Elora Stockholm Opiniões

TrustScore: 1.5 em 5

1,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Jag har betalat för kläder som jag har beställt,på sidan står det att man ska vänta 7-14 dagar ( det tog 1,5 månad ) tills beställningen kom! Men,men det kom inte kläder- ISTÄLLET KOM EN LITEN KUVERT... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

USELT! Har returnerat 2 paket, Får svar, då jag inte fått tillbaka mina pengar för de två plastjackorna och byxorna, som jag tänkte byta storlek, men nu blir det inte av! Gjorde som det stod på sid... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Jag beställde kattlampor Mira som såg väldigt fina ut. Fick hem små, väldigt fula katter i plast som dessutom luktade starkt av nån sorts kemikalie kanske. Skickades från Kina, tog ca 10 dagar att få... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

28 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

28 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Bedragare

Bedragare, köp aldrig hos dem!!! De ljuger på priset och kvalitet. De skickar något kinesisk billigt fejk istället det du ser på deras bilder.

Classificada 1 em 5 estrelas

För att INTE bli lurad med någon fejk…

För att INTE bli lurad med någon fejk lampa så mailade jag Elora först och fick måtten H27cm B17cm på Kattlampan Mira. Den var gjort i glas och metall enl Sophia som svarat. Jag fick en löjligt liten kattlampa helt i plast. De erbjöd mig först 20% tillbaka och sedan 30% jag har informerat Klarna som får sätta sina experter på ärendet. Har inte fått någon returadress från Elora till Kina och hemsidan ligger nere för underhåll hur länge som helst. Den här firman är en bluff så handla INTE på Elora Stockholm för den finns inte.

Kinesiskt skräp?

Jag har tidigare sett bilder från ett vaxmuseum där de haft problem med värmen på sina figurer - lite så såg den kattlampan vi köpte från Elora ut. Den ser överhuvudtaget inte ut som på bilden.

Den är plastig och liten och ljuset den utsöndrar är precis lagom mycket för att en näbbmus ska ha den som nattlampa.

Att den skickades från Kina och ser ut så här när man får den ger lite kött på benen till det klassiska påståendet att Kina har barnarbetare.

15 de agosto de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Falsk varudeklaration och bedrägligt beteende.

Produkten är så olik den produkt som Elora Stockholm kallar Kattlampa. Plötsligt ligger Elora Stockholms sida nere för underhåll vilket inte gör det hela bättre. Den plastklump vi erhöll är riktigt ful och ja den kan ju inte glädja någon så ett hett tips ge bort dina pengar till bättre behövande, än att spendera dem på denna butik. Vi har reklamerat men som sagt vi vill gärna få våra pengar tillbaka men som sagt även varna övriga.

15 de agosto de 2025

Köp INTE från Elora!

Köp INTE från Elora!
Dom kallar sig Elora Stockholm men verkar skicka sina varor ifrån Kina? Produkten jag köpte var inte ens lik den på bilden i annonsen.
Undvik Elora helt, du får inte alls vad du betalar för!

Noll stjärnor

Noll stjärnor! Företaget marknadsför sig svenskt (Stockholm) och detta är allt annan än sant. Företagets adress Nederländerna, returadress Kina. Leveransen som beställdes för med än 3 veckor sedan har fortfarande inte kommit. Om jag vill ångra mitt köp så måste jag betala returfrakt till Kina samt återsända produkten inom 14 dagar??? Hur ska det gå ihop. Ångrar du dig så får du ett erbjudande om avdrag på köpet och dem har försenat returen ytterligare några dagar. Om jag sedan vill bestrida något så är det inte Svensk lag utan Holländsk som gäller. Vilseledande marknadsföring. Vilken bluff :(
Ser också att de omdömen som visas på deras hemsida troligen är påhittade eftersom de inte går att finna här eller är klickbara. Samma design som Trustpilot..

10 de agosto de 2025

É esta a sua empresa?