Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben onlangs benaderd door Ecowize en ben echt positief verrast, alles werd duidelijk uitgelegd en er werd mee gedacht. Communicatie was snel en prettig!

Classificada 1 em 5 estrelas

Opdringerige verkoper. Liegt dat ze mij aan mijn huidige energiecontract geholpen zouden hebben. Dat kan helemaal niet want ik heb nog nooit een contract op mijn naam gehad. Blijft volhouden met gewo... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben vorig jaar benaderd door EcoWize en heb sinds het eerste contact een heel fijne ervaring. Mark van Velsen denkt actief mee over de energieprijzen en komt altijd met duidelijke, bruikbare adviez... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Chris heeft mij van A tot Z perfect uitgelegd wat mijn mogelijkheden zijn om te besparen op mijn energierekening! Direct een nieuw contract afgesloten! Super uitleg, veel kennis en geduld voor vragen.... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de energia
  2. Fornecedor de energia renovável
  3. Empresa de serviços públicos de habitação

Bij EcoWize kun je eenvoudig alle energieleveranciers met elkaar vergelijken op prijs, kwaliteit, service en duurzaamheid. Zo zie je direct hoeveel je kunt besparen door energie te vergelijken. Via EcoWize stap je gemakkelijk over naar een nieuwe leverancier; de opzegging bij je huidige aanbieder wordt kosteloos voor je geregeld. Daarnaast bieden wij gratis en onafhankelijk advies, ook telefonisch.

Informações de contacto

4,4

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

302 opiniões

Respondeu a 55% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 5 em 5 estrelas

Mark heeft mij enorm goed geholpen…

Mark heeft mij enorm goed geholpen vandaag!

Beste Jacelynn Josias,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke review! Wat fijn om te horen dat Mark u vandaag zo goed heeft geholpen. We vinden het belangrijk dat onze klanten met een goed gevoel het gesprek afsluiten, en het is mooi om te lezen dat dit bij u is gelukt.

Wij geven uw compliment uiteraard met veel plezier aan Mark door — hij zal dit zeker waarderen!

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of opnieuw advies wensen, dan staan wij altijd graag voor u klaar via 085 080 57 27 of contact@ecowize.nl

Classificada 5 em 5 estrelas

Enorm goed geholpen door Rick van…

Enorm goed geholpen door Rick van Ecowize. Gaf me goed advies en was duidelijk en concreet in communicatie. Vertelde het duidelijk en snel waardoor ik niet het gevoel had dat hij wat aan mij probeerde te ‘verkopen’ maar mij daadwerkelijk verder wou helpen. Ik ben een stuk lager gekomen in maandpremie en heb daarin het zelfde verbruik behouden. Rick ga zo door !

Beste Shabaan Durrani,

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review! Wat fijn om te horen dat Rick van Ecowize u zo goed heeft geholpen en dat zijn advies duidelijk, concreet en vooral oprecht voelde. Dat is precies de manier waarop wij onze service willen aanbieden: zonder verkoopdruk, maar met eerlijk advies waar u écht iets aan heeft.

Geweldig dat u nu een lagere maandpremie betaalt terwijl uw verbruik hetzelfde blijft — dat is precies het soort resultaat waar we elke dag ons best voor doen.

Wij geven uw compliment uiteraard met veel plezier aan Rick door; dit zal hij zeker waarderen. En we weten zeker dat hij met dezelfde inzet en eerlijkheid doorgaat!

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of opnieuw advies wensen, dan staan wij natuurlijk graag voor u klaar via 085 080 57 27 of contact@ecowize.nl

Classificada 5 em 5 estrelas

Goed geholpen door jorik van ecowize…

Goed geholpen door jorik van ecowize mooie aanbieding. Hoef helemaal niks zelf te regelen

Beste Anouk,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat Jorik van Ecowize u zo goed heeft geholpen en dat u blij bent met de mooie aanbieding. We vinden het belangrijk dat overstappen of aanpassen van een contract zo makkelijk mogelijk verloopt — en het is mooi om te lezen dat u zelf niets hoefde te regelen.

Wij geven uw compliment uiteraard met veel plezier aan Jorik door; hij zal dit zeker waarderen.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of opnieuw advies willen, dan staan wij altijd graag voor u klaar via 085 080 57 27 of contact@ecowize.nl

Classificada 5 em 5 estrelas

Fijner kan je niet geholpen worden

Vandaag heeft Danny mijn man en mij goed geholpen aan een nieuwe energie verzekering. Hij heeft ons stapsgewijs geholpen met duidelijk uitleg. Hij nam de tijd en heel erg vriendelijk wij zijn hem hier voor dankbaar.

14 de novembro de 2025

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw prachtige review! Wat fijn om te horen dat Danny u en uw man zo goed heeft geholpen bij het afsluiten van een nieuw energiecontract. Zijn geduld, duidelijke uitleg en stap-voor-stap begeleiding zijn precies de kwaliteiten waar we trots op zijn — en het is mooi om te lezen dat u dat zo prettig heeft ervaren.

We geven uw compliment uiteraard met veel plezier aan Danny door; hij zal dit met een grote glimlach lezen.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of opnieuw advies wensen, dan staan we altijd graag voor u klaar via 085 080 57 27 of contact@ecowize.nl

Classificada 5 em 5 estrelas

Was really happy to work with Sam

Was really happy to work with Sam. He is known what he is doing. All was clear for me. Thank you again .

13 de novembro de 2025

Dear Volodymyr Polianskyi,

Thank you so much for your kind words! We’re really glad to hear that Sam made everything clear and easy for you. He’ll be delighted to know you appreciated his help.

Sophie from Ecowize

Lovely Experience

I just had such a lovely experience with Chris Bloom, he explained me everything and walked me through the transition from one energy company to another better deal - it was something in my to do list this month and he helped me cross it off! with such a brilliant attitude - first time I have such a wonderful experience on the phone in the Netherlands!

13 de novembro de 2025

Dear customer,

Thank you so much for your wonderful words! We’re thrilled to hear that Chris Bloom provided you with such a positive experience and helped make your energy switch smooth and stress-free. It’s great to know he turned something on your to-do list into such a pleasant and easy process!

We truly appreciate your trust in us and will make sure Chris gets your lovely feedback — it’ll definitely make his day.

Sophie from Ecowize

Classificada 5 em 5 estrelas

Rick overbeek heeft me heel goed…

Rick overbeek heeft me heel goed geholpen, zeer te vrede 👍🏼

Beste Tamara,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke review! Wat fijn om te horen dat Rick Overbeek u zo goed heeft geholpen en dat u zeer tevreden bent over zijn service. Duidelijke uitleg en persoonlijke aandacht staan bij ons centraal — en het is mooi om te lezen dat u dat precies zo heeft ervaren.

Wij geven uw compliment uiteraard met veel plezier aan Rick door; hij zal dit zeker waarderen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ben zeker goed te spreken over jullie…

Ben zeker goed te spreken over jullie service en uitleg in het toch wel ingewikkelde energie landschap, met name adviseur Rick maakt het verschil door alles in de kleinste details toe te lichten, en alle tijd te nemen, belt keurig terug op gewenste tijdstippen! Een 10 voor Rick!

Beste Huib Barzilay,

Hartelijk dank voor uw prachtige review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service en dat Rick het verschil heeft gemaakt met zijn geduldige en duidelijke uitleg. Het energielandschap kan inderdaad complex zijn, en daarom vinden wij het belangrijk dat onze adviseurs de tijd nemen om alles stap voor stap helder uit te leggen — precies zoals Rick dat bij u heeft gedaan.

Uw compliment over zijn professionaliteit, bereikbaarheid en toewijding waarderen wij enorm. Wij geven uw bericht uiteraard met veel plezier aan Rick door; een 10 van een tevreden klant is natuurlijk het mooiste compliment dat er is!

Classificada 4 em 5 estrelas

Mark van Velzen heeft mij uitstekend…

Mark van Velzen heeft mij uitstekend geholpen.

Beste Nuelle,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat Mark van Velzen u zo uitstekend heeft geholpen. We vinden het belangrijk dat onze klanten zich goed begeleid voelen en precies weten wat er geregeld wordt — en het is mooi om te lezen dat dit bij u zo goed is gelukt.

Wij geven uw compliment uiteraard met veel plezier aan Mark door; hij zal blij zijn om te horen dat u zo tevreden bent over zijn hulp.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of opnieuw advies wensen, dan staan wij graag voor u klaar via 085 080 57 27 of contact@ecowize.nl

Goed en duidelijk

Jorik de Vries heeft mij aan een beter en goedkoper contrakt geholpen en alles heel goed uitgelegd

11 de novembro de 2025

Beste mevrouw Feenstra,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat Jorik de Vries u zo goed heeft geholpen en alles duidelijk heeft uitgelegd. We vinden het belangrijk dat onze klanten precies begrijpen wat er geregeld wordt en dat ze met een goed gevoel profiteren van een beter én goedkoper contract.

Jorik zal blij zijn om te lezen dat u zijn uitleg en hulp zo waardeert — wij geven uw compliment uiteraard met veel plezier aan hem door.

Ecowise Rick Overbeek

Zojuist gesproken met Rick Overbeek. Een leuk en duidelijk gesprek gehad. Fijne medewerker om mee aan de telefoon te zitten. Ongedwongen en spontaan. Zo zouden er meer moeten zijn

11 de novembro de 2025

Beste Claudia,

Hartelijk dank voor uw prachtige review! Wat leuk om te horen dat u zo’n prettig gesprek heeft gehad met Rick Overbeek. Zijn open en spontane manier van communiceren zorgt er inderdaad voor dat gesprekken ontspannen en prettig verlopen — en het is mooi om te lezen dat u dat ook zo heeft ervaren.

We zijn trots op medewerkers zoals Rick, die professionaliteit weten te combineren met een persoonlijke en oprechte benadering. Wij geven uw compliment uiteraard met veel plezier aan hem door; dit zal hij zeker waarderen!

Geholpen door Jorik de Vries

Geholpen door Jorik de Vries. Vriendelijk en nam goed de tijd om alles duidelijk uit te leggen wat ik kan verwachten.

Beste Ware,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke review! Wat fijn om te horen dat Jorik de Vries u zo goed heeft geholpen en echt de tijd heeft genomen om alles rustig en duidelijk uit te leggen. We vinden het belangrijk dat onze klanten precies weten wat ze kunnen verwachten en met een goed gevoel hun keuze kunnen maken — en het is mooi om te lezen dat dit bij u zo is gelukt.

Wij geven uw compliment uiteraard met veel plezier aan Jorik door; hij zal blij zijn om te horen dat zijn uitleg en klantvriendelijkheid zo worden gewaardeerd.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of opnieuw advies wensen, dan staan wij natuurlijk altijd graag voor u klaar via 085 080 57 27 of contact@ecowize.nl

Classificada 5 em 5 estrelas

Great customer service from Rick…

Great customer service from Rick Overbeek. He provided me with the information I needed, but also knew how to make me laugh a couple times while doing it.

Dear Wendeline,

Thank you so much for your kind review! 🌟
We’re really happy to hear that Rick Overbeek not only provided you with all the information you needed but also managed to make you smile along the way. A bit of humor and a good conversation can make all the difference — and that’s exactly the kind of experience we want our customers to have.

We’ll make sure Rick sees your message; he’ll love reading your words!

If you ever need any further assistance or advice, don’t hesitate to reach out to us at contact@ecowize.nl
or call 085 080 57 27.

Sophie from Ecowize ⚡️

top advies

ik werd gebeld door Jorik de Vries dat ze in de gaten houden wanneer ik kan besparen en dat de prijzen omlaag gegaan zijn en ze aanraden om nu vast te klikken. Hele fijne vent en goed advies. Bedankt Jorik!

Beste Heerens,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat Jorik de Vries u zo goed heeft geholpen en u heeft kunnen adviseren op het juiste moment. We vinden het belangrijk om onze klanten actief te informeren wanneer er mogelijkheden zijn om te besparen — en het is geweldig om te lezen dat u dat als prettig en betrouwbaar heeft ervaren.

Jorik zal blij zijn om te horen dat u zijn advies en vriendelijkheid zo waardeert. Wij geven uw compliment uiteraard met veel plezier aan hem door!

Goed en betrouwbaar

Enorm goed geholpen door Jorik van ecowize. Fijn bedrijf wordt ieder jaar gebeld om te kijken waar de energie het goedkoopst is en makkelijk over te stappen.

Beste Lisa,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat Jorik u zo goed heeft geholpen en dat u onze jaarlijkse service waardeert. We vinden het belangrijk dat klanten op ons kunnen rekenen voor duidelijk, betrouwbaar en voordelig advies, zodat overstappen altijd makkelijk en zorgeloos verloopt.

Uw vertrouwen in ons bedrijf betekent veel — en we geven uw compliment natuurlijk met veel plezier aan Jorik door. Hij zal blij zijn om te lezen dat u zo tevreden bent over zijn hulp!

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of opnieuw advies willen, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar via 085 080 57 27 of contact@ecowize.nl

Gesproken met adviseur Max H a k a Mats

Gesproken met adviseur Max H. Een vlotte, jonge knul die deskundig adviseerde ondanks het feit dat hij er nog maar net werkt. Ook nog tijd voor social talk en humor en tot slot een nieuw contract met lagere tarieven. Max krijgt een 10.

Sorry Mats. Je klonk als een Max. Maar Mats is ook een toffe naam.

7 de novembro de 2025

Beste Josta,

Hartelijk dank voor uw prachtige review! Wat leuk om te lezen dat u zo goed bent geholpen door Mats Hendrik (u noemde hem per ongeluk Max 😉). Fijn dat hij u deskundig heeft kunnen adviseren en dat u het gesprek ook als gezellig en ontspannen heeft ervaren — precies de combinatie waar wij trots op zijn!

Het doet ons goed om te horen dat u met een lager tarief en een goed gevoel het gesprek heeft afgesloten. Wij geven uw compliment uiteraard met veel plezier aan Mats door; een 10 van een tevreden klant is natuurlijk het mooiste rapportcijfer dat er is!

Goed duidelijk

Goed duidelijk, vlot, overzichtelijk.

Mark van Velzen

7 de novembro de 2025

Beste Ruben,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u ons contact als duidelijk, vlot en overzichtelijk heeft ervaren. We vinden het belangrijk dat onze klanten snel en helder geholpen worden — precies zoals u het beschrijft.

Wij geven uw compliment uiteraard met veel plezier door aan het team!

Classificada 5 em 5 estrelas

Dankjewel voor alle aandacht en goede…

Dankjewel voor alle aandacht en goede uitleg Mark!

Beste Nevin,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke review! Wat fijn om te horen dat Mark u met zoveel aandacht en duidelijke uitleg heeft geholpen. We vinden het belangrijk dat onze klanten zich gehoord voelen en precies begrijpen wat er geregeld wordt — en het is mooi om te lezen dat dit bij u zo goed is gelukt.

Wij geven uw compliment uiteraard met veel plezier aan Mark door; hij zal blij zijn om te horen dat u zo tevreden bent!

Classificada 5 em 5 estrelas

Super goed geholpen door Rick!!!

Vanavond een super gezellig gesprek gehad met Rick Overbeek! Hij heeft mij goed geholpen en voorzien van een lager tarief bij een maatschappij. Ik ben er super blij mee!

Beste Madeleine Deurloo,

Wat een leuke en positieve review — dank u wel! 🌟
Wat fijn om te horen dat u zo’n gezellig gesprek heeft gehad met Rick Overbeek en dat hij u heeft kunnen helpen aan een lager tarief. Dat is precies waar we het voor doen: duidelijke uitleg, persoonlijke service en natuurlijk een goed gevoel aan het eind van het gesprek.

Rick zal dit met een grote glimlach lezen — wij geven uw compliment uiteraard met veel plezier aan hem door!

Sophie van Ecowize ⚡️

Classificada 5 em 5 estrelas

Dankjewel voor de duidelijke…

Dankjewel voor de duidelijke communicatie danny!

Beste Zeb,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat Danny u zo duidelijk heeft geholpen. Heldere communicatie en transparantie vinden wij erg belangrijk — en het is mooi om te lezen dat u dat precies zo heeft ervaren.

Wij geven uw compliment uiteraard met veel plezier aan Danny door; dit zal hij zeker waarderen!

Sophie van Ecowize

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.