Element Haircare Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,8

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

De crull cream is een goed product je hoeft maar beetje te pakken en je styled je haar naar hoe je wilt en t zit goed ruik lekker en is niet beschadigend voor je haar top product

Classificada 4 em 5 estrelas

Zelf de miracle nr 5 aangeschaft en sindsdien is dit mijn favoriete wax. De wax zorgt ervoor dat me haar de hele dag goed blijft zitten en behoud ondanks een drukke dag nogsteeds de frisse look.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik vindt de producten erg goed omdat me haar niet zo dik is dus kan ik met de producten me haar dikker maken werkt echt heel erg goed en je haar zit ook meteen goed voor de hele dag

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik vind dit product echt top! Ik heb Wavy” / “Curl Cream Number 6” gebruikt en het is zo goed. Het product blijft de hele dag zitten en laat m'n krullen echt gehydrateerd lijken niet normaal als je d... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de produtos para cabelo
  2. também em
  3. Fabricante de cosméticos
  4. Loja de produtos para barbearia

Element is a men's grooming house built on seven essentials, and a belief that grooming should feel like a ritual, not a routine. We began between three cities. The Pacific light and salon culture of Los Angeles. The salt air and slow mornings of Bali. The polish and precision of Dubai. Everywhere we went, the same truth held: the best grooming is the kind you stop thinking about. So we built a house around it, and carried it with us. The same ritual, now within reach across Europe. We started with a simple question. What do you actually keep, if you strip grooming back to its essentials? The answer was seven. Cleanse, texture, hold and finish. Plus a short beard ritual for those who need it. We refined each one until nothing was left to remove. No overflowing shelf, no decisions you don't need to make. Just the pieces that earn their place. 01 Less, done well. A short list of products, each formulated until it's genuinely good. Not merely good enough. 02 Salon-grade, everywhere. The standard of a professional's chair, made simple enough for your own bathroom. 03 Quiet by design. A finish that never announces itself. You should look like yourself, on your best day. Seven elements. One ritual. Now within reach across Europe.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

57 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

57 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Ze waarderen loyaliteit over nieuwe…

Ze waarderen loyaliteit over nieuwe klanten en leveren altijd topkwaliteit. Daarnaast super gezellig om mee te praten en altijd een leuke sfeer in de zaak.

15 de setembro de 2026

Resposta da Element Haircare

Hi Rodney! Fijn om dit te lezen over onze partners!

De sculpt is top

De sculpt is top, klein beetje van nodig en zit de heledag top

14 de setembro de 2026

Resposta da Element Haircare

Hi! Bedankt voor je review!

Classificada 5 em 5 estrelas

De curl cream werkt uitstekend

De curl cream werkt uitstekend, tevens ook de favoriet van mijn vriendin

4 de setembro de 2026

Resposta da Element Haircare

Hi Peter! Thanks voor je review en fijn dat het goed werkt!

Classificada 5 em 5 estrelas

De sculpt Nr3 wax werkt echt perfect…

De sculpt Nr3 wax werkt echt perfect ook al heb je heel sterk en stug haar. Hij verzorgd ook nog je haar met wat vitamine en laat je model er goed uitzien. Ik ben er echt enorm blij mee en ga nooit meer een andere gebruiken

1 de julho de 2026

Resposta da Element Haircare

Hi Dani, super dat de Sculpt je zo goed bevalt! Heel erg bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te verwoorden!

Top wax

Top wax! Hoef niks anders meer!

14 de setembro de 2026

Resposta da Element Haircare

Hi Noah, fijn! Bedankt voor je review!

Classificada 5 em 5 estrelas

De producten die ik gebruik zijn…

De producten die ik gebruik zijn helemaal top. En krijg goed advies door mijn kapper hier in Den Helder toppers zijn het en aan hun heb je zeker een goeie partner🙏🏻

9 de setembro de 2026

Resposta da Element Haircare

Hi Joey, fijn dat je tevreden bent over onze producten & ambassadeurs!

Product

Fijn product die mijn haar weer levendig laat lijken.

16 de julho de 2026

Resposta da Element Haircare

Hi Niek, bedankt voor je vertrouwen en review!

Kwaliteit & exclusief

Als een van de verkooppunten van Element Haircare én werkzaam in de kappersbranche ervaar ik dagelijks hoe de producten in de salon presteren. Wat mij vooral aanspreekt, is dat haarverzorging en styling op een sterke manier worden gecombineerd. De producten dragen bij aan gezond en verzorgd haar en zorgen tegelijkertijd voor een uitstekende styling en professionele finish.

Ook de exclusieve positionering van het merk vind ik belangrijk. De producten hebben een eigen identiteit en voelen niet als een kopie van bestaande merken. Daarnaast verloopt de communicatie met het team direct, transparant en professioneel. Er wordt goed geluisterd naar feedback uit de salon en voortdurend gewerkt aan de verdere ontwikkeling van de producten.

9 de julho de 2026

Resposta da Element Haircare

Hi Zana, bedankt voor de mooie woorden en fijne samenwerking! Bedankt voor jullie vertrouwen in ons, en voor jullie gastvrijheid!

top producten

ik gebruik de element haar producten via mijn kapper en ben er zeer tevreden mee
top producten

11 de setembro de 2026

Resposta da Element Haircare

Hi Caylan, fijn dat onze producten je bevallen! Bedankt voor je review!

Wavy haar product

Wavy haar product brengt me haar goed in model ruikt lekker en blijft lang goed zitten en me krullen zie je nog beter en glanst

6 de setembro de 2026

Resposta da Element Haircare

Hi Rovanie, fijn dat de Wavy een verrijking is voor jou krullen! Bedankt voor je review!

matte clay

gebruik de matte clay nu al een lange tijd en ben daar zeer tevreden mee! zeker een aanrader.

12 de setembro de 2026

Resposta da Element Haircare

Hi Syb, fijn dat de matte clay jou goed bevalt! Bedankt dat je de moeite neemt om een review achter te laten! Dat betekent veel voor ons!

Classificada 4 em 5 estrelas

Zelf de miracle nr 5 aangeschaft en…

Zelf de miracle nr 5 aangeschaft en sindsdien is dit mijn favoriete wax.

10 de setembro de 2026

Resposta da Element Haircare

Hi David! bedankt voor je review! Miracle is de favoriet van velen! Bedankt voor je mooie woorden!