Ekstraordinær kundeservice
Jeg kan på det varmeste anbefale emmalinejohansson.com
Emmaline skrev personligt til mig d. 15/4, da hun opdagede, at PostNord havde mistet pakken - stor panik, da øreringenge skulle bruges til min kærestes fødselsdag d. 19/4.
Hun (Emmaline) spurgte, om jeg var interesseret i en refundering, eller et par nye øreringe. Jeg spurgte efter leveringstiden, da jeg skulle have øreringene inden d. 19/4. Til min store overraskelse og glæde, kunne øreringene være klar inden d. 19/4, så jeg takkede straks ja til tilbuddet om et par nye øreringe, og allerede d. 17/4 - blot to dage efter beskeden om at øreringene var mistet, havde Emmaline personligt afleveret dem på min adresse. Hun havde også sørget for at optage en video, hvor man kunne se, at pakken blev lagt i postkassen. Omkostningerne for forsendelse af pakken (49 kr.) blev sågar refunderet.
Helt igennem fantastisk service, som mange virksomheder kan lære noget af.
Mange tak skal det personligt lyde til dig, Emmaline, for din store hjælp. Tusinde tak for at du tog dig tid til personligt at levere pakken. Jeg er sikker på, at min kæreste bliver rigtig glad, for de smukke øreringe.
Kærlig hilsen Anton