A empresa respondeu
Godt sted at handle, nemt at shoppe på webshoppen, hurtig levering. Kan rigtig godt lide konceptet med at udnytte ressourcerne. 🤗🤗🛍️🛍️👍
A empresa respondeu
Jeg må melde mig i koret af super-tilfredse kunder. Her får du en helt ekstra-ordinær service og hjælpsomhed. Læg trygt dine penge her, det kommer du aldrig til at fortryde. Alt spiller bare. Lækre va... Ver mais
A empresa respondeu
Ordren var en smule forsinket, hvilket jeg straks fik personlig besked om, det er super service så jeg ikke kørte forgæves. Sødt og meget servicemindet personale.
A empresa respondeu
Hos EDIE kan du købe de bedste brands til -40-70% og være med til at bekæmpe tøjspild ❤️🌿 Besøgs også vores hyggelige butik Østerbrogade 128, 2100 København Ø. Kærlig hilsen Christina og resten af team EDIE
Østerbrogade 128, 2100, København Ø, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Godt sted at handle, nemt at shoppe på webshoppen,
hurtig levering.
Kan rigtig godt lide konceptet med at udnytte ressourcerne.
🤗🤗🛍️🛍️👍

Resposta da EDIE
Tak for en god og hurtig service, samt hjælp i forbindelse med at jeg fik en forkert bluse. Dejligt med forståelse og hurtigt svar.

Resposta da EDIE
Beskriver og pakken kom hurtigt men desværre var der lavet et mixup med en anden kunde. Men skrev og på 5 minutter røg en ny ordre afsted till mig. Super hurtig respons på mail også i helligdagene. Virkelig en service

Resposta da EDIE
Super sted at handle. Søde beskeder på SMS, fordi der manglede en vare i min levering. Fik et par fine strømper med, da min manglende vare blev sendt. Trygt og godt sted at handle. De er mit favoritsted.

Resposta da EDIE
Hurtig levering og billigt men kvalitet og mærke .

Resposta da EDIE
Super service og mega hurtig afsendelse af varerne. Bestilte mine varer lørdag eftermiddag og modtog dem allerede mandag :-)

Resposta da EDIE
Sødt og meget servicemindet personale.

Resposta da EDIE
Super god betjening. Fik forkert vare tilsendt og lynhurtigt blev den rigtig vare sendt til mig. God service.

Resposta da EDIE
Fine varer til gode priser og super effektiv levering med et personligt touch🌸

Resposta da EDIE
En bra butik som man kan lita på..lätt att hitta bra grejer och snabb leverans!
Tack!

Resposta da EDIE
Rigtig hurtig levering og nederdelen som forventet. Alt er godt

Resposta da EDIE
Jeg har i dag modtaget den dejligste skjorte, i helt perfekt stand og størrelsen passer . Ingen klager herfr! Hurtig levering, nem hjemmeside. I har fået en ny kunde i butikken ❤️

Fantastisk god service.
Stort udvalg af virkelig kvalitetstøj . Sikker stil.

Resposta da EDIE
Hurtig og præcis ekspedition. havde varerne dagen efter bestilling.
Det er let og enkel at returnere varerne. Jeg ønskede et gavekort da jeg returnerede nogle varer og der gik kun to dage så var mit gavekort i hus.

Resposta da EDIE
Fin service hurtig levering og gode priser

Resposta da EDIE
Super sted at handle. Fik god hjælp til valg af størrelse i forbindelse med ombytning af bukser. Bytteprocessen er genial. Det kunne mange andre webshops lære noget af

Resposta da EDIE
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.