Informações sobre a empresa

1. Concessionário de motos

Informação fornecida por diversas fontes externas

Handel in en verkoop van elektrische scooters, brommers en motorfietsen

Informações de contacto

2,8

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

7 opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

Onbetrouwbaar, 3350 euro aan onkosten.

1. In 2019 een Zero SR bij Gert-jan gekocht. Volgens Gertjan met een achteraf schijnbare 2 jaar garantie op motor en 5 jaar op batterij na verkoopdatum.
2. De motor verloor direct sinds aankoop eens in de maand vermogen, een soort van bad trip. Dan ging de motor niet harder dan 100 km/u en trok hij langzaam op. Ik vond dat niet direct belemmerend, gezien het niet frequent voor kwam en de motor gewoon nog reed. Wilde dit laten repareren bij de volgende servicebeurt onder garantie.
3. December 2020 is de DC/DC omvormer kapot gegaan (reparatiekosten 350 euro). Hierdoor deed mijn licht het niet. De juiste aanleiding voor een servicebeurt en zoals ik toen nog veronderstelde, onder garantie.
4. Toen kwam Gert-jan ineens aan dat de garantie niet meer gedekt wordt door de leverancier (Zero). Ondertussen (maart 2021) wijst Gert-jan naar de leverancier en de leverancier naar de dealer. Met geen oplossing in zicht.
5. Het probleem met het verlies van vermogen kost zo'n 3000 euro om te repareren en de DC/DC omvormer zo'n 350 euro. Binnen 2 jaar dus 3.350 euro aan kosten kwijt. Tot zover goedkoop elektrisch rijden.
6. Inmiddels weet ik dat de garantie geldig is vanaf productiedatum en niet aankoopdatum. Mijn Zero SR komt uit 2017, in 2019 is de garantie dus verlopen na de 2 jaar termijn. Echter was het Gert-jan die door een achterdochtige, achterdeur manier de motor als "nieuw" heeft opgevoerd in het systeem bij Zero en mij verteld heeft dat ik daardoor de garantie vanaf verkoopdatum geld. Als ik toen van deze sluikse wijze had geweten, dan was ik direct met het "verlies van vermogen" mankement terug gekomen en niet gewacht tot de servicebeurt.
7. Ik heb Gertjan in gebreken gesteld. Echt jammer dat Gert-jan zijn verantwoordelijkheid hier niet in neemt.
8. Voel me beduveld. Gert-jan's zijn woord is niks waard in mindere tijden. Sterker nog, hij klaagt je aan wegens wanbetaling. Wat een lef…

Doe je voordeel met deze review. Ga naar een andere Zero dealer.

30 de março de 2021

Aankoop Zero DS motor

Zelfde ervaring als de overige reviews voor mij. Heel prettige ervaring met Ted Wildenberg zijn service, hulp en meedenken in de wensen die wij hadden met onze Zero DS motor.

Wij hebben ook de ervaring dat hij uitgebreid de tijd voor je neemt. Ted reageert snel en vakkundig en het is prettig om contact met hem te hebben. Aanrader!

21 de setembro de 2019

Aankoop Energica Eva

Ted is geen standaard verkoper met dito praatje in een standaard motorzaak. Hij heeft (en neemt!) uitgebreid de tijd voor je. In een niche markt (wat elektrische motoren nog steeds zijn) heeft hij vanuit zijn eigen passie en deskundigheid een goed oog voor wat er mogelijk is met elektrisch motorrijden.
Ik ben erg tevreden over de Energica die ik (2e hands) bij hem heb gekocht; Ted heeft zich ingespannen om 'm helemaal naar mijn zin klaar te zetten.

6 de maio de 2019

Resposta da Electric Motorbikes

Dank je Rick, graag gedaan!

Etalian 25km/h scooter

Ted Wildenberg heeft zijn uiterste best gedaan om een prachtige lichtblauwe Etalian scooter (niet op voorraad) op tijd in Nederland te krijgen,voor de 16e verjaardag van onze dochter. Ted is een hele deskundige man op gebied van elektrisch rijden maar evenzo belangrijk een hele plezierige man in de omgang.
Wanneer je op zoek bent naar een elektrische scooter bevelen wij Ted Wildenberg (electric motorbikes oost) uit Dedemsvaart van harte aan.

10 de novembro de 2018

Resposta da Electric Motorbikes

Sanne, nog een hele prettige verjaardag en ik hoop dat je heel veel plezier van jouw prachtige scooter hebt!

Geweldige service!

Vandaag kwam Ted Wildenberg uit Dedemsvaart een dag eerder dan verwacht mijn Zero DSR afleveren. Wat een fijne verrassing! Hij heeft mijn zero helemaal aangepast hoe ik ‘m wilde hebben. Dat was enorm veel werk, en het resultaat is fantastisch geworden! Het eerste contact was al heel prettig: Ted is een sympatieke, gepassioneerde man die graag verteld over energie transitie, mogelijkheden en kansen voor electrisch rijden en begrijpt precies wat ik belangrijk vind en wat ik wil. Hij had waardevolle adviezen en dacht heel prettig mee. Tijdens het hele ombouw proces stuurde hij me foto’s waardoor de voorpret nog groter werd.
En nu staat ie thuis. Mijn eigen Zero. Ik ben meer dan tevreden!

9 de novembro de 2018

Resposta da Electric Motorbikes

Dank je Gea voor de hele prettige samenwerking. Ik heb er van genoten om iets unieks te creëren!

Mooie bedrijfsscooter!

Een electrische scooter besteld voor een medewerker van CSU. We hebben een prachtige scooter afgeleverd gekregen met strakke bestickering met de bedrijfsnamen. Details zijn goed afgewerkt en de medewerker is zeer tevreden met zijn aanwinst!

De correspondentie verliep ook goed en snel, waardoor zaken vlot afgehandeld konden worden.

Ik zou dit bedrijf zeker aanraden!

9 de maio de 2018

ik ben goed geholpen met de koop van…mijn ZERO D S R

ik ben goed geholpen met de koop van mijn zero d s r door Ted Wildenberg , te Dedemsvaart, alles is perfect uitgevoerd van wat we hadden afgesproken, en een super mooi boeket voor de vrouw.

17 de fevereiro de 2018

Resposta da Electric Motorbikes

Dank je wel Herman, heel veel plezier met de DSR!!!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.