FINGER WEG von dieser Seite..!!!!!!!! Zig E-Mails über Rückgabe einer Dashcam, welche wie vor 40Jahren den Radiosender in völliges Rauschen bringt. Mehrere Videos gesendet und trotzdem weigert s... Ver mais
Elaramarket
Leia as opiniões dos outros
Besteld en betaald via Klarna, niets ontvangen. Webshop gaat niet in op e-mails, enige wat ze aangeven is dat annuleren 15% kost. Klantenservice stuurt wel 5x achter elkaar dezelfde mail, zon... Ver mais
Leveren rechtstreeks vanuit China, bedrijfsgegevens liggen in Hongkong. Horloge werkte niet naar behoren verloor constant de verbinding met Bluetooth. Mails gestuurd om terug te sturen, geven je 10% t... Ver mais
Ik heb wel een goede ervaring met elaramarket. Voordat ik er ging bestellen. Heb ik niet goed opgelet waar het helemaal vandaan komt . Ik wilde retourneren maar daar kwam hoge kosten bij. Elara bood... Ver mais
AURALU=NOBALTE=ELARA MARKET=FAKE RUBBISH
AURALU=NOBALTE=ELARA MARKET
andere naam, zelfde oplichters. Koop hier niets.
Deze goedkope troep komt uit China en kun je daar voor een paar Euro vinden bij de grote Chinese online winkels.
Zoek naar een adres op de website, die vindt je niet. Wat kun je doen als je troep geleverd krijgt, of niks krijgt? Dan zou je je geld moeten terugkrijgen. Wat kun je doen?
1. Maak screenprints van het product online, en van alles waarvan je denkt dat het relevant is.
2. Stuur een email binnen twee weken naar het enige emailadres op de site, een zogenaamd supportadres support at elaramarket.enel of nobalte punt enel en zeg dat je je bedacht hebt, je geld terug wilt en het product wilt terugsturen (dit is je recht als consument). Je krijgt dan een hoop klinkklare onzin als antwoord en een onzinadres. Bewaar de emails.
3. Doe aangifte bij de politie van online oplichting. (Hoe meer mensen aangifte doen des te groter de kans dat ze er iets mee doen)
4. Maak een melding van de oplichting bij de ACM Consuwijzer (Autoriteit Consument en Markt) kies: maak de melding over een online platform of dienst.
(hoe meer meldingen, hoe meer kans dat ze het gaan onderzoeken)
5. Als je met je creditcard hebt betaald, kijk of je de aankoop kunt betwisten. Bel je creditcardbedrijf en vraag welk formulier je moet invullen. Mogelijk krijg je je geld terug, al kan het even duren. Je moet wel al geprobeerd hebben je geld terug te krijgen( door de email te sturen bij punt 2).
4. Bij SIDN Whois kun je kijken wanneer de website is geregistreerd. Vul de URL in, klik op Check. Nu zie je ......is al geregistreerd, (klik op) 'toon mij gegevens'. Je zal zien dat dit dezelfde gegevens eigenaar, contactemail) zijn bij Auralu, Nobalte en Elara Market. Alleen de registratiedatum zal verschillen.
DIT ZIJN WOLVEN IN SCHAAPSKLEREN!
Bestel hier niets!!!!
Bestel hier niets!! Het is een bedrijf uit China. Je kan ze alleen mailen. Ik wilde mijn order cancellen. Mailde meteen, kon niet want was zo genaamd al geshipped. Een week later krijg ik een your order is shipped. Ontving ook nog eens een andere kleur dan ik had besteld en nog mag ik het alleen op eigen kosten retouren.
Bestelling niet geleverd.
Ik heb een smartwatch besteld, maar niets ontvangen.
Levertermijn uiterlijk een week.
Bedrijf reageert niet op mails.
Typisch geval van dropshipping website.
Dashcam Chinaschrott
34 E-Mails über einen Pixel Fehler und Akku der nicht hält. Video plus Foto und trotzdem weigert sich elara Market einen Rücksendeschein zu schicken. 90 Tage Garantie sind ein Witz. Man lockt mit guten Preisen und verkauft Müll. Am Ende Werd ich die Cam wohl wegwerfen und 100 € auf Erfahrung buchen.
elaramarket is a scam company that…
elaramarket is a scam company that tricks its customers into buying cheap products very expensively
Ik koop er niets.
Gelukkig kunnen we de reviews lezen en wanneer je alles eens goed bekijkt, dan leer je vlug dat je met een duistere website te maken hebt. Wanneer het van China komt, dan ben je al op voorhand bedrogen!
Ik koop er niets. Bedankt voor de waarschuwing.
Waardeloos
Je wordt bedrogen hier product via hun site van 199,00 nu voor 109;00 aangeboden. Na een dag op internet zelfde product aangeboden door oa Amazon en Aliexpres voor 39,95 en 23,39. Gelijk gemaild hoe dit kan en ze ontweken de vraag gewoon wel voorgesteld dat het binnen 90 dagen retour kan en geld terug krijg.
Dat dus aangevraagd met retouradres, geen retouradres gekregen alleen dat als ik ze terug stuur moeten ze naar China retour en dat gaat mij veel geld kosten. Vanuit hun kant voorgesteld een refund van 10%, dat was voor mij nog te weinig aangezien ze voor 23,39 aangeboden worden via andere aanbieders. 15% refund was de max als vergoeding. Denk eraan voordat je bij hun gaat bestellen.
Gewaarschuwd
Je moet je schamen als je zo je geld wil verdienen als bedrijf
Ik ben al een maand aan het wachten op…
Ik ben al een maand aan het wachten op mijn product. De klachtendienst stuurt me telkens door naar de delivery service maar zij antwoorden niet op mijn mails dus ik zit vast. Ik heb geen product en mijn geld is er nog steeds niet.
Slechte kwaliteit / Slechte service
Slechte kwaliteit. Ik heb een koptelefoon besteld (na kort onderzoek online zou deze goed moeten zijn). Dat valt dus vies tegen, het materiaal van de koptelefoon is dun plastic en hij zit niet prettig op het hoofd.
Retour aanmelden is ontzettend lastig. Moeilijk contact te krijgen en de vrouw van de klantenservice blijft volhouden dat de producten perfect zijn en retourneren heel geld en tijd kost. Ik wil gewoon mijn geld terug!
Trustpilot check even goed of de andere reviews hier legitiem zijn!
Ik krijg totaal geen reactie op mijn…
Ik krijg totaal geen reactie op mijn verzoek een artikel te retourneren
Zijn alleen via de mail bereikbaar, geen telefonisch contact mogelijk
Eindelijk contact en willen het dan niet retour nemen omdat hun producten goed zijn.
Ik heb het gewoon te laat geleverd gekregen en wil het terugsturen.
Wat een gedoe
Ik bestelde een nieuwe dashcam en kreeg…
Ik bestelde een nieuwe dashcam en kreeg een gebuikt exemplaar met forse beschadigingen. Het pakket kwam uit China en daar hoeft op zich niets mis mee te zijn. In dit geval echter wel. Meteen gereclameerd en wacht nog op reactie. Het vertrouwen heeft een forse deuk opgelopen en ik zal niet makkelijk bij elaramarket.nl nog een bestelling doen.
Update:
Inmiddels contact gehad met support"@"Elaramarkt.nl en blijven beweren dat hun producten fonkelnieuw zijn en dat er misschien iets mis gegaan is met het transport waardoor schade zou zijn ontstaan, lariekoek!. Helaas kwam de review van Sacha na mijn bestelling maar ze heeft gelijk, het zijn oplichters en vertel het aan zoveel mogelijk mensen zou ik zeggen. Geloof de lovende reviews niet, ze zijn fake....kan niet anders!
Oplichting
Oplichting. Voorgaande reviews zijn van fake accounts. Koop hier niets! Het is een .nl website, maar in realiteit een Chinees bedrijf dat enkel in rommel handelt! U bent gewaarschuwd.
eenvoudige bediening
De autorecorder was makkelijk te installeren en werkt perfect!
hogere kwaliteit
Deze luchtreiniger is echt een uitkomst! Met de warme en koude luchtfunctie kan ik hem het hele jaar door gebruiken.
Zeer comfortabel
Het materiaal van de oordopjes is heel zacht en de headset zit comfortabel, zelfs na lang dragen.