A empresa respondeu
Fantastiske produkter og kundeservice! Jeg har oplevet rigtig god effekt af healing hemp shampooen ift min kløende hovedbund og har også købt hovedbundbørsten. Kundeservice var super! En af spidse... Ver mais
A empresa respondeu
Virkelig overraskende gode produkter! Jeg har kigget længe på Elou, men synes det var og er lidt dyrt for et stykke sæbe/balsam. Jeg må dog sige, at produkterne er virkelig gode, når man... Ver mais
A empresa respondeu
Elou er et dansk brand med en mission om at ændre og gentænke nutidens måde at lave hår- og hudpleje på. Vi ønsker at skabe rene og effektive plejeprodukter med det lavest mulige aftryk. Det gør vi ved at udelade vand og skippe plastemballagen uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det kalder vi intentionel hår- og hudpleje uden plastik.
Ny Kongensgade 11A, kl., 1472, København K, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Efter at have forsøgt at fjerne skæleksem med flere lægeordinerede produkter uden held prøvede jeg Elou's Shampoo Bar Healing Hemp. Nu er min skæleksem væk 👍😀 Så min shampoo hedder i fremtiden Healing Hemp, for den er også nem at bruge - også på rejser med etuiet. Tak for jer ❤️

Elsker Elou. Deres produkter har gjort en kæmpe forskel for mig 😍

Resposta da Elou
Jeg har en sensitiv hovedbund og har derfor svært ved produkter med parfume. Det er derfor ikke altid let at finde shampoo som jeg tåler og som gør noget godt for mit hår samtidig. Jeg har længe haft meget tør og kløende hovedbund, men allerede efter første vask med shampoo og balsam bar er min hovedbund så meget bedre og samtidig er mit hår blødt og lækkert! Jeg er meget tilfreds med mit køb.

Resposta da Elou
Fantastiske produkter og kundeservice!
Jeg har oplevet rigtig god effekt af healing hemp shampooen ift min kløende hovedbund og har også købt hovedbundbørsten. Kundeservice var super! En af spidserne på min børste var flækket og allerede få timer efter jeg sendte billede af det sendte de nye “studser” så jeg kunne skifte det ud 🤩
Kan helt klart anbefale dem!

Resposta da Elou
Virkelig overraskende gode produkter!
Jeg må dog sige, at produkterne er virkelig gode, når man lige får styr på fremgangsmåden. Specielt sæbebarene er meget drøje i brug.
Balsam baren er helt fantastisk. Jeg plejer at have tørt, filtret hår efter brug af selv dyre typer balsam. Elous balsambar gør mit hår så blødt og lækkert.
Jeg bruger også produkterne til mine små børn.
Et andet plus er, at det er så pladsbesparende!!
Årsagen til de fire stjerner er prisen.

Resposta da Elou
Super gode produkter, har prøvet tørshampoo pulveret og børsten samt testet deodoranten cremen.
Specielt en kæmpe anbefaling til tørshampooen som virker hele dagen (har jeg aldrig oplevet andre gør) plus man slipper for hårprodukt i hele rummet efterfølgende. Deodorant cremen er også rigtig lækker og man kan tage tøj på med det samme fremfor efter en våd deodorant

update med svar til ELOU
Hej Carina,
jeg kan godt se den gode vilje i, at du tager dig tid til at svare – selv i ferien.
Når det er sagt, så passer det desværre ikke i mit tilfælde – og nu har vi begge to nok brugt unødvendigt meget tid på det. Jeg har modtaget mail om, at jeg er medlem af klubben, og jeg har udfyldt alle de oplysninger, der overhovedet kunne udfyldes. Jeg har endda gennemgået siden flere gange for at finde eventuelle skjulte felter, jeg kunne have overset.
Jeg plejer ikke at have problemer af den slags, så for mig peger det på, at siden ikke fungerer optimalt. Det er jo næppe i jeres interesse, og jeg håber derfor, det bliver gennemgået og rettet.
Michaela
Har ikke købt produktet endnu, og tøver. I princippet bryder jeg mig ikke om at blive lokket med medlemskab. Der loves points allerede ved første køb, men efter at have brugt tid på at oprette en konto og udfylde alle oplysninger, er pointene der ikke.
Automatiske svar hjælper ikke, og butikken holder ferie, så man kan ikke få rigtig hjælp. Desværre - dårlig oplevelse fra start.
Det gør helt ærligt, at jeg får lyst til slet ikke at handle der.

Resposta da Elou
Jeg er blevet utrolig glad for shampo bar, balsam bar. Mit hår vaskes en gang ugentlig og jeg var igennem 2 forskellige før jeg fandt den rette til mit hår. Har nu kastet min kærlighed på ansigt bar og den lille natur svamp, som også indfrier min selvforkælelse. Jeg kan anbefale produkterne og er meget glad for dem og syntes de er drøje i brug. Hurtig forsendelse og god vejledning på nettet.

Resposta da Elou
Elsker Elou’s produkter! Har brugt dem i flere år nu og er super glad for dem alle. Shampo, balsam, sæbe og tør-shampo har jeg købt flere gange og nu har jeg også endelig overgivet mig til de lækre ansigtvask barer. Slut med at prøve nye hypede produkter fra kendte mærker, der alligevel ikke er noget særligt - nu holder jeg fast i mine Elou barer. Det er så befriende at finde noget der både er simpelt, naturligt, praktisk og som virker :)

Resposta da Elou
VIRKELIGT lækre produkter fri for alt muligt kemi.
Jeg har i mange år døjet med min hovedbund og har prøvet vitterligt alt! Men shampoobaren CLEAN coconut tåler jeg. Prøvede også de 2 andre shampoo barer fra mærket, som jeg ikke tålte.
Jeg har fået fantastisk hjælp, vejledning og kundeservice undervejs.
Den eneste grund til de ikke får den sidste stjerne er at det er halvdyre produkter som er helt fair (betaler gerne for kvalitet), MEN de holder ikke særligt længe - selvom jeg føler jeg gør/vasker som anvist.
Bedste anbefalinger herfra.

Resposta da Elou
Positivt overrasket over shampoo-baren. Jeg har langt, tykt og kruset hår, med tendens til krøl. Synes den er god ved mit hår og let at bruge. Man skal dog lige lærer doseringen som jeg stadig arbejder med - jeg bruger helt sikkert mere end jeg behøver. Men jeg er helt sikkert genkøber til shampooen.
Balsam-baren er jeg ikke fan af. Den er let nok og bruge, men synes der skal bruges meget. Yderligere så bliver mit hår helt vildt elektrisk at den - øv.
Tørshampooen ved jeg ikke helt hvad jeg mener om - tester stadig. Synes den er mere besværlig end de klassiske på flaske, og så synes jeg ikke den er bedre.

Resposta da Elou
Har været nysgerrig på shampoo/balsam bar længe især pga pladsmangel på lille københavner badeværelse og nemhed på rejser. Men… har holdt mig tilbage da jeg er ret kræsen med shampoo/balsam og synes det var lidt dyrt “bare lige at teste af”, så havde et langt tilløb til at få købt. Hvilket jeg hurtigt ærgrede mig meget da jeg fik dem ind af døren og prøvet dem. Jeg elsker min shampoo og balsam bar! Kan ikke se jeg går tilbage til alm. shampoo igen. Det er nemt, fylder meget lidt og mit hår elsker det.
Info: Jeg har den der hedder Holy Hydrate shampoobar og Balsam Bar med lemongrass som virker perfekt i min fine, godt behandlede, nordiske hår. 👌🏽👌🏽👌🏽

Resposta da Elou
Efter at have prøvet en del forskellige billige shampoobar uden nogen succes, besluttede jeg denne gang for at læse lidt mere om det, og ikke at gå på kompromis med pris. Og hold nu op en forandring!
Både shampoobar og balsam er nemt at bruge, fordi det skummer og opfører sig som det shampoo/balsam man ellers kender. Mit hår har aldrig været så glansfuldt og blødt, samtidig med at jeg slet ikke oplever problemer med min hovedbund der altid kløede lidt et par timer efter bad.
Min kæreste bruger også shampoobaren til hans skæg, hvor han normalt døjer med tør hud. Efter 2 vask er dette ikke længere et problem!

Kære team Elou.
Jeg må indrømme jeg var noget skeptisk. Efter mange positive anmeldelser her, valgte jeg at prøve jeres balsam og shampoo barer. Jeg har prøvet mange forskellige igennem årene og det var ligesom bare ikke mig. De har bare ikke harmoneret med mit hår. Det blev fedtet og som om sæben og snavs ikke blev skyllet ordentligt ud. Men med jeres - wow. Jeg er så overrasket. Kæmpe ros skal I have. Det er virkelig godt. Jeg kommer ikke til at bruge andet.
Kærlig hilsen Sofie.

Resposta da Elou
Nem bestilling og super hurtig levering. Jeg var lidt skeptisk overfor produkterne (især shampoo bar og face cleansing bar), men allerede efter første brug kan jeg mærke en kæmpe forskel. Jeg har enormt sensitiv hud og har ofte problemer med at jeg ikke kan bruge diverse parfumefri produkter fordi de alligevel er for hårde ved huden/hovedbunden. Nu kan jeg bruge elou og jeg glæder mig til at se forskellen på længere sigt.

Resposta da Elou
Modtog hurtigt varerne. Er vilde med alle sæbebarerne her i huset! Om det er til hår - krop - ansigt er de bare gode.
I øvrigt også den bedste service - aldrig knas eller problemer.
Køb endelig hos Elou!

Resposta da Elou
Er meget tilfreds. Hurtig levering, lækre produkter. Har spildt mange penge på dyre hårprodukter, der ikke har gjort nogen forskel. Efter 2. vask med shampoo og balsam bar, kunne jeg se og mærke kæmpe forskel. Venter lige nu på en pakke, med produkter til ansigt og krop. Det ser jeg frem til at prøve

Resposta da Elou
Endelig har jeg fået brugt min "gamle" shampoo og er begyndt at bruge shampoo og balsam barene. Jeg har købt hemp shampoo og den er den bedste shampoo jeg nogensinde har haft. Håret er blødt og min ellers trælse og kløende hovedbund er ren og klør ikke mere. Tak for det.

Resposta da Elou
Jeres shampoo og balsam bare er rigtig gode og holder længe. De har gjort rigtig meget for min hovedbund.
Denne gang har jeg købt prøve-pakke med forskellige creme deodorant. De virker meget lovende ☀️☀️

Resposta da Elou
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.