeft ons veel voldoening om terug te lezen dat zijn uitleg voor u helder en prettig was. We vinden het enorm belangrijk dat klanten zich gehoord voelen en dat alles op een transparante manier wordt doorgenomen, zeker in een markt die soms ingewikkeld kan zijn. Dat Mats u daar zo goed in heeft begeleid, laat zien dat hij zijn werk met aandacht en professionaliteit doet.

We zullen uw compliment met plezier aan hem doorgeven; dit soort positieve feedback motiveert ons team iedere dag opnieuw.

Mocht u in de toekomst nieuwe vragen hebben, advies willen of willen weten of u opnieuw kunt besparen, dan helpen wij u uiteraard graag verder via 085 080 57 27 of contact@ecowize.nl

Classificada 5 em 5 estrelas

Mark velzen heeft me duidelijk en goed…

Mark velzen heeft me duidelijk en goed geholpen dankjewel !

Beste Tolgahan,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke review! Wat fijn om te horen dat u zo duidelijk en goed bent geholpen door Mark van Velzen. Mark staat bekend om zijn rustige manier van uitleggen, zijn geduld en zijn vermogen om alles helder en begrijpelijk te maken — en het is mooi om te zien dat u dat precies zo heeft ervaren.

We vinden het belangrijk dat klanten na een gesprek precies weten waar ze aan toe zijn, zonder twijfels of vraagtekens. Dat u aangeeft dat Mark u duidelijk heeft geholpen én dat u daar dankbaar voor bent, laat zien dat hij zijn werk met veel zorg en professionaliteit heeft uitgevoerd.

We geven uw compliment met veel plezier aan hem door; dit soort waardering betekent ontzettend veel voor ons team.

Mocht u in de toekomst vragen hebben, advies willen of benieuwd zijn of er opnieuw een besparing mogelijk is, dan staan wij uiteraard altijd voor u klaar via 085 080 57 27 of contact@ecowize.nl

Goede hulp

Goede, snelle en duidelijke hulp. Sam gesproken.

Beste Anne,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen! Wat fijn om te horen dat u goede, snelle en duidelijke hulp heeft gekregen van Sam. Hij staat bekend om zijn directe aanpak, scherpe uitleg en het vermogen om klanten snel overzicht te geven, en het is mooi om te lezen dat dat ook precies is wat u heeft ervaren.

Wij vinden het belangrijk dat een gesprek niet onnodig lang duurt, maar wél volledig en helder is. Dat u aangeeft dat het contact met Sam zowel duidelijk als vlot verliep, laat zien dat hij precies de juiste balans heeft gevonden tussen snelheid en zorgvuldigheid.

Uw positieve woorden geven wij uiteraard met veel plezier aan Sam door — dit soort feedback doet enorm veel binnen ons team.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, opnieuw advies willen of benieuwd zijn of u weer kunt besparen, dan staan wij graag voor u klaar via 085 080 57 27 of contact@ecowize.nl

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ga minder betalen en fijn dat je dit…

Ik ga minder betalen en fijn dat je dit voor mij uitzoeken. Fijn geholpen door bas

Beste Jeannette van Hemert,

Hartelijk dank dat u uw ervaring met ons heeft gedeeld! Wat fijn om te horen dat u minder gaat betalen en dat u het prettig vond dat dit helemaal voor u is uitgezocht. Dat is precies waar wij bij Ecowize voor staan: helder advies, duidelijke uitleg en het volledige werk uit handen nemen, zodat u met gemak de beste keuze kunt maken.

Geweldig ook om te lezen dat u zo fijn bent geholpen door Bas. Hij neemt altijd de tijd om alles zorgvuldig door te rekenen en transparant uit te leggen welke besparing mogelijk is. Dat u dankzij zijn inzet nu voordeliger uitkomt, laat zien dat hij zijn werk met aandacht en vakmanschap heeft gedaan.

We zullen uw compliment met veel plezier aan Bas doorgeven — dit soort positieve terugkoppeling betekent ontzettend veel voor ons team.

Mocht u later nog vragen hebben, opnieuw willen laten checken of er weer een betere deal beschikbaar is, of gewoon advies willen, dan staan wij uiteraard altijd klaar via 085 080 57 27 of contact@ecowize.nl

Denken met je mee.

Ik ben vorig jaar benaderd door EcoWize en heb sinds het eerste contact een heel fijne ervaring. Mark van Velsen denkt actief mee over de energieprijzen en komt altijd met duidelijke, bruikbare adviezen. De communicatie verloopt prettig, snel en transparant, waardoor ik me echt goed ondersteund voel. Tot nu toe ben ik zeer tevreden over de samenwerking met EcoWise en in het bijzonder met Mark. Een betrouwbare partner die met je meedenkt!

Beste Femke,

Hartelijk dank voor uw prachtige en uitgebreide beoordeling. Wat waardevol om te lezen dat u al sinds vorig jaar zo’n fijne ervaring heeft met onze dienstverlening — en in het bijzonder met Mark van Velzen. Hij zal ontzettend blij zijn met uw woorden.

Het is precies ons doel om klanten actief te begeleiden in het complexe energielandschap, en het is mooi om terug te horen dat u dit zo duidelijk merkt. Mark volgt de markt dagelijks en vindt het belangrijk om niet alleen tarieven door te geven, maar écht mee te denken over wat op dat moment de beste keuze voor u is. Dat u zijn adviezen als bruikbaar, helder en transparant ervaart, bevestigt dat hij zijn werk met veel zorg en expertise uitvoert.

Ook zijn we blij dat u de communicatie als prettig, snel en transparant omschrijft — dat is de manier waarop wij elke klant willen ondersteunen. Het energiedomein kan soms technisch of onoverzichtelijk zijn, en daarom vinden wij het extra belangrijk dat u zich ondersteund, gehoord en volledig ontzorgd voelt.

Uw beschrijving van ons als een betrouwbare partner die met je meedenkt raakt precies waar Ecowize voor staat. Dit soort feedback betekent enorm veel voor ons team en motiveert ons om dit serviceniveau elke dag opnieuw waar te maken.

Mocht u in de toekomst opnieuw advies willen, vragen hebben of een nieuwe vergelijking wensen, dan staan wij uiteraard altijd klaar voor u via 085 080 57 27 of contact@ecowize.nl

Classificada 5 em 5 estrelas

Sam heeft me geholpen goeie duidelijke…

Sam heeft me geholpen goeie duidelijke uitleg en erg vriendelijk!!

Beste Quirinio,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen door Sam. Hij staat bekend om zijn duidelijke uitleg, geduldige aanpak en vriendelijke houding, en het is geweldig om te lezen dat dit precies is wat u heeft ervaren tijdens het gesprek.

Bij Ecowize vinden we het ontzettend belangrijk dat klanten niet alleen goed worden geïnformeerd, maar zich ook écht op hun gemak voelen. Een helder gesprek zonder ingewikkelde termen kan een wereld van verschil maken, en het is mooi dat Sam u op die manier heeft kunnen ondersteunen.

Uw compliment geven we uiteraard met veel plezier aan hem door — dit soort feedback motiveert enorm en bevestigt dat zijn aanpak het juiste effect heeft.

Mocht u in de toekomst opnieuw advies willen, vragen hebben of willen weten of er nog meer te besparen valt, dan staan wij natuurlijk altijd klaar via 085 080 57 27 of contact@ecowize.nl

Classificada 4 em 5 estrelas

Netjes geholpen en uiteindelijk…

Netjes geholpen en uiteindelijk afgesloten

29 de outubro de 2025

Beste Roy,

Hartelijk dank dat u uw ervaring met ons heeft gedeeld! Wat fijn om te horen dat u netjes bent geholpen en dat het gesprek uiteindelijk heeft geleid tot het afsluiten van een passend contract. Dat is precies waar we bij Ecowize naar streven: duidelijkheid, rust en geen onnodige druk — gewoon eerlijk advies waarmee u zelf een weloverwogen keuze kunt maken.

Het doet ons goed om te horen dat u het proces prettig heeft ervaren. We vinden het belangrijk dat klanten zich gehoord voelen en dat elke stap helder wordt uitgelegd, zodat u met vertrouwen de juiste beslissing kunt nemen. Dat u aangeeft dat alles netjes is verlopen, betekent dat onze adviseur zijn werk zorgvuldig en professioneel heeft uitgevoerd.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, iets willen wijzigen of opnieuw willen laten controleren of er een betere deal beschikbaar is, dan helpen we u uiteraard graag verder via 085 080 57 27 of contact@ecowize.nl

Goed en netjes geholpen.

We zijn netjes geholpen door Jorik.

Alles uitgebreid doorgenomen en verschillende aanbiedingen direct vergeleken, Hierdoor de beste aanbieding kunnen kiezen.

29 de outubro de 2025

Beste Jurgen,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen! Wat fijn om te horen dat u zo goed en netjes bent geholpen door Jorik. Hij staat bekend om zijn duidelijke uitleg, rustige aanpak en het zorgvuldig vergelijken van alle mogelijkheden — en het is mooi dat u dat precies zo heeft ervaren.

Dat jullie samen alle opties uitgebreid hebben doorgenomen en direct meerdere aanbiedingen hebben kunnen vergelijken, is precies hoe wij graag werken: transparant, eerlijk en volledig afgestemd op uw situatie. Het doel is altijd dat u met zekerheid de beste keuze kunt maken, en het is geweldig om te lezen dat dit gelukt is.

We geven uw complimenten uiteraard met veel plezier aan Jorik door. Feedback zoals deze betekent enorm veel voor ons team en motiveert ons om dezelfde kwaliteit elke dag opnieuw te leveren.

Mocht u in de toekomst vragen hebben, opnieuw willen vergelijken of benieuwd zijn of er weer scherpere tarieven beschikbaar zijn, dan staan wij graag voor u klaar via 085 080 57 27 of contact@ecowize.nl

Classificada 5 em 5 estrelas

Sandro is legend, slim shady

Sandro is legend, hij leest tantoe snel. Goed geholpen en duidelijk. RAP God, Slim shady.

24 de novembro de 2025

Beste Koos,

Wat een fantastische review om te lezen — en wat een eer voor Sandro om door u uitgeroepen te worden tot legend, Slim Shady én Rap God in één zin! 😄 Dat u zo’n positieve en energieke ervaring heeft gehad, zegt veel over hoe snel, duidelijk en scherp Sandro zijn werk doet.

Hij staat erom bekend dat hij informatie razendsnel verwerkt en klanten in no-time een helder en eerlijk advies geeft. Dat u dat meteen heeft opgemerkt en zelfs op deze creatieve manier hebt verwoord, vinden wij geweldig. We kunnen u verzekeren dat Sandro dit met een grote glimlach gaat lezen.

Bedankt dat u de moeite heeft genomen om dit te delen — dit soort unieke reviews maken ons werk extra leuk en geven enorm veel motivatie.

Mocht u in de toekomst opnieuw hulp nodig hebben of een nieuwe vergelijking willen, dan staan wij altijd voor u klaar via 085 080 57 27 of contact@ecowize.nl

Bedankt voor je hulp Danny

Bedankt voor je hulp Danny

24 de novembro de 2025

Beste Jeremy,

Hartelijk dank voor uw bericht! Wat fijn om te lezen dat u Danny wilt bedanken voor zijn hulp. Danny zet zich altijd volledig in om klanten duidelijk, eerlijk en vriendelijk te begeleiden, en het is prachtig om te horen dat u zijn ondersteuning zo waardeert.

Hoewel uw review kort is, betekent deze voor ons heel veel — juist omdat een oprechte “bedankt” vaak het duidelijkste teken is dat iemand echt tevreden is over het gesprek en de service. We geven uw compliment uiteraard met veel plezier aan Danny door; zulke woorden zorgen altijd voor een glimlach op de werkvloer.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, opnieuw advies willen of een nieuwe vergelijking nodig hebben, dan staan wij altijd klaar via 085 080 57 27 of contact@ecowize.nl
. U bent altijd welkom.

Goede ervaring met Bas Bonte

Goede ervaring met Bas Bonte. Steady besparing op energiecontract mogelijk gemaakt via telefoontje. En krijg automatisch weer en belletje zodra er betere tarieven mogelijk zijn.

21 de novembro de 2025

Beste Robert,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u zo’n goede ervaring heeft gehad met Bas Bonte. Bas staat bekend om zijn rustige, duidelijke manier van adviseren, en het is mooi om te lezen dat hij ook bij u opnieuw een stabiele en concrete besparing heeft kunnen realiseren.

Dat u aangeeft dat één telefoontje al voldoende was om uw maandlasten omlaag te brengen, laat precies zien waar wij als Ecowize voor staan: helder advies, eerlijk aanbod en geen gedoe voor de klant. We vinden het daarnaast erg belangrijk dat u nooit zelf hoeft te zoeken in de energie­markt — die taak nemen wij u graag uit handen.

Daarom is het ook prettig dat u benoemt dat wij u automatisch opnieuw bellen wanneer er weer betere tarieven beschikbaar zijn. Dat monitoring­systeem is er juist om ervoor te zorgen dat u altijd op het juiste moment profiteert van de laagste tarieven, zonder daar zelf tijd of energie in te hoeven steken.

We geven uw complimenten met veel plezier door aan Bas; dit soort terugkoppeling betekent ontzettend veel voor ons team.

Mocht u in de toekomst vragen hebben of benieuwd zijn of u opnieuw kunt besparen, dan staan wij natuurlijk altijd klaar via 085 080 57 27 of contact@ecowize.nl

Sophie van Ecowize

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.