De jongens hebben in ons nieuwe huis een prachtige vloer gelegd op 3 verdiepingen! Hij ligt er superstrak in, inclusief de plinten en de mooie trap maakt het helemaal af! Fijne communicatie en zelf... Ver mais
Vandaag hebben jullie bij mijn dochter een pvc vloer gelegd. Allereerst jullie supersnelle service, echt grote klasse!! Gisteren vloer geëgaliseerd en vandaag 55m2 pvc gelegd. Echt super strak gelegd!... Ver mais
Welkom bij EGRO Vloeren & Traprenovatie, waar vakmanschap, familietraditie en een passie voor perfectie samensmelten om topkwaliteit vloeren en traprenovaties te leveren. Ons verhaal begon 20 jaar geleden in Bussum, toen Eddy Groenewegen, een vakman met een oog voor detail en kwaliteit, besloot zijn expertise en passie voor vloeren en traprenovatie om te zetten in een bloeiend bedrijf. Sindsdien heeft EGRO zich ontwikkeld tot een vooraanstaande naam in de branche. Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van diverse soorten vloeren en het renoveren van trappen, met een toewijding aan kwaliteit die in elk project zichtbaar is.
Brinklaan 18C1, 1404ET, Bussum, Holanda
Não respondeu a opiniões negativas
Ik had mijn eikenhouten vloer laten opknappen en het resultaat is mooier dan ik had verwacht. Ze werken netjes, communiceren goed en komen hun afspraken na. Ook mijn trapleuningen hebben ze geplaatst, precies zoals besproken. Vriendelijk, vakkundig en betrouwbaar en aardige mannen. Dikke aanrader!

Resposta da Egro vloeren en traprenovatie
Net werk afgeleverd, tevreden met het resultaat!

Resposta da Egro vloeren en traprenovatie
Fijne communicatie en zelfs toen er onvoorziene problemen optraden stonden ze binnen no time op de stoep om het op lossen.
Desley & Dailey, thanks voor het topwerk!

Resposta da Egro vloeren en traprenovatie
Niet netjes afgewerkt, materiaal gestolen
Zeer tevreden met onze nieuwe trap! De broers zijn klantvriendelijk en denken met je mee. Bovendien hebben ze goed werk geleverd. Zou ze zeker aanraden!

Resposta da Egro vloeren en traprenovatie
Top ervaring, goede service. Goed advies en zeer professioneel werk. Niks is te veel moeten voor deze broers! Fantastisch resultaat!! Zeer aan te raden voor iedereen.

Resposta da Egro vloeren en traprenovatie
Wat een topgozers! Denken mee, komen afspraken na en leveren echt vakwerk. Zijn heel blij met onze nieuwe vloeren en trappen! Zou ze aan iedereen aanbevelen :)

Resposta da Egro vloeren en traprenovatie
Vanaf het eerste moment werd ik super goed geholpen door Dailey en Desley. Ik twijfelde welke vloer ik wilde en zij namen alle tijd om met mij mee te denken en de perfecte vloer uit te kiezen. Daarna hadden ze al snel een gaatje in hun planning, waardoor ik niet lang hoefde te wachten op mijn vloer. Ze hebben echt vakwerk geleverd; alles is strak, goed afgewerkt en ze hebben het schoon en opgeruimd achtergelaten. Mijn huurbazen vroegen mij meteen door wie ik de vloer heb laten leggen, omdat zij het zó mooi en strak vonden. Kortom, super fijne mensen om contact mee te hebben en echt een aanrader om door hen de vloer te laten leggen. Je krijgt sowieso een topresultaat!

Resposta da Egro vloeren en traprenovatie
Na lang zoeken ben ik bij EGRO Vloeren uitgekomen & wat een topkeuze! Vanaf het eerste contact was alles duidelijk en professioneel. Ze dachten goed mee, kwamen afspraken na en leverden écht vakwerk. De vloer is prachtig afgewerkt en iedereen die langskomt is vol lof.
Kortom: betrouwbaar, vakkundig en supermooi resultaat. Een echte aanrader!

Resposta da Egro vloeren en traprenovatie
Mannen werken netjes, stipt, zijn vriendelijk en leveren een prima product. Kortom echt fijn.

Resposta da Egro vloeren en traprenovatie
Heel fijn kunnen schakelen met Desley en de vloer ligt er prachtig bij! En supersnel gelegd!
Naast een prachtige pvc vloer, hebben ze ons ook voorzien van een mooie droogloopdeurmat.

Resposta da Egro vloeren en traprenovatie
De heren waren netjes op tijd en waren relaxed in de omgang. Ze hielden me goed op de hoogte van het proces gedurende de dagen en hebben een erg strakke vloer geleverd. Zeker een aanrader!

Resposta da Egro vloeren en traprenovatie
Deze jongens zijn toppers. Snel en mooi afgewerkt. Mijn oude vloerenlegger had afgezegd en toen kwam ik Egro tegen. Ik kom zeker terug als ik ze weer nodig heb!

Resposta da Egro vloeren en traprenovatie
Ontzettend blij met het resultaat! Vriendelijke en betrouwbare heren die hard werken en de vloer prachtig hebben gelegd. Een echte aanrader!

Resposta da Egro vloeren en traprenovatie
Very happy with the whole process and the end result.
The boys came always on time when we had appointments, helped me decide over the products , and did a great job overall!
Trustworthy, I would recommend them anytime !

Resposta da Egro vloeren en traprenovatie
Wij zijn erg blij met het meedenken van Dailey en Desly bij het vervangen van onze vloer. Kwamen direct kijken om op te nemen wat de mogelijkheden waren en wat er aan werkzaamheden gedaan zouden moeten worden. Duidelijke afspraken gemaakt en een schitterende vloer gelegd. Perfect volgens afspraak en offerte. Heel blij mee.

Resposta da Egro vloeren en traprenovatie
Wij hebben een fantastische ervaring met Egro vloeren en traprenovatie. Onze visgraat pvc vloer is de eyecatcher van onze nieuwe woning en de heren hebben fantastisch werk geleverd. De communicatie verliep soepel, afspraken worden nagekomen en prijs/kwaliteit verhouding is gewoon uitstekend. Ik kan iedereen Egro vloeren en traprenovatie aanbevelen.

Resposta da Egro vloeren en traprenovatie
Na lang zoeken naar een betrouwbaar vloerenbedrijf ben ik uiteindelijk bij Egro vloeren uitgekomen en ik ben zó blij dat ik die keuze heb gemaakt. Vanaf het eerste contact was alles duidelijk en professioneel. Ze namen echt de tijd om mee te denken over wat het beste bij mijn woning en budget zou passen.
De vloer zelf is tot in de puntjes afgewerkt, en je merkt dat ze echt vakwerk leveren. Strakke planning, netjes gewerkt, geen rommel achtergelaten… gewoon top. Ook vrienden en familie die op bezoek komen, geven meteen complimenten over de vloer.
Ik zou dit bedrijf zonder twijfel aanraden aan iedereen die op zoek is naar kwaliteit, betrouwbaarheid en een prachtig eindresultaat. Echt een aanrader!

Resposta da Egro vloeren en traprenovatie
Op 14 januari heb ik in een review beschreven hoe teleurgesteld ik was in de service van dit bedrijf. Daarop heeft het bedrijf gereageerd met de mededeling dat ik contact met hen kon opnemen om te kijken wat het voor me kan doen. Vervolgens heb ik gemaild, maar nooit meer iets gehoord. Zo is het steeds gegaan. Als je niet tevreden bent, zijn ze onbetrouwbaar, zo is mij gebleken.
Wat een leuk bedrijf om mee samen te werken, afspraak is afspraak, kwaliteit is goed en de communicatie gaat heel eenvoudig.
Wij wonen in een oud huis, alles is scheef en ongelijk maar ondanks deze uitdagingen is er geweldig werk geleverd.
Zeer tevreden!

Resposta da Egro vloeren en traprenovatie
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.