Informações sobre a empresa
Effira Energy – smart styrning av värmepumpar för maximala besparingar. ----------------- Med Effira Energy får du en smartare och mer kostnadseffektiv uppvärmning. Vårt system OPTi optimerar värmepumpen automatiskt utifrån dygnets lägsta elpriser, solinstrålning och den solel du själv producerar. Resultatet blir lägre kostnader för uppvärmning och varmvatten, samtidigt som effekttoppar och elkostnader minimeras. Genom att kombinera realtidsdata, elprisprognoser och väderinformation flyttar OPTi uppvärmningen till de mest fördelaktiga timmarna på dygnet – helt automatiskt. Det bästa av allt? Du får maximal besparing utan att tumma på komforten.
Informações de contacto
Linjegatan 3D, 302 50, Halmstad, Suécia
- +46357101150
- support@effiraenergy.com
- effiraenergy.com
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Snabb och smidig installationen i min…
Snabb och smidig installationen i min värmepump. Styrningen fungerar bra. Dock inte så mycket besparingar ännu men har bara varit uppkopplad 2 vårmånader. Större besparingar blir det väl när uppvärmningsbehovet är större.

Resposta da Effira Energy
Jag rekommenderar inte alls.
Jag rekommenderar inte alls.
Köpte en easyserv.moduö för några år sedan för flera tusen och nu vad händer de byter namn och slutar med den. Resultatet: jag har blivit lutad och betalade för nånting som inte längre fungerar. Oseriöst
Edit var försiktig för att ni kan betala mer än 6000kr för en produkt som kan avvecklas plötsligt. De bara byter namn och börjar om försäljning

Resposta da Effira Energy
Bra upplägg på webb sändningen
Bra upplägg på webb sändningen, likaså beställningen och monteringen i hemmet
Om det sen blir någon besparing får framtiden utvisa!!!!
Lars Sv

Resposta da Effira Energy
Trevlig personal hjälpte mig igenom…
Trevlig personal hjälpte mig igenom allt strul.
Vi hade problem att få kontakt med elleverantörens elmätare. Det tog åtskilliga dagar innan vi till slut förstod vad som måste åtgärdas, av mig.
Ändå stod personalen ständigt redo att ge råd.

Snabb leverans och montage
Snabb leverans och montage. Lite ologiskt urval ibland av när utrustningen blockerar värmepannan för uppvärmning.

nyinstallation
Tjänsten är bra men upplever tjänstekostnaden som orimligt hög. Strul vid installation (fick vänta på nya grejer under i stort sett hela dyra perioden).

Resposta da Effira Energy
Inte haft den så länge så inte sett hur…
Inte haft den så länge så inte sett hur mycket systemet kommer att spara. Installation gick snabbt och problemfritt och inställningen av appen var lätt.

Resposta da Effira Energy
Det verkar som att Effira har rätt i…
Det verkar som att Effira har rätt i att produkten fungerar som utlovat.

Resposta da Effira Energy
Snabb och enkel installation.
Snabb och enkel installation.
Mycket bra och översiktlig app.
Bra support och uppföljning från Effira-teamet.

Resposta da Effira Energy
Sparar inte in vad som utlovats.
Sparar inte in vad som utlovats.
Kapar inte alla de dyraste timmarna på morgonen, oavsett om jag ställer in optimeringen för hög solproduktion eller normal.

Kunnig personal
Kunnig personal, snabb service, även om min pump är lite till åren och ovanlig så löste bolaget detta på ett snabbt och seriöst sätt, vi märker redan av besparingen utan att behöva göra massa inställningar själva i huset.
Snabb hjälp hos kundservice
En toppenupplevelse att teckna abonnemang hos Effira, jag fick mycket snabb och tydlig hjälp med min enda fråga då jag inte är så kunnig om värmepumpar och elsystemet i vår villa.
Lösning och beskrivning av tjänsten var enkel att ta till sig, stort plus med besparingsgarantin. Rekommenderas varmt.

Riktigt positivt överraskade!
Vi är positivt överraskade av hur många kronor vi faktiskt sparar per dag. Det är nästan lite kul att följa allt i appen och se hur det rör sig. Och att vår nästan 20 år gamla bergvärmepump nu styrs smart efter elpriserna känns oväntat och som att man fått ny bergvärme:-)

Kanonbra besparing med OPTi
Snabb och proffsig hjälp. Vi har en bergvärmepump fr 2022 som styrs av OPTi. Vi ser att vi minskar elkostnaden men ändå håller sig värmen i huset som vanligt.

Resposta da Effira Energy
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.