Embroidyy Opiniões 4

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

4 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 1 em 5 estrelas

Köpte påskägg till barnbarnen som…

Köpte påskägg till barnbarnen som skulle lösas upp av vattnet och förvandlas till fjärilar eller enhörningar. Hände ingenting! Gå inte på denna bluff!

29 de março de 2026

Resposta da Embroidyy

Kära kund, tack så mycket för att du delar din feedback med oss.
Vi beklagar verkligen att du upplevt detta. Det är vårt ansvar att ge dig en perfekt upplevelse, och det är uppenbart att vi misslyckades med det den här gången. Vi förstår din besvikelse och frustration till fullo. Vänligen skicka information om din situation till: service@embroidyy.com, så kommer vår kundtjänst att kontakta dig inom 24 timmar för att lösa problemet och förhoppningsvis gottgöra detta misstag.
Vi ber återigen om ursäkt för eventuella besvär som orsakats och tackar för ditt förtroende och tålamod.

Classificada 1 em 5 estrelas

Varorna var skadade (ägg kläckning)…

Varorna var skadade (ägg kläckning) produkterna minimala i förhållande till reklamen. Efter klagomål fick jag tillbaka pengarna, men dessa leksaker var katastrofalt dåliga, fungerar inte alls trots legat i vatten lääänge. KÖP INTE!!

20 de março de 2026

Resposta da Embroidyy

Här är en svensk version som följer din önskade mall:
Hej kund, tack så mycket för att du tog dig tid att dela din feedback med oss.
Vi är verkligen ledsna över att din senaste beställning inte levde upp till dina förväntningar, och vi förstår din frustration fullt ut. Vänligen skicka dina beställningsuppgifter till vår kundtjänsts e-postadress: service@embroidyy.com . Vårt professionella kundtjänstteam kommer att ge dig en bra lösning inom 24 timmar. Ge oss en chans att göra det rätt för dig; tack så mycket.

Bluff företaget

Bluff företaget. Inget stämmer med vad dom säger och visa på reklamen. Dom vägrar att ta tillbaka utan vill skicka nya som man ska betala för

22 de janeiro de 2026

Resposta da Embroidyy

Kära kund, tack för att du uppmärksammade oss på detta.
Vi är verkligen ledsna att höra att du hade en nedslående upplevelse av vår tjänst. Detta är inte den standard vi vill tillhandahålla, och vi tar din feedback på största allvar. Vänligen kontakta vår kundtjänsts e-postadress: service@embroidyy.com med dina beställningsuppgifter. Vi kommer att undersöka ditt ärende omgående och arbeta hårt för att lösa problemet till din belåtenhet. Vi uppskattar ditt tålamod och hoppas kunna återfå ditt förtroende.

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.