Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Een paar dagen geleden heb ik een warmtepompboiler laten instaleren. Alles is perfect verlopen van zending tot instalatie. De boiler werkt ook perfect, werpt ook gelijk zijn vruchten af kwa energ... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Contact was prima, net als de prijs. Kreeg de tip dat een slimme stekker bijna hetzelfde kan als een prijzige water accu! Bezorger van de boiler was erg aardig en de installateur ook. Vakwerk afgelev... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Electrboiler website mentioned next day delivery. Its been 4 days not received the boiler. No hot water at home. Cant trace the package with Post NL. Tried calling their phone number no one pick. And... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Goed geholpen met de aanschaf van mijn warmtepompboiler. Bezorging was top, bezorgingsmedewerker had me nog even geholpen om de boiler tijdelijk overdekt neer te zetten. Service is ook top Montage... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de caldeiras

Electraboiler verkoopt en installeert Elektrische boilers, warmtepompboilers, elektrische CV ketels en airco. Al meer dan 15 jaar actief in het verkopen van elektrische boilers.

Informações de contacto

3,9

Bom

TrustScore: 4 em 5

1 mil opiniões

Respondeu a 3% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 2 em 5 estrelas

Prima tot er iets niet goed gaat…

Een 2 is eigenlijk nog te veel maar die krijgen ze omdat de levering goed ging. Maar heb je een probleem, dan lossen ze het niet op maar vragen foto’s en geven dan aan dat een installatie niet goed is ookal heb je er een installateur bij gehad. Geen warm water nu in mijn woning door een kapotte boiler. Dank je wel Electraboiler.nl

19 de fevereiro de 2026
Opinião espontânea
Classificada 1 em 5 estrelas

Goed product, veel gedoe bij installatie

Het product is goed maar daar is ook alles mee gezegd. Installatie duurde na een eerste bezoek nog meer dan een maand voordat het afgerond was. Op verschillende dagen thuisgebleven omdat iemand zou komen, terwijl die uiteindelijk (zonder te melden) niet kwam. Er bleef na de installatie overal troep liggen die ik zelf moest opruimen en bovedien worden er zomaar extra kosten in rekening gebracht terwijl er geen extra werkzaamheden zijn verricht. Ik wacht inmiddels al bijna twee maanden op een verklaring hiervoor. Oftewel: voor alleen producten een goede website, installatie zou ik via een ander bedrijf regelen.

13 de fevereiro de 2026
Opinião espontânea
Classificada 4 em 5 estrelas

Boven verwachting, prima levering

Ik kreeg wat ik besteld had, en het werkte geheel volgens verwachting. Dat is al een mooie score waard. Daarnaast werd de oude boiler zonder discussie meegenomen, ook een plus. Het enige was de deuk aan de voorzijde, dat was jammer, maar ach hij hangt niet in het zicht. Even uitpakken en controleren bij de levering is natuurlijk het advies, maar dat is natuurlijk niet praktisch.

25 de janeiro de 2026
Classificada 3 em 5 estrelas

Levertijd

De daadwerkelijke levertijd klopte niet met de informatie op internet.

26 de janeiro de 2026

Boiler 100 liter besteld en betaald

Boiler 100 liter besteld en betaald. Na een week geïnformeerd naar de voortgang. Daar kwam bijna meteen reactie op en inderdaad, de volgende ochtend werd hij bezorgd. Zwaar ding om de trap op te tillen. Ziet er goed uit m. Even prutsen om aan de app te koppelen, maar dan heb je wel wat moois. Zuinig, werkt goed en best stil.

28 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Na mijn bestelling kreeg ik het bericht…

Na mijn bestelling kreeg ik het bericht dat de boiler niet in voorraad was, dat die over een week verstuurd zou worden, Als dit te laat was kon ik mijn bestelling annuleren. Na contact is afgesproken als die uiterlijk de dinsdag , 9 dagen na mijn bestelling geleverd kon worden dan was het Ok . Dat zou men regelen en zelfs voor de afgesproken datum kwam die binnen .

26 de janeiro de 2026

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.