Stort udvalg af kostumer og tilbehør. Jeg endte med at returnere det kostume, jeg havde købt, da jeg fandt et andet, der klædte mig bedre, og gik og ventede lidt på at få refunderet beløbet. Efter to... Ver mais
A empresa respondeu
Rigtig god side! Og jeres størrelses Guide er perfekt! Stjerrnerne på kjolen sidder lidt skævt, men til den pris er det hvad man må kunne forvente 👌 virkelig hurtig servise, fik pakken efter to dage
A empresa respondeu
Jeg bestilte kostumet sent torsdag eftermiddag og fik det leveret fredag formiddag. Mit barn blev så glad. Kostumet er fin kvalitet og størrelsen passede perfekt. Anbefaler gerne eKostumer til an... Ver mais
A empresa respondeu
Bestilte mandag over middag, dragten ankom tirsdag formiddag. Super service. Hjemmesiden er opdateret, så man reelt kan regne med at varerne er på lager. Også en stor fordel at I har tingene(i h... Ver mais
A empresa respondeu
Hele vores sortiment af kostumer og tilbehør er alt sammen med dag-til-dag levering, så skulle du være ude i sidste øjeblik, frygt ej. Bestillinger lavet hverdage før 15.30 loves ude allerede den følgende hverdag! Det kan ikke gøres meget hurtigere! Vi har Danmarks hurtigste levering i ’kostumebranchen’ og det er vi meget stolte af. Du er mere end velkommen, til at teste denne ekspress shop af. 'Ekspress-shop' er et øgenavn vores kunder har givet os, og det er vi meget stolte af. Sørg for, at du møder op i et kostume fra ekostumer.dk – og du garanteres at have det til tiden og få den bedste service – hvis der skulle opstå problemer undervejs.
Østerskovvej 2, 7000, Fredericia, Dinamarca
Hurtig og præcis levering på lige det jeg havde bestilt.
Hurtig levering, stort udvalg, rimelige priser
Lækre produkter og vi de holder hvad de lover når de siger Danmarks hurtigste levering. Vi bestilte Torsdag kl 14 ca og havde det dagen efter før kl 12:00. Vores fest var reddet!

Resposta da eKostumer
Mange sjove hippiekostumer (og grimme, men det skal de være). 100% polyester (og det skal det være!)

Resposta da eKostumer
Herlige produkter og effektiv og god service! :-)

Resposta da eKostumer
Super oplevelse. Fin kvalitet til god pris. Hurtig levering.

Resposta da eKostumer
God kvalitet i forhold til pris. Hurtig levering.

Resposta da eKostumer
Effektiv. Men posten er for dyr i forhold til hvor maget man køber.

Resposta da eKostumer
Meget god service og meget venlig i telefonen. Hurtig levering

Resposta da eKostumer
Hurtig og enkel måde at handle på.
God info undervejs.
Kan anbefales.

Resposta da eKostumer
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.