Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben onlangs benaderd door Ecowize en ben echt positief verrast, alles werd duidelijk uitgelegd en er werd mee gedacht. Communicatie was snel en prettig!

Classificada 1 em 5 estrelas

Opdringerige verkoper. Liegt dat ze mij aan mijn huidige energiecontract geholpen zouden hebben. Dat kan helemaal niet want ik heb nog nooit een contract op mijn naam gehad. Blijft volhouden met gewo... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben vorig jaar benaderd door EcoWize en heb sinds het eerste contact een heel fijne ervaring. Mark van Velsen denkt actief mee over de energieprijzen en komt altijd met duidelijke, bruikbare adviez... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Chris heeft mij van A tot Z perfect uitgelegd wat mijn mogelijkheden zijn om te besparen op mijn energierekening! Direct een nieuw contract afgesloten! Super uitleg, veel kennis en geduld voor vragen.... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de energia
  2. Fornecedor de energia renovável
  3. Empresa de serviços públicos de habitação

Bij EcoWize kun je eenvoudig alle energieleveranciers met elkaar vergelijken op prijs, kwaliteit, service en duurzaamheid. Zo zie je direct hoeveel je kunt besparen door energie te vergelijken. Via EcoWize stap je gemakkelijk over naar een nieuwe leverancier; de opzegging bij je huidige aanbieder wordt kosteloos voor je geregeld. Daarnaast bieden wij gratis en onafhankelijk advies, ook telefonisch.

Informações de contacto

4,4

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

302 opiniões

Respondeu a 55% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben vriendelijk geholpen door Mark

Ik ben vriendelijk geholpen door Mark van Velzen. Ondanks dat ik onze belafspraken meerdere keren had verplaatst bleef hij vriendelijk en geduldig.

Beste Saffiera,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke review. Wat fijn om te horen dat Mark van Velzen u zo goed heeft geholpen en ondanks het verplaatsen van de belafspraken steeds vriendelijk en geduldig is gebleven. Dat typeert precies de manier waarop wij bij Ecowize graag met onze klanten omgaan — met begrip, rust en aandacht.

Mark zal blij zijn om te lezen dat u zijn geduld en professionaliteit zo waardeert. Wij geven uw compliment uiteraard met veel plezier aan hem door.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of opnieuw advies wensen, dan staan wij altijd voor u klaar via 085 080 57 27 of contact@ecowize.nl

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben perfect geholpen door Remco…

Ik ben perfect geholpen door Remco Blom. Hij was geduldig, vriendelijk, heeft humor en erg professioneel!

Beste Luana Petruzzi,

Hartelijk dank voor uw prachtige review! Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen — we waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om dit te delen. Kleine correctie: u bent geholpen door Chris Blom, niet Remco 😉.

Chris staat bekend om zijn vriendelijke en geduldige manier van werken, gecombineerd met een gezonde dosis humor en professionaliteit. Het is dan ook geweldig om te lezen dat u dit precies zo heeft ervaren. Wij geven uw compliment uiteraard met veel plezier aan hem door.

Rick Overbeek

Rick Overbeek, heel klantvriendelijke,
Echt social, echt blij dat ik had korting gehad van mijn energietarief vooral voor de winter tijden.
Afz: Sjuneska Scharbaai.

Beste Sjuneska,

Hartelijk dank voor uw lieve en positieve review. Wat fijn om te horen dat Rick Overbeek u zo goed heeft geholpen en dat u zijn klantvriendelijkheid en sociale houding waardeert. We vinden het belangrijk dat onze klanten niet alleen goed geholpen worden, maar zich ook echt op hun gemak voelen tijdens het gesprek.

Helemaal mooi om te lezen dat u dankzij Rick nu profiteert van een lager energietarief — zeker in de wintermaanden is dat extra fijn! Wij geven uw compliment met veel plezier aan hem door.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben uitstekend geholpen door Danny…

Ik ben uitstekend geholpen door Danny Zonnenveld. Hij nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen en heeft ervoor gezorgd dat ik voortaan een stuk minder ga betalen. Zeer vriendelijke en professionele service — echt een aanrader! 🌟

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw prachtige review! Wat fijn om te horen dat Danny Zonneveld u zo uitstekend heeft geholpen en de tijd heeft genomen om alles duidelijk uit te leggen. We vinden het belangrijk dat klanten niet alleen goed geïnformeerd worden, maar ook echt het voordeel merken van een passend aanbod — en het is geweldig om te lezen dat u voortaan minder gaat betalen.

Uw compliment over de vriendelijke en professionele service waarderen wij enorm. Wij geven uw bericht uiteraard met veel plezier aan Danny door; hij zal blij zijn om te horen dat u zo tevreden bent.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of opnieuw advies wensen, dan staan wij natuurlijk altijd voor u klaar via 085 080 57 27 of contact@ecowize.nl

Top!

Helder, geduldig, fijn:)

Beste Annemarie,

Hartelijk dank voor uw leuke en positieve review! Wat fijn om te horen dat Rick u zo helder en geduldig heeft geholpen, en dat u het gesprek als prettig heeft ervaren. We vinden het belangrijk dat klanten zich gehoord voelen en in alle rust duidelijke uitleg krijgen — precies zoals u het beschrijft.

Rick zal blij zijn om te lezen dat zijn aanpak zo goed in de smaak is gevallen. Wij geven uw compliment natuurlijk met veel plezier aan hem door.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of opnieuw advies wensen, dan staan wij altijd graag voor u klaar via 085 080 57 27 of contact@ecowize.nl

Goed geholpen!

Erg goed geholpen door Rick. Alles duidelijk uitgelegd, luisterde goed en wist waarover hij het had.

Beste Robert,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat Rick u zo goed heeft geholpen en dat u zijn duidelijke uitleg en luisterend oor waardeert. We vinden het belangrijk dat onze klanten niet alleen goed geïnformeerd worden, maar ook merken dat er écht naar hen geluisterd wordt — en het is mooi om te lezen dat Rick daar zo goed in is geslaagd.

Zijn kennis en rustige manier van communiceren maken hem een waardevolle collega, en we geven uw compliment dan ook met veel plezier aan hem door.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of opnieuw advies wensen, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar via 085 080 57 27 of contact@ecowize.nl

Classificada 5 em 5 estrelas

Danny thanks voor je hulp

Beste Donovan,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke bericht! Wat leuk om te horen dat u zo tevreden bent over de hulp van Danny. We vinden het belangrijk dat klanten op een prettige en duidelijke manier geholpen worden — en het is mooi om te lezen dat dit bij u goed is gelukt.

Danny zal uw compliment met een glimlach ontvangen. Wij geven het uiteraard met veel plezier aan hem door!

Classificada 4 em 5 estrelas

Duidelijk vertaling

Duidelijk vertaling
Makelijk in omgang
En snel geregeld en behulpzaam

Thanks voor alle moeite
Yorik de vries

Beste Joey,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen door Jorik de Vries en dat u zijn duidelijke uitleg, behulpzaamheid en vlotte manier van werken waardeert. We vinden het belangrijk dat klanten merken dat alles helder en snel wordt geregeld — precies zoals u het beschrijft.

Jorik zet zich altijd in om klanten op een prettige en begrijpelijke manier te helpen, en wij geven uw compliment met veel plezier aan hem door.

Jorik de vries

Ik heb met jorik de vries gesproken.
Hij heeft mij uitstekend geholpen. Duidelijk uitleg over alle veranderingen en wijzigingen. Ben heel te vrede over hoe het gesprek was gegaan. Top service

Beste Youssef,

Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat Jorik de Vries u zo uitstekend heeft geholpen en dat hij alles duidelijk heeft uitgelegd over de veranderingen en wijzigingen. We vinden het belangrijk dat onze klanten goed geïnformeerd worden en met een gerust gevoel weten wat er geregeld is — en het is geweldig om te lezen dat dit bij u zo goed is verlopen.

Uw tevredenheid is voor ons het grootste compliment. Wij geven uw bericht uiteraard met veel plezier aan Jorik door; hij zal blij zijn om te horen dat zijn uitleg en service zo zijn gewaardeerd.

Classificada 5 em 5 estrelas

Danny zonneveld heeft mij heel goed…

Danny zonneveld heeft mij heel goed geholpen

Beste meneer Zutphen,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat Danny Zonneveld u zo goed heeft geholpen! We vinden het belangrijk dat onze klanten duidelijke uitleg krijgen en met een goed gevoel hun energiezaken kunnen regelen — en het is mooi om te lezen dat dit bij u helemaal is gelukt.

Danny zet zich altijd met veel plezier in om klanten te helpen aan het beste aanbod, en wij geven uw compliment dan ook met veel plezier aan hem door.

Sandro van der Beek

Sandro van der Beek
Heeft me goed uitgelegd wat de verschillen zijn waardoor ik toch ben over gegaan naar andere maatschappij

Beste Wim,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat Sandro u goed heeft uitgelegd wat de verschillen zijn tussen de energieleveranciers en dat zijn uitleg u heeft geholpen om een bewuste keuze te maken.

Bij Ecowize vinden we het belangrijk dat klanten altijd volledig en eerlijk geïnformeerd worden — ook als dat betekent dat iemand een andere richting kiest. Het gaat er voor ons om dat u met een goed gevoel en de juiste kennis verder kunt.

Wij geven uw compliment met veel plezier aan Sandro door; hij zal blij zijn om te lezen dat u zijn uitleg zo heeft gewaardeerd. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of advies willen, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar via 085 080 57 27 of contact@ecowize.nl

Komen afspraken na!

Ik ben vorig jaar ook al gebeld voor het laagste tarief en vrijdag kreeg ik weer een belletje van Danny, snel geregeld en dus ook een hele goede service, zeker een aanrader!

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat leuk om te horen dat u opnieuw bent geholpen door Danny en dat alles weer snel en netjes is geregeld. We vinden het belangrijk om gemaakte afspraken na te komen en ervoor te zorgen dat onze klanten ook bij een volgend contactmoment kunnen rekenen op dezelfde duidelijke en betrouwbare service.

Dat u ons als aanrader noemt, waarderen wij enorm — dat is het mooiste compliment dat we kunnen krijgen. Wij geven uw bericht met veel plezier aan Danny door; hij zal blij zijn om te lezen dat u zo tevreden bent.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of opnieuw advies willen over uw energiecontract, dan staan wij uiteraard altijd voor u klaar via 085 080 57 27 of contact@ecowize.nl

Classificada 5 em 5 estrelas

Erg duidelijk en goed geïnformeerd

Erg duidelijk en goed geïnformeerd. Goed gesprek en uitleg gehad met David van Ecowize. Me tarieven zijn weer lager helemaal het gastarief voor de komende maanden. Zeker aan te raden.

Beste Justin,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat u zo’n goed gesprek heeft gehad met David en dat hij u duidelijk en volledig heeft kunnen informeren. We vinden het belangrijk dat onze klanten precies weten wat er verandert aan hun tarieven en met een goed gevoel profiteren van een lager maandbedrag — zeker nu de gastarieven weer schommelen.

Het doet ons goed dat u onze service aanbeveelt, dat is een groot compliment voor zowel David als het hele team. Wij geven uw bericht met veel plezier aan hem door.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of opnieuw advies willen over uw energiecontract, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar via 085 080 57 27 of contact@ecowize.nl

Classificada 1 em 5 estrelas

Ongevraagd bellen en pushen

Ongevraagd gebeld. Gemanipuleerd en gepushed tot tekenen. Mij niet gezien!

Beste Marieke,

Dank u wel dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Wat jammer om te lezen dat u ons contact als vervelend heeft ervaren — dat is uiteraard niet wat wij willen uitstralen.

Wij willen graag benadrukken dat Ecowize uitsluitend klanten benadert met toestemming, bijvoorbeeld na een eerdere overstap, informatieaanvraag of vergelijking via één van onze samenwerkingspartners. Wij pushen of manipuleren nooit iemand tot het afsluiten van een contract; duidelijkheid en klanttevredenheid staan bij ons altijd voorop.

Het kan soms voorkomen dat wij worden verward met een ander bedrijf met een vergelijkbare naam of werkwijze. Mocht dat hier het geval zijn, dan willen wij dat uiteraard graag ophelderen.

U bent altijd welkom om even contact met ons op te nemen via 085 080 57 27 of contact@ecowize.nl, zodat we dit samen kunnen nakijken en goed kunnen afronden.

Jorik de Vries

Jorik de Vries
Was een heel goed medewerker en ook goed uitleggen was een goed ervaring

Beste Bader Mohmad,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke review. Wat fijn om te horen dat u zo’n goede ervaring heeft gehad met Jorik de Vries! We vinden het belangrijk dat onze klanten duidelijke uitleg krijgen en zich goed geholpen voelen — en het is mooi om te lezen dat dit bij u helemaal gelukt is.

Jorik zal blij zijn om te horen dat zijn inzet en uitleg zo gewaardeerd worden. Wij geven uw compliment uiteraard met veel plezier aan hem door.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben geholpen door een lieve medewerk…

Ik ben geholpen door een lieve medewerk jorik de vries. Hij was duidelijk en heel netjes om alles uit te leggen.
Hij had veel geduld al kwam ik vaak met dezelfde vragen.
Een aangename gesprek

Beste Fekria Aatef,

Hartelijk dank voor uw lieve en positieve review. Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen door Jorik de Vries. Het is mooi om te lezen dat u zijn geduld, duidelijke uitleg en vriendelijke houding zo waardeert — precies de manier waarop wij graag met onze klanten omgaan.

We vinden het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt en dat er ruimte is om vragen te stellen, hoe vaak dat ook nodig is. Jorik neemt daar altijd graag de tijd voor, en we geven uw compliment dan ook met veel plezier aan hem door.

Classificada 5 em 5 estrelas

David heeft mij goed geholpen.

David heeft mij goed geholpen.
Hij is vriendelijk en behulpzaam.
Denk graag mee met de klant.

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat David u zo goed heeft geholpen en dat u zijn vriendelijkheid en behulpzaamheid zo waardeert. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers niet alleen informeren, maar ook echt met de klant meedenken — en het is mooi om te lezen dat David dat op zo’n prettige manier heeft gedaan.

Zijn rustige en klantgerichte aanpak maakt hem een gewaardeerde collega, en we zullen uw compliment met veel plezier aan hem doorgeven.

Fijn geholpen

Ik werd gebeld door Jorik de Vries, hij heeft me goed geholpen met kijken naar een passend aanbod wat goedkoper was.

Beste Kyrah Maduro,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke review. Wat fijn om te horen dat Jorik de Vries u zo goed heeft geholpen bij het vinden van een passend en voordeliger aanbod. We vinden het belangrijk dat onze klanten niet alleen besparen, maar ook precies weten wat er geregeld wordt — en dat alles op een duidelijke en prettige manier wordt uitgelegd.

Jorik neemt altijd de tijd om mee te denken en een aanbod te vinden dat écht bij de klant past. Wij geven uw compliment dan ook met veel plezier aan hem door.

Classificada 5 em 5 estrelas

Chris was erg duidelijk en vriendelijk

Chris was erg duidelijk en vriendelijk, bedankt voor de hulp.

Beste Jim Nienhuijs,

Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn om te horen dat Chris u zo duidelijk en vriendelijk heeft geholpen. We vinden het belangrijk dat onze klanten niet alleen goed geïnformeerd worden, maar zich ook prettig voelen tijdens het gesprek — en het is mooi om te lezen dat dit bij u precies zo is ervaren.

Chris zal blij zijn om te horen dat zijn uitleg en hulp zo gewaardeerd worden. Wij geven uw compliment met veel plezier aan hem door. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of opnieuw advies wensen, dan staan wij uiteraard altijd voor u klaar via 085 080 57 27 of contact@ecowize.nl

Classificada 5 em 5 estrelas

Uitstekende service van Sam!

Ik werd gebeld door Sam met een nieuw voorstel voor een energiecontract. Hij nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen en heeft mij ontzettend goed geholpen. Heel vriendelijk, professioneel en meedenkend. Echt topservice – 10 punten voor Sam!

Beste Janka van Emden,

Hartelijk dank voor uw prachtige review! Wat geweldig om te lezen dat u zo tevreden bent over de service van Sam. Hij staat bekend om zijn vriendelijke, professionele en meedenkende manier van werken — en het is mooi om te zien dat dit ook bij u zo is overgekomen.

We vinden het belangrijk dat onze klanten niet alleen goed geïnformeerd worden, maar ook merken dat er echt tijd wordt genomen om alles duidelijk uit te leggen. Dat u dit gesprek als zo prettig en professioneel heeft ervaren, is voor ons het grootste compliment dat we kunnen krijgen.

Wij geven uw compliment uiteraard met veel plezier aan Sam door — hij zal uw “10 punten” ongetwijfeld met trots ontvangen!

Sophie van Ecowize

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.