Neonweg 104, 1362AE, Almere, Holanda
De trainingen van Charro zijn zo goed. Ik boks al een een tijdje, maar had dit een gedurende tijd niet gedaan. ik voel me weer helemaal gemotiveerd en fit na de training. Zeker aan te raden. De sfeer is ook erg goed
Charro is een toptrainer, hij motiveert je om het beste uit jezelf te halen. Zijn trainingen zijn leuk en mega leerzaam, houding, verdediging en uitvoering, hij let op alles.
Altijd met een goed humeur en lekkere beats. Osu!!!

Resposta da Elite-Transformers
For over 7 years I have trained almost weekly with Charro. His workouts are the best!! Its his enthusiasm, humor and positive spirit that motivated me always to push harder. His trainings are super effective and fun at the same time. And lets not forget about his wonderful music
selection! I miss them everyday since I moved far away.. But when I get the chance you’ll see me back for sure!

Resposta da Elite-Transformers
Charro brings great energy to his classes, welcomes new comers and knows all the regulars like old friends. Really fun kick boxing class with hood tubes had me dead by the end, but in a good way.

Resposta da Elite-Transformers
Charro is een motivator pur sang.
Hij let ook goed op je houding en verdediging tijdens het boksen.
Tijdens de training draait hij ook nog goede muziek.
Hij doet tevens een goede warming-up en goede cooling down ook erg belangrijk.
Ik kom altijd vrolijk en voldaan terug van zijn training.
Ik kan Charro iedereen aanraden.

Resposta da Elite-Transformers
Charro is een top trainer! Door zijn enthousiaste persoonlijkheid en motiverende peptalks ben ik altijd extra gemotiveerd om alles uit de les te halen! Plus; altijd goede muziek tijdens de training. Ik raad iedereen aan een keer een les bij hem te volgen :)

Resposta da Elite-Transformers
Charro is een motivator eerste klas! Wil je optimaal genieten en je voldaan voelen na een training? Dan is dit de juiste instructeur! Hij geeft je motivatie, doorzettingsvermogen en weet de les met een glimlach van oor tot oor te geven. Hierdoor raak nog meer gemotiveerd om je uithoudingsvermogen te verbrede! Zijn kennis over techniek brengt hij je graag bij in zijn lessen. Kortom een topper voor je healthy life style!

Resposta da Elite-Transformers
If this man doesn't lift you mentally (and make you sweat at the same time) I don't know who does. Transfer of positive energy 1000%. And you can be sure you've actually trained!

Resposta da Elite-Transformers
Even een paar woorden over je boksles… De weg er naar toe is soms zwaar, regen, wind, sneeuw maar… zodra jij Caribische tijd de trap opkomt is ons humeur gelijk goed gestemd. Eerst wordt iedereen persoonlijk verwelkomd en dan knallen maar. De lessen zijn best conditioneel zwaar maar door jou motivatie, humor en enthousiasme trek je ons allemaal door de lessen heen. Jij maakt de les! Met je grappen en praatjes vergeet je gewoon dat je sport. Niet alleen je humor ook je persoonlijke lieve woorden recht uit je hart maakt het dat we niet alleen voor het boksen komen maar zeker ook voor jou! Ps misschien heb je een tweelingbroer die je les kan overnemen 😉

Resposta da Elite-Transformers
Ik train al heel lang met/bij Charro, maar ben nog steeds elke keer gesloopt na zijn les. Zijn positieve energie is zo goed tijdens de lessen dat de tijd snel gaat en ik met een voldaan gevoel de training afsluit.

Resposta da Elite-Transformers
Charro is goud waard. Je wordt elke les uitgedaagd om je bokstechnieken net wat beter onder de knie te krijgen. Grote pluspunt is dat Charro keer op keer met een grote glimlach lesgeeft. Hoop nog vele jaren met je verder te kunnen trainen 💪🏽

Resposta da Elite-Transformers
First of all, the positivity and personality of the coach is great. Any member that attends your classes spend a really good time and it is always worth it. I believe you will always do your best for the trainees training with you have the best experience. You are a very hard working person

Resposta da Elite-Transformers
Charro is een trainer met een hart van Goud. Hij is super energiek en positief.
Staat altijd voor je klaar om het maximale uit je te halen, ook als jij je slap voelt zorgt hij er voor dat hij je motiveert om alles te geven. Z'n trainingen zij pittig maar als je stappen en vooruitgang wil boeken is hij de man. 🫶💪🏻

Resposta da Elite-Transformers
De trainingen van Charro zijn altijd gezellig. Charro straalt energie en positiviteit uit en zal altijd zijn best doen om je te motiveren en stimuleren, en respecteert het ook wanneer je aangeeft over je grens heen te gaan. De bokslessen zit goed in elkaar en je werkt echt aan je techniek en verdediging! Het is altijd fijn om naar de les te gaan. Aan het eind heb je echt lekker gewerkt en ga je voldaan naar huis!

Resposta da Elite-Transformers
Elite-Transformers, je leest het al in de naam! Een plek waar je zowel lichamelijk als geestelijk aan je transformatie kan werken. Elite omdat de manier van aandacht uniek is en je deze ervaring nergens anders gaat kunnen vinden. Als ik een tip mag geven. Wil je een totale transformatie is Elite-Transformers de plek waar je dit kan realiseren!

Resposta da Elite-Transformers
Charro is altijd opgewekt en vrolijk waardoor je dezelfde energie in zijn lessen wilt stoppen. Hij geeft goede uitleg met positieve feedback. Zijn lessen zijn een goede mix van cardio en kracht op de zak uitoefenen waardoor je lekker gaat zweten! Er hangt een gezellige sfeer omdat hij er echt een feestje van probeert te maken. Ik zou zijn lessen zeker aanraden!

Resposta da Elite-Transformers
Charro is een absolute topper! De beste trainer die je je maar kunt voorstellen. Altijd enthousiast, vrolijk, superenergiek, grappig, en heel lief en attent. Door hem ben ik enthousiast geworden voor boksen. Echt een schat en een aanwinst voor een ieder die iets aan conditie/bokstrainihg wil doen en de week wil beginnen met een grote smile op zijn gezicht.

Resposta da Elite-Transformers
Charro is echt een buitengewone trainer. Zijn passie, geduld en expertise maakt dat ik al jaren graag trainingen van hem volg. En zeker nog jaren bij hem zal blijven. Iedere dag een beetje beter worden met een glimlach.

Resposta da Elite-Transformers
Dit is pas een trainer! Niet een die je alleen maar workouts geeft maar ook een, die je een heerlijk positief gevoel geeft wanneer je de deur uitloopt. De traningen zijn zwaar maar de manier hoe hij de trainingen geeft is toch op een heel ander niveau dan bij de meeste trainers. Hij maakt de trainingen ook superleuk en heeft voor iedereen de aandacht die nodig is.

Resposta da Elite-Transformers
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.