Bij Ede Pro Deo Advocaat geloven we in rechtvaardigheid voor iedereen, ongeacht inkomen of achtergrond. Onze website, https://edeprodeoadvocaat.com, is hét startpunt voor inwoners van Ede en omgeving die op zoek zijn naar een betrouwbare, deskundige en betaalbare pro deo advocaat. Wij bieden juridische hulp aan cliënten die in aanmerking komen voor gesubsidieerde rechtsbijstand. Dit betekent dat u tegen lage kosten of zelfs kosteloos juridische ondersteuning kunt ontvangen in uiteenlopende zaken, zoals strafrecht, familierecht, arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht. Ons team bestaat uit ervaren en toegewijde advocaten die u persoonlijk begeleiden en streven naar het beste resultaat. Wij nemen de tijd om uw situatie te begrijpen en zetten ons volledig in om uw belangen te behartigen. Integriteit, betrokkenheid en duidelijke communicatie staan bij ons centraal. Op onze website vindt u uitgebreide informatie over de voorwaarden voor gesubsidieerde rechtsbijstand, veelgestelde vragen en de mogelijkheid om direct contact met ons op te nemen voor een gratis intakegesprek. Ede Pro Deo Advocaat is er voor u wanneer u juridische bijstand nodig heeft, maar niet de middelen heeft om hoge advocaatkosten te betalen. Bezoek ons op https://edeprodeoadvocaat.com en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. Uw recht, onze zorg.
Lorentzstraat 4, 6716 AD, Ede, Gelderland, Holanda
- +31318798226
- klantenservice@edeprodeoadvocaat.com
- edeprodeoadvocaat.com
alles werd duidelijk uitgelegd
Hij wees mij op belangrijke punten in…
Hij wees mij op belangrijke punten in de stukken
ze vroeg alles kalm zonder pushen
ze maakte me klaar voor de zitting stap…
ze maakte me klaar voor de zitting stap voor stap
ze hielpen me met bewijsstukken…
ze hielpen me met bewijsstukken verzamelen en alles op volgorde zetten
Ze hielpen de officiele verklaringen…
Ze hielpen de officiele verklaringen helder en correct op te stellen.