Big linda
Den gik ik jeg prøvede at score linda men den gik ikke.
Var desværre nød til at bestikke hende med 100 kr og fik den bedste oplevelse i de 10 år jeg har gået på skolen
Ejby Skole officielle websted med informationer, nyheder, skemaer, telefonnumre og mailadresser
Dinamarca
Den gik ik jeg prøvede at score linda men den gik ikke.
jeg blive taget i numsen i et forsøge på at samle sæben op i tysk, meget god oplevelse
KH alle 1 klasserne
Mega fed oplevelse blev bollet ihjel og pillet i nummi det følte rigtig godt tak for denne skønne oplevelse
Kh 3. Klasserne
Her er ambitionsniveauet virkelig lavt når det kommer til faglighed, trivsel og reaktion på overgreb elever imellem.
Thomas ravn Charlotte Quentin og Claus er de bedste lærere nogensinde glæd jer til at få dem
Hej mit navn er gluck gluck master champion og jeg er her idag for at tale om min oplevelse på Ejby Skole. Ejby skole er fyldt af dedikerede lærer og ansatte som arbejder dag ind og dag ud for at give et stabilt og venligt miljø på skolen, folk er meget venlige og hjælpsomme og man føler sig aldrig udenfor.
PLEASE SEND HJÆLP DE HOLDER MIG KIDNAPPET!!
Udover det må jeg også sige at personalet på kontoret er dedikerede og sørger for at alle har en god oplevelse når skolen holder fester eller har en eller anden form for special dag
DE TRUER MED AT SKÆRE MIN BADUNKA-DUNK AF OG FODRE DEN TIL MIG
Det er en skole for alle og den er en stensikker overvejelse hvis du ikke ved hvilken skole dit barn skal gå på
PLEASE HJÆLP DER ER LIGE KOMMET 5 STORE SORTE MÆND DÆKKET I OLIE IND I RUMMET
Hallo ich hedder Gay-bo ich kommer from Dänemark jeg ville gerene fortælel om min oplevelse på Skole-Ejby
På denne skole-ejby bliver jeg altid mobbet af de store sorte clio-mænd som kommer fra Køge og mobber mig
minin lærer driller mig atlid og kilder mig i nummi mig ikke lide Lære skole-ejby mig komme fra vietnaminam i vietnaminam bruges vi ikke kilde vi bruger kramme leg og prutte leg mig ked af skole-ejby så dårlig!!!
fyyyyyyyyyyr Ulla Brit!!!!!!!
fronread og mget mere af den slags torture
Overfyld og alt er sparet væk.
Meget stort sygefravær på lærer siden.
Vikar, spiller kun bold med eleverne..
Prøv at undgå denne skole ved skolevalg - klassekvotienter på 25-28 er helt almindelige og der er alt for få voksne i forhold til de mange børn. Køge kommune har skåret så dybt at der ikke er ressourcer nok til at tilbyde en middelmådig undervisning. Trist - men desværre sandt!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.