eendracht1.nl Opiniões 338

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Deze trip had ik cadeau gedaan aan mijn ouders, ze hebben genoten van de hoeveelheid zeehonden en de tocht zelf. Geen 5 sterren omdat ze een fout hebben gemaakt met de online bestelling van de lunch... Ver mais

Informações de contacto

4,5

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

338 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Zeehondensafari De Eendracht

Een gezellige goed georganiseerde Zeehondensafari met De Eendracht vanuit Bruinisse
Ruim voldoende tijd om foto's/filmpjes te maken
Super aardige medewerkers
Een aanrader!!!

Geweldig genoten!

Goede ontvangst, erg aardige crew, alles is prima geregeld en ook bij de zeehonden doet de schipper zijn uiterste best om iedereen zo veel mogelijk van de zeehonden te laten genieten, hij vaart tot vlakbij en draait de boot rond zodat iedereen ze goed kan zien. Ook eten en drinken aan boord is super geregeld! zeker een aanrader voor een leuk uitje.

het was heel ontspannend

het was heel ontspannend, en heeft zeker aan onze verwachtingen voldaan.. een echte aanrader als je in bruinisse bent.. fijn was het ook dat je on-line alles vantevoren kon regelen…❤️

Leuke ervaring

Leuke ervaring, goede plekken wanneer je een tuinstoel reserveert. ( verschillende mogelijkheden )Er komt bediening langs tijdens de vaartocht of je kan zelf aan de bar drinken halen. Let op wel met contant geld! Dit wordt netjes duidelijk van tevoren aangegeven. Je kan een lunch reserveren eventueel. Wij hadden zelf kleine snacks mee , dit mag ook. Het toilet was schoon en er was zelfs een rook gedeelte aanwezig.
De tocht naar de zeehonden is een uur varen , maar genoeg te zien om je heen.
Wij hadden het geluk om een bruinvis te spotten. Aangekomen bij de zeehonden was er goed zicht en kom je voor zover dat kan redelijk dicht bij. Hier bleef de boot dobberen en gaf zicht op de zeehonden van verschillende kanten door de boot te draaien. De kapitein en de bediening aan boord zijn leuke en gastvrije mensen. Wij hebben een top uitje gehad! In dit geval was het dan ook prachtig weer !

Wij waren met 4 volwassenen en een kind.

Ik zou het iedereen aanraden!

Classificada 5 em 5 estrelas

We waren enorm onder indruk dat we zo…

We waren enorm onder indruk dat we zo dichtbij zijn gekomen, bedankt aan de kapitein daarvoor. We zijn gelukkig ook op de banken kunnen gaan zitten want we zijn niet meer de jongsten en de jongens die langs kwamen voor eten en drinken, deden hun werk ook heel goed. We kwamen niets te kort. Bedankt voor de geweldige ervaring 🌸

23 de maio de 2026

Wij zijn gisteren (za 16-5) op zeehonden safari gewerst

Wij zijn gisteren (za 16-5) op zeehonden safari. Wij wisten niet wat Wij konden verwachten. Ook hadden wij plaatsen en eten gereserveerd aan board dat was allemaal goed geregeld, we werden zelfs naar onze plaats gebracht. Eten en drinken aan boord was goed. Het beOeken van de zandbank met zeehonden was heel leuk en we zijn heel lang blijven liggen om alle zeehonden goed te bekijken.
De boot was een mooie goed onderhouden boot leuke bediening.

Wat ik miste aan de safari was iemand aan boord die iets meer i formatie zou geven over de Oosterschelde, zeehonden en dergelijke. Ik stelde een vraag aan de bediening en zij konden geen antwoord geven. Dit is negatief antwoord maar misschien iets om zaken verder uit te breiden.
Over het algemeen mooie en goede excursie.

Groet Roland van Dijk

17 de maio de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer vriendelijke en leuke mensen

Zeer vriendelijke en leuke mensen, een echte aanrader! Heel leuke ervaring zeker omdat ze ook nog de tijd namen om te kijken als we ook de bruinvis zouden kunnen spotten.
Wij zijn meer dan tevreden

15 de maio de 2026

Een ontspannende ervaring

Ook al was onze trip een afwisseling van zon en regen (en wind 😁), we hebben ervan genoten. Wat een zalige ontspanning en wat een ontdekking.
Bedankt om ons vriendelijk welkom te heten en bedankt aan de kapitein om ons veilig heen en weer te brengen.

15 de maio de 2026

zeehonden safari

We hebben erg genoten van de zeehonden, jammer dat we de bruinvissen niet gezien hebben.

Een tip voor de vaart is wat meer info geven. Of door te spreken door de speakers of door qr codes op de boot te bevestigen, zodat er meer info bekend is, waar we varen, wat er te zien is enz.

29 de abril de 2026

Wát een belevenis

Wát een belevenis. Helemaal gezellige vissersboot met kneuterige kajuit.
We kwamen heel dicht bij de zeehonden die heerlijk lagen te zonnen. Vriendelijk personeel en een gezellige gastvrouw die met veel passie vertelt over de omgeving en de zeehonden. Dit maakte ons bezoek aan Zeeland compleet ✨️

3 de maio de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Deze trip had ik cadeau gedaan aan mijn ouders

Tegen mijn ouders werd er gezegd dat het eten naar de tafel gebracht zou worden, dit was op naam gereserveerd, maar er kwam maar niks. Uiteindelijk nadat mijn vader nog een keer is gaan vragen kwam het eruit dat ze hun bestelling vergeten waren en ze konden eigenlijk niks meer maken want de resterende tijd was niet voldoende om nog een lunch te bereiden. Uiteindelijk konden ze nog wel een tosti bestellen.

2 de maio de 2026

We hebben genoten

We hebben genoten, het enige wat jammer is is dat er niet duidelijk staat beschreven dat je extra moet bijbetalen voor een stoel.
Personeel is vriendelijk en behulpzaam.

29 de abril de 2026

Aanrader

Vriendelijke mensen, prachtige tour door een mooi stukje Nederland. We hebben heel veel zeehonden gezien en de sfeer was prettig en ontspannen.

18 de abril de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.