Een paar dagen geleden heb ik een warmtepompboiler laten instaleren. Alles is perfect verlopen van zending tot instalatie. De boiler werkt ook perfect, werpt ook gelijk zijn vruchten af kwa energ... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Contact was prima, net als de prijs. Kreeg de tip dat een slimme stekker bijna hetzelfde kan als een prijzige water accu! Bezorger van de boiler was erg aardig en de installateur ook. Vakwerk afgelev... Ver mais
Electrboiler website mentioned next day delivery. Its been 4 days not received the boiler. No hot water at home. Cant trace the package with Post NL. Tried calling their phone number no one pick. And... Ver mais
Goed geholpen met de aanschaf van mijn warmtepompboiler. Bezorging was top, bezorgingsmedewerker had me nog even geholpen om de boiler tijdelijk overdekt neer te zetten. Service is ook top Montage... Ver mais
Informações sobre a empresa
Electraboiler verkoopt en installeert Elektrische boilers, warmtepompboilers, elektrische CV ketels en airco. Al meer dan 15 jaar actief in het verkopen van elektrische boilers.
Informações de contacto
Van Neurenburgpad 27M, 3311DN, Dordrecht, Holanda
- 0853038948
- info@electraboiler.nl
- electraboiler.nl
Respondeu a 3% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Prima bedrijf.
Wat een super slecht bedrijf .
Wat een super slecht bedrijf .
Div keren gebeld mooie verhalen maar niks na komen .
Besteld en meteen betaald .
Werd terug gebeld ketel was niet meer in voor raad oké u collega vertelde mij dat die er was maar oke .
U krijgt nu een 18 kw ketel zsm oké dank u maar weer niks .net gebeld en ik vertelden dat het een slecht bedrijf was u raad het wel grooten mond en nog steeds geen ketel en me geld ook niet terug .
ZEER SLECHT BEDRIJF MENSEN KIJK AUB VERDER .
netjes geleverd wat is besteld
netjes geleverd wat is besteld. zou misschien handig zijn als de betaling is gedaan dat er dan ook een leverdatum in beeld komt
Proberen garantie te ontlopen terwijl…
Proberen garantie te ontlopen terwijl ze zelf verkeerde onderdelen in de aansluitset opsturen. Kabel was veel te dun voor het opgenomen vermogen met als gevolg dat de technische ruimte vol rook stond doordat de stekker en het stopcontact weggesmolten was. Bijna brand als de aardlek en de zekering er niet op tijd uit gevlogen waren.
Bij navraag ligt het niet aan elektraboiler.
Afschuifmentaliteit!! Bah.....
Dus niet kopen!!
Aflevering elektra boiler
De boiler is op tijd geleverd en mooi onder het afdak gezet.
Super communicatie en goed te volgen
Super communicatie en goed te volgen! Mooi op tijd !
Komen afspraken niet na.
Gelukkig wp boiler wel geplaatst maar afvoer monteren ondanks meerdere herinneringen geen reactie. Nu maar zelf gedaan maar dat was niet de afspraak. Dus nee hier kan ik geen goede review voor geven. Bedrijf is geregistreerd in een garagebox, ook daar geen contact.
Website is prima
Website is prima, altijd op de hoogte van levering, goede kwaliteit.
Prima eerste ervaring
Prima eerste ervaring. Makkelijk te bestellen, prima prijs en snelle verzending
Vooraf, tijdens en aflevering perfect!
Voor aankoop wat vragen die snel en duidelijk werden beantwoord. Ook het afleveren ging gesmeerd, de chauffeur is precies te volgen wat in mijn geval handig was qua planning om op de afleverlocatie te zijn. Perfect!
Het aankoopproces van een Warmtepompboiler
Het aankoopproces van een warmtepompboiler ging uitstekend. Eerst heb ik even gebeld om de voorraad te checken; en deze was positief. "Binnen 5 dagen heeft u de boiler in huis" was de belofte; en dat klopte helemaal!! De levering gisteravond was echter een domper; het verkeerde type is afgeleverd. Ik heb vervolgens gemaild en gebeld hoe we e.e.a. kunnen oplossen........... Ik ben nu in afwachting van de oplossing. We gaan het zien......
Na wat aanloopproblemen mbt levering /…
Na wat aanloopproblemen mbt levering / inplannen is alles goed gekomen. Maar het had beter gekunt
Postbode ziet niet dat er mensen in de…
Postbode ziet niet dat er mensen in de winkel aan het werk zijn?? en dropt de boiler gewoon bij afhaalpunt terwijl wij die nodig hebben!
Snel geleverd en snelle reactie op…
Snel geleverd en snelle reactie op vragen.
Goede ervaring, aan te raden.
Ik heb een boiler besteld en ik ben hierin goed geadviseerd. Het bestellen ging eenvoudig en levering was correct en op tijd. Ik ben hierover goed geinformeerd. De afspraak voor installatie werd vooraf goed gecommuniceerd. Al met al zeer te vrede.
Snelle reacties en vriendelijke installateur
Snelle reacties op mijn vragen via email en boiler netjes volgens afspraak geleverd. Vriendelijke installateur die ook goed meedenkt en rekening houd met zijn klant. Zeer tevreden.
Alles volgens het boekje
Alles volgens het boekje, en in de goede volgorde. Bestellen, Factuur, betaling, en afleveren. de Vries tevreden.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.