Egulve Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Perfekt håndværk😊. Hvis du leder efter professionel gulvmontering, kan jeg kun give de varmeste anbefalinger til Egulve. De har netop lagt nye gulve i hele vores hus, og det har været en super opleve... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

De varmeste anbefalinger til Egulve. Vi har fået lavet alt fra gardiner, gulvtæpper i soveværelse, gulve i stuen, flydespartel i kælderrum, i forbindelse med renovering. Der er altid højt humør, og sm... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har købt nogle nye gulvtæpper hos Egulve. Tæpperne er lige som de skal være, men leveringen af tæpperne skete ikke på den aftalte dato, hvilket skabte nogle ret store problemer for mig . Men måden... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de pisos

Escrito pela empresa

Alt indenfor gulve og tæpper

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

27 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Leverede ikke som aftalt !

Leverede ikke som aftalt ! Jeg bestilte et gulv hos e gulve 6 uger før leveringstidspunktet med aftale om brug i uge 47!! Jeres sælger præciserede ugen før levering til mig at der i jeres system stod at det skulle bruges i uge 47 - så det ville ankomme senest mandag i 47 uge - det skulle jo gerne nå at afklimatisere indenfor - som I forhåbentlig godt er klar over!! Så duer det jo ikke at det først lander torsdag i uge 47! Håndværkerne arbejder jo ikke om lørdagen - men det gør jeres folk måske?
6 uger til at få leveret et helt almindeligt gulv fra Tyskland - det burde kunne lade sig gøre - også for jer!!
Jeg handlede nøjagtig samme gulv på nettet - til halv pris - så til dine kunder -hos egulve tager man alt for meget for gulvene men til gengæld får man også dårlig service og arrogant betjening! 1 stjerne skal I have - bare fordi man ikke kan give mindre !!

18 de novembro de 2025

Hej Christina

Tak for din anmeldelse. Vi vil gerne præcisere forløbet omkring din ordre. Gulvet blev bestilt med ønsket om brug i uge 48-49, og det blev fra start oplyst, at det ville komme til vores lager i uge 47.

Mandag i uge 47 fik du besked om, at gulvet var på vej fra Tyskland, og allerede torsdag samme uge stod det klar til afhentning – altså inden den aftalte tidsramme. Derfor stemmer det desværre ikke overens med, at gulvet ikke skulle være leveret til tiden.

Vi håber dog, at jeres projekt er kommet godt i mål, og at I er tilfredse med det færdige resultat.

Egulve-teamet

Classificada 1 em 5 estrelas

Reklamation er så godt som umulig at…

Reklamation er så godt som umulig at komme igennem med. Man undlader at svare på mail og telefonopkald. Til alt held har vi trustpilot da jeg gjorde opmærksom på, at jeg ville anmelde oplevelsen her, så skete der lidt. Reklamationen blev udbedret ( nogenlunde) men jeg har stadig et råd til andre HOLD jer væk, det er ikke ok oplevelse. Det tog 2 måneder at få dem ud og kigge på en samling i et vinyl gulv der ikke var ok,(billeddokumentation sendt på tlf.) det tog 30 min at udbedre det. De startede med at jeg skulle betale omkostningerne men nej tak Reklamationer betaler man da ikke for.

8 de outubro de 2025

Hej John.
Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har oplevet udfordringer i forbindelse med reklamationen.

Vi vil dog gerne præcisere, at montagen oprindeligt blev udført i henhold til den aftale og de ønsker, vi sammen gennemgik inden arbejdet blev påbegyndt. Da du efterfølgende gjorde opmærksom på en samling i vinylgulvet, aftalte vi i god tid et tidspunkt for besigtigelse og udbedring, som også blev gennemført efter aftale og uden nogen form for økonomi for dig som kunde.

Vi beklager, hvis forløbet har givet anledning til frustration – det er naturligvis aldrig vores intention. Vi tager din feedback til efterretning, så vi fortsat kan forbedre vores kommunikation og service.

Fantastisk service

Fantastisk service af både Mette og Johni. Vi blev usikre på valget af gulv, og kunne låne med hjem, for at tjekke i det rette lys mm. Nu har vi fået det fineste gulv!

9 de setembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har 2 gange købt gulv hos…

Jeg har 2 gange købt gulv hos Egulve,første gang for ca. 5 år sidenog så her i feb, jeg har fået den bedste service, de svarer hurtig på mail og for første gang var der en skade på en pakke gulv, alt blev løs perfekt og fik hurtig en ny pakke, de bedst anbefalinger herfra.

28 de fevereiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har netop fået lagt gulv købt hos…

Vi har netop fået lagt gulv købt hos Egulve. Rigtig god service og vejledning hele vejen igennem. Egulve sørgede også for, at gulvet blev lagt mens vi var på ferie. De var søde at sende os billeder undervejs.
De får vores bedste anbefalinger 😊👍🏽

11 de novembro de 2024

Godt håndværk

E-gulves montør kan sit håndværk. Har netop lagt vinyl på køkken og entre hos os, og trods behov for mange snørklede skæringer, er der ikke sket en eneste "skævert". Montøren arbejdede med omhu og professionalisme, men gav sig også tid til lidt snak. Både den gemytlige og den faglige. Alt i alt en rigtig god oplevelse - i øvrigt også i forbindelse med det forudgående besøg i butikken, hvor aftalerne blev indgået.

28 de maio de 2024

Langsomt..

Efter knap 2 døgn måtte jeg annulere min ordre. De havde ikke haft tid til at pakke 6 kasser med laminatgulve, og noget underlag, som skulle afhentes. Meget useriøst, når de lover at man kan afhente max. 24 timer efter bestilling. De er svære at komme igennem til på tlf, og deres chat er yderst sparsom med svar.

1 de maio de 2024

Refunderer ikke portoen

Jeg købte to Alfixprodukter hos Egulve. Det viste jeg at begge dele var over flere måneder over sidste salgsdato.
Egulve erkendte fejlen og refunderede varerne. Desværre refunderede de ikke forsendelsesudgifterne som beløb sig til 358 kr.
Jeg har flere gange skrevet til firmaet direktør, Mette Deichman ,desangående, men hun svarer ikke på mine mails.
Synes Egulve virkelig at det kan være rimeligt at jeg skal betale portoen for deres fejlleverance ?

4 de dezembro de 2023

Varmeste anbefaling

Kan på det varmeste anbefale egulve. Super service i butikken af Mette og flot og professionelt arbejde udført af Jonni.
Det er flottere end vi har turdet drømme om.
Har været dejligt trygt og vi har fået råd og vejledning i hvad der ville blive det pæneste og give det bedste resultat med det underlag vi havde under vores gulv.

11 de setembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Angående opfordring til evaluering.

Hej. Jeg bliver bedt om at vurdere jeres service her på siden. Jeg har aldrig modtaget de vareprøver jeg har købet af jer, så en vurdering er endog meget vanskelig. Jeg har ikke modtaget en besked om årsag til udeblivelse.
De skulle være brugt professionelt.
Med venlig hilsen,
Viggo Strøm Børsting.

14 de maio de 2023
Classificada 3 em 5 estrelas

Vareprøver

Synes det er dumt at alle 5 vareprøver bliver sendt forskellige steder fra. Jeg har stadig kun modtaget 2 af vareprøverne ud af 5.

9 de maio de 2023

Hej Helle
Jeg beklager din frustration med vareprøver leveret forskellige steder fra. Jeg har valgt at sende dem på denne måde, da leveringstiden til dig ville blive kortere, da de ville komme direkte fra vores leverandøre.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais