Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fik leveret min Emiles Automatic, og det er bare den bedste cykel jeg nogensinde har anskaffet mig. Den overrasker mig i den grad i form af kvalitet, køreglæde, og mest af alt det cyklen leverer... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

EFUTURE leverer hele pakken. Selvfølgelig deres cykler. Jeg syntes de er fede og lidt anderledes. Kvaliteten er i top, hele vejen igennem. Og der er virkelig noget power i den motor. Så er det s... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service !!! Bor i Odense … de henter og de bringer … Har lige fået min e-mini tilbage efter 2 års tjek smurt og imprægneret … som at få en ny cykel … jeg er glad og vil varmt anbefale at... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg har nu haft min cykel i en måned, det er blevet til 372 km, så jeg synes godt jeg kan tillade mig at sige, at jeg har fået den afprøvet Jeg gi`r en stjerne fordi jeg fik cyklen et par dage f... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de bicicletas
  2. Grossista de bicicletas
  3. Loja de acessórios para bicicletas

Escrito pela empresa

Vi er eksperter i elcykler, og især elcykler med et ekstraordinært design. EFUTURE er et velkonsolideret firma med beliggenhed i Esbjerg. Vi designer, udvikler, producerer, markedsfører og sælger elcykler, elcykel batterier, tilbehør og komponenter! Vi har stort showroom og lager på vores adresse. *Bemærk vi har ændret domæne tilbage i 2017, og er derfor nødt til at starte på en frisk med vores Trustpilot konto pr. d.d 16/5-2022.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

En fantastisk behagelig oplevelse

En fantastisk behagelig oplevelse, at købe cykel der, ingen grund til at starte med sniksnak, den tog vi bagefter. Prøv den, bare ud og føle den, og ja så var jeg da solgt, til Emini low.
Efter handlen er der også behagelig service, altid hjælpsomme.
Efuture sælger kvalitet der er sjovt at bruge.

15 de julho de 2025

Hej Tove
Hvor er det bare super dejligt at læse!
Det gør os virkelig glade med glade kunder!
Tusind tak for den fine anmeldelse!

Classificada 5 em 5 estrelas

Har nu købt nr 3 cykel hos Efuture.

Har nu købt nr 3 cykel hos Efuture.
Kan kun rekommandere dem til andre.
Ja, de er lidt dyre, men det er kvalitet. Og servicen er bare i topklasse.

11 de julho de 2025

Hej Frank
Tusind tak for din anmeldelse!
Det betyder simpelthen mere end du tror!

Bedste service

Altid god service og hurtig levering

7 de julho de 2025

Hej Poul Erik
Hvor er det godt at læse! Tak for din anmeldelse!

Jeg er stærkt handicappet

Jeg er stærkt handicappet, derfor er det en fantastisk oplevelse at kunne komme ud på tur. Jeg bruger min eboost rigtig meget.

5 de julho de 2025

Hej Kai
Tusind tak for din anmeldelse. Hvor er det dejligt at du kan komme ud på tur.

Classificada 5 em 5 estrelas

Go og Professionel vejledning.

Købte for en måned siden en Emiles og er så glad for mit valg. Go og professionel vejledning i butikken og en prøve kørsel og sagen var klar. Remtræk og automatgear.. det er sinpelthen klasse✌️
Tak for hjælpen vi ses helt sikkert igen
Mvh Martin Toby

25 de maio de 2025

Hej Martin
Fedt at høre at du er glad for din eMiles! Det er virkelig også en fed model!
1000 TAK for din fine anmeldelse - den er vi meget glade for!

Emiles Automatic

Jeg har for nylig købt en eMiles Automatic og jeg er fuldstændig begejstret! Efter et par lange og korte ture sender jeg hermed mine varmeste anbefalinger. Cyklen kombinerer et stilrent design med avanceret teknologi, hvilket gør hver køretur til en ren fornøjelse. Det automatiske gearskifte, der tilpasser sig ved 19-20 km/t, gør kørslen utrolig smidig og ubesværet – jeg behøver slet ikke tænke på at skifte gear, hvilket er perfekt til både bykørsel og mellemdistance ture.
Remtrækket er et kæmpe plus; det er støjsvagt, vedligeholdelsesfrit og føles bare så meget mere moderne end en traditionel kæde. Dynamic Power momentsensoren gør, at motoren tilpasser sig min pedalindsats, hvilket giver en naturlig og flydende køreoplevelse.
Kvaliteten af cyklen er i top, og designet med lav indstigning gør det super nemt at hoppe af og på. Leveringen var lynhurtig – jeg fik cyklen 11 dage efter bestilling, og kundeservicen fra EFUTURE var fantastisk. Emil og teamet var imødekommende, professionelle og sørgede for, at alt var i orden.

Jeg kan varmt anbefale eMiles Automatic til alle, der ønsker en moderne, komfortabel og pålidelig elcykel. Det er de bedste penge, jeg har brugt på en cykel! Tak til EFUTURE for en fantastisk oplevelse! 😃

Dbh

Jesper

29 de junho de 2025

Hej Jesper
Hvor er det fedt at læse at du er begejstret for din eMiles Automatic! Det er virkelig også en nice model!
Vi takker og bukker for at du har taget dig tid til at skrive så detaljeret og fin en anmeldelse!
Det betyder SÅ meget mere end du tror!

Classificada 5 em 5 estrelas

Emil og Bjørn Maigaad fra EFUTURE har…

Emil og Bjørn Maigaad fra EFUTURE har fremvist en overordenligt god og profæsionel service, langt over mine forventninger til mit køb af emini GT40 Racing, og vil med stolthed anbefale jeres næste køb af cykel hos Efuture fra Esbjerg

19 de junho de 2025

Hej Kim
Hvor er det fedt at høre!
1000 Tak for din fine anmeldelse! Jeg skulle hilse og sige tak fra Emil og Bjørn for din fine anmeldelse!

Emiles Automatic cykel

Waow Emiles automatic cykel er så fantastisk. Den bedste cykel jeg har haft især knapper med eboost har hjulpet med trækker op fra kælderens trapperne

28 de junho de 2025

Hej Fariya
Hvor er det dejligt at eMiles Automatic lever op til dine forventninger! 1000 TAK for din fine anmeldelse - det betyder meget!

Classificada 5 em 5 estrelas

Elcykler med passion og god service

Emil gav en fantastisk og grundig præsentation der gjorde vi købte en og nyder den hver dag

17 de maio de 2025

Hej Steen
Så fedt at høre!
1000 TAK for din fine anmeldelse!
Det gør os meget glade. Jeg hilser Emil!

Perfekt service

Perfekt service! Hurtig respons og høj kvalitets cykler ☺️

12 de junho de 2025

Hej Ida
Hvor er det dejligt at høre!
1000 TAK for din anmeldelse - det betyder mere end du tror!

I menneskehænder

Man føler sig i gode hænder. Cyklen jeg købte er fantastisk og den hjælper mig meget i hverdagen fordi den har et stort bagagerum.
Det er en tre hjulet el cykel og så ser den sej ud med sine brede dæk. Jeg jeg fik lejlighed til at prøvekøre den og den blev sendt til min adresse i København og efterfølgende har de været ovre og lave service.

18 de junho de 2025

Hej Addi
Hvor er vi glade for at høre at du er glad for din eTrike!
1000 tak for din anmeldelse - det betyder meget!

Classificada 5 em 5 estrelas

Helt klart 5 kæmpe store stjerner til…

Helt klart 5 kæmpe store stjerner til Efuture herfra 🤩

Har i går d 13/6 -2025 modtaget min Emiles Dynamic og det er uden tvivl den bedste elcykel jeg nogensinde har kørt på - den glider bare derud af både i modvind op af bakker uanset hvad man byder den så glider den bare igennem og momentsensoren gør det hele til en flydende oplevelse hvor man selv styrer hvor meget hjælp motoren skal give.

Selve leveringen var hurtigere end de lovede 11-16 dage og de ringer personligt til dig og laver aftale omkring levering og deres chauffør er en meget behagelig og rar mand som også har tid til en lille sludder.

Da jeg modtog cyklen havde de givet en lille med gave i form af en mobilholder - mega god service 🥳

Køb køb køb i vil ikke fortryde og handle med Efuture 🤩

De står også altid klar til at hjælpe hvad end det er personligt - på telefonen eller over Messenger og virker meget kompetente og ved hvad de snakker om og man kan virkelig mærke at de brænder for det de laver 🤩

13 de junho de 2025

Hej Tanja
Vi er helt "overvældet" over din fine anmeldelse!
Hvor er vi glade for, at høre at både vores service og din nye eMiles lever op til dine forventninger!
Netop de ting du pointerer er noget vi går meget op i!
1000 TAK fordi du tog dig tid til at skrive så detaljeret og fin en anmeldelse - det betyder mere end du tror!

SUPER 👏🏻

Fantastiske cykler. Flinke mennesker. Kanon service. ❤️💪🏻

5 de junho de 2025

Hej Andreas
1000 TAK!
Det er bare dejligt at læse, og betyder meget for os!

Dag til Dag levering

Altid SUPER hurtig ekspedition på mine. order dag til dag levering.

6 de junho de 2025

Hej Michael
Fedt at læse! Tusind tak for din anmeldelse - det betyder meget!
Mvh Alberte // EFUTURE ⚡️

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais