Fik leveret min Emiles Automatic, og det er bare den bedste cykel jeg nogensinde har anskaffet mig. Den overrasker mig i den grad i form af kvalitet, køreglæde, og mest af alt det cyklen leverer... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
EFUTURE leverer hele pakken. Selvfølgelig deres cykler. Jeg syntes de er fede og lidt anderledes. Kvaliteten er i top, hele vejen igennem. Og der er virkelig noget power i den motor. Så er det s... Ver mais
Fantastisk service !!! Bor i Odense … de henter og de bringer … Har lige fået min e-mini tilbage efter 2 års tjek smurt og imprægneret … som at få en ny cykel … jeg er glad og vil varmt anbefale at... Ver mais
Jeg har nu haft min cykel i en måned, det er blevet til 372 km, så jeg synes godt jeg kan tillade mig at sige, at jeg har fået den afprøvet Jeg gi`r en stjerne fordi jeg fik cyklen et par dage f... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Vi er eksperter i elcykler, og især elcykler med et ekstraordinært design. EFUTURE er et velkonsolideret firma med beliggenhed i Esbjerg. Vi designer, udvikler, producerer, markedsfører og sælger elcykler, elcykel batterier, tilbehør og komponenter! Vi har stort showroom og lager på vores adresse. *Bemærk vi har ændret domæne tilbage i 2017, og er derfor nødt til at starte på en frisk med vores Trustpilot konto pr. d.d 16/5-2022.
Informações de contacto
Stenhuggervej 23, 6710, Esbjerg V, Dinamarca
- info@efuture.dk
- efuture.dk
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Bedste cykel jeg har haft og god service
Hurtig service og pålidelige personale.
Fik en fantastisk go service og…
Fik en fantastisk go service og behandling , første gang jeg var der , tog sig go til til at klare til at forklare hvordan tingene hang sammen 😊👍👍
Det vil være en fordel at I sender de…
Det vil være en fordel at I sender de oplysninger vi som kunde skal bruge for at I sender pakken. Da I ikke sende pakken før den er betalt skal oplysninger vedrørende dette være medsendt straks.

Super oplevelse! Kan anbefales ! Mvh Klaus
Fik en fin og professionel oplevelse. Dejlig at man handler med seriøse mennesker. Mvh Klaus
Cykel med automat gear
Det var en meget fin service og en fantastisk god oplevelse det samme gælder også en super cykel

Elsker min Emini
Elsker min Emini.
Har lige købt en Emini Low GT40, en elcykel jeg betragter som luksus.
Cyklen er utrolig smuk, comfortable, og den kører som en drøm. Den er 100% lovligt, og jeg fik den helt monteret.
Da jeg så den, var jeg øjeblikkeligt forelsket.
Levering var hurtig og jeg fik også en gave fra Efuture.
Jeg kan varmt anbefale, for dem der overvejer at købe. Go for it. Du kommer ikke til at fortryde.
10 stjerner herfra. ❤️❤️

Resposta da EFUTURE.dk
Skuffende kvalitet og manglende hjælp
Skuffende kvalitet og manglende hjælp – mit eBoss Camo stel knækkede efter 2,5 år
Jeg købte en eBoss Camo fatbike fra eFuture, bl.a. fordi de markedsfører cyklerne som robuste, af høj kvalitet og med et stel, der “holder til alt, hvad du udsætter det for”. Derfor kom det som en stor skuffelse, at stellet på min cykel knækkede ved sadelrøret efter kun 2,5 år.
Min oplevelse er desværre, at servicen ændrer sig markant, så snart der opstår et reelt problem. Da jeg kontaktede eFuture, følte jeg ikke, at der var nogen vilje til at hjælpe – tværtimod oplevede jeg en personlig og ubehagelig tone og blev efterladt med indtrykket af, at problemet var mit eget, selvom stelbrud ikke burde ske på en cykel i denne såkaldte kvalitet og prisklasse.
Jeg har haft mange cykler gennem årene, og dette er første gang, jeg har oplevet et stel knække. Det gør mig meget skuffet over både cyklens kvalitet og den efterfølgende behandling mangel på vilje til at hjælpe med en løsning.
På baggrund af min oplevelse kan jeg desværre ikke anbefale eFuture. Jeg vil råde andre til at købe deres cykel et andet sted.

Resposta da EFUTURE.dk
En meget vidende og grundig sælger.
En meget vidende og grundig sælger.
Og en rigtig dejlig cykel.
Amazing service and amazing Bike
Amazing service and amazing Bike. I love it and it’s one of a kind with the extra touches of personalisation EFuture make possible. Highly recommended!
Vi fik virkelig fin information
Vi fik virkelig fin information, og Emil tog sig rigtig god tid til at forklare - det var en behagelig og positiv oplevelse. Vi endte selvfølgelig med at købe to fine cykler🤗
Jeg købte min cykel for et år siden og…
Jeg købte min cykel for et år siden og har fået den bedste service. Jeg har aldrig kørt forgæves er altid blevet blevet mødt med en følelse af at jeg bliver behandlet godt. Den bedste cykel jeg nogensinde har haft. 👍😀🇩🇰
Gode priser og hurtig levering.
Gode priser og hurtig levering.
Mere kan man ikke forlange
Varm og venlig oplevelse
Efter en prøvekørsel på messen i Fredericia af efuture's elcykel, efterfulgt af et besøg i deres butik med meget fin og venlig betjening, kørte vi derfra og havde købt 2 nye elcykler med alt tilbehør.
Meget imødekommende personale
Meget imødekommende personale.
super professionel og god rådgivning. De ville ikke "bare" sælge en cykel... Nej - de ville sikre sig, at jeg fik den helt rigtige løsning. Og DET fik jeg!
Tak for det :)
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.