Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Har köpt så fina plagg från dig som jag är så glad över, fått många glada tillrop och frågor var de kommer ifrån från vänner och bekanta. Jättebra hemsida och kul uppdatering på IG. Bra och personlig... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Alltid både bra utbud, kvalitet, bemötande, tydliga och frekventa uppdateringar när det kommer nytt - lovely! Och att man kan hämta i ateljén/butiken när man bor nära, och avnjuta det trevliga mötet,... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Tycker så mycket om Em’s! Senaste köpet är en underbar blommig kavaj som motsvarar bild och beskrivning perfekt👌🏼 Snabb leverans och t.o.m. återvunnet material i den fina paketeringen. Heja!

Classificada 5 em 5 estrelas

Hej, eftersom mitt paket inte kom först blev jag lite orolig, men hade en bra konversation med er, trevligt svar snabbt! Sen fick jag min vara, den passade perfekt och var mycket fin! Tack!

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupa em segunda mão

Em's Second Hand säljer damkläder, accessoarer och skor - vintage, highstreet och premium. Även kommissionsförsäljning.

Informações de contacto

4,9

Excelente

TrustScore: 5 em 5

156 opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans. Klädesplagg i mycket gott skick, väl överensstämmande med bilder på hemsida. Unika och hållbara plagg!

25 de dezembro de 2023

Resposta da Em's Second Hand AB

Vilken fin recension, tack snälla! Det värmer och gör oss så glada!

Fina kläder!

Fina kläder, fint paket och snabb leverans!

7 de dezembro de 2023

Resposta da Em's Second Hand AB

Vad härligt att höra att du är nöjd. Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

Urvalet

Urvalet - ni hittar så fina godbitar!
Men också er service och support!

1 de dezembro de 2023

Resposta da Em's Second Hand AB

Underbart att höra, exakt så vi vill att vi ska uppfattas. Tack bästa!

Classificada 3 em 5 estrelas

Fin sida men missvisande storleksbeskrivning

Jättebra och fin sida. Men beskrivningen av plagget var lite missvisande. Det stod ”Strl S men rymlig” och när plagget kom uppfattade jag det som en liten small. Hade märket på plagget skrivits ut hade jag kanske kunnat lista ut om det skulle varit litet eller stort i storleken.

1 de dezembro de 2023

Resposta da Em's Second Hand AB

Hej Emelie, vad tråkigt att du uppfattade det så - och synd du inte hörde av dig till oss direkt, du vet väl att vi har 14 dagars returrätt?
Både mått och märke på plagg fanns med i beskrivningen just så en ska kunna jämföra med plagg hemma. Eftersom denna topp i strl S satt fint på vår modell i strl 40 uppfattade vi den som rymlig i storlek.
Oavsett, så tråkigt att du inte kände dig nöjd med ditt köp - det är ju såklart vårt mål att alla ska göra.
Sköt om dig!

Classificada 5 em 5 estrelas

Så härlig och bra kurerad butik

Ems second hand har så mycket fint! Det är alltid fräscht och precis som på bilderna. 💖💖💖Jättetrevlig och bra service också👍🏻🌟

1 de novembro de 2023

Resposta da Em's Second Hand AB

Tack snälla, blir så glad att höra att du gillar!

Fräscht

Rent, fräscht bra beskrivning

17 de outubro de 2023

Resposta da Em's Second Hand AB

Kul att du tycker det Helena, tack snälla för att du tog dig tid! Må fint!

Classificada 5 em 5 estrelas

Väldigt snabbt och trevligt bemötande

Väldigt snabbt och trevligt bemötande, även i samband med återköp

9 de outubro de 2023

Resposta da Em's Second Hand AB

Vad roligt Monika, exakt så hoppas vi att vi ska uppfattas. Såklart ska en kunna returnera om det inte funkar.

Classificada 5 em 5 estrelas

Vara precis som beskrivning & snabb…

Vara precis som beskrivning & snabb leverans! Så kul med kurerad second hand till rimlig peng.

28 de setembro de 2023

Resposta da Em's Second Hand AB

Underbart att höra, tack snälla för att du tog dig tid att skriva!

Toppen!

Bra skick på varan, bra beskrivning och gott bemötande. God service och snabb på att svara på frågor. Mycket bra klimatvänlig verksamhet!

9 de setembro de 2023

Resposta da Em's Second Hand AB

Åh Felica, vilket drömomdöme - tack! Och tack för att du väljer att handla hållbart!

Fin service

Fin service, trevligt bemötande, kul utbud! Och inte minst gott att det finns hållbara alternativ när en vill köpa kläder.

15 de setembro de 2023

Resposta da Em's Second Hand AB

Tack Terés - så fint att höra!

Jättenöjd

Fin kvalite på kläderna! JÄTTE NÖJD

31 de agosto de 2023

Resposta da Em's Second Hand AB

Så himla kul att höra Jenny, bästa!!!

Återkommande kund

Återkommande kund. Alltid fina kläder rekommenderar varmt denna butik.❤️♻️

15 de agosto de 2023

Resposta da Em's Second Hand AB

Underbart att höra Hulda, tack bästa!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.