Leia as opiniões dos outros
Super app. Alt er foregået gnidningsfrit so far. Den er anbefalet videre her fra. Ser ingen grund til at fortsætte andre steder med de tydelige fordele her :)
Har nu haft prøvet et par stykker af de der investeringsplatformer, og Endavu det spiller bare! Alt går som smurt, og hvis der er noget, har de medarbejdere som Andreas til at fixe dine problemer
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Velkommen til Endavu, Danmarks nye investeringsplatform. Indtil nu har det været svært, dyrt og kedeligt at investere. Vi har skabt Endavu for at lave om på det. Danmarks billigste investeringsplatform med bl.a. 0 DKK i kurtage på amerikanske aktier. Med +30.000 aktier og ETF’er fra 29 lande, fractional shares og udvidede åbningstider kan du investere præcis, når og som du vil. Vi indberetter automatisk din skat, og som en reguleret platform under Finanstilsynet er dine midler sikret af Garantifonden.
Informações de contacto
Sturlasgade 12B, 2300, København, Dinamarca
- hello@endavu.com
- endavu.com
Respondeu a 66% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Fik mega god hjælp og service over…
Fik mega god hjælp og service over telefonen!
Meget positivt overrasket
Var lidt skeptisk i starten, men det blev hurtigt gjort til skamme. Platformen er nem at bruge, og tingene kører bare uden bøvl. Kundeservice er også i top – fik hurtig og god hjælp af deres medarbejdere, som fik styr på det hele for mig.
Smooth sailing herfra
Smooth sailing herfra - super effektivt. Oprettelse var lige til og god kundeservice, som har hjulpet mig den sidste uges tid. Endavu udmærker sig ved en konkurrencedygtig omkostningsstruktur, med 0% i kurtage og gebyrer på amerikanske aktier (Det er jo næsten for godt til at være sandt, haha!!), og også en høj grad af brugervenlighed.
Jeg er meget tilfreds med Endavu
Jeg er meget tilfreds med Endavu. Meget nemt at bruge og jeg er kommet hurtigt igang. Dejligt at se min formue vokse!
skøn kundeservice
Super god oplevelse selvom mit beløb…
Super god oplevelse selvom mit beløb ikke kom til at starte med. Fik rigtig god hjælp af “Andreas” som ordnede alt for mig
Super god og intuitiv platform
Super god og intuitiv platform, hurtig og god support på mine spørgsmål. samt nogle super attraktive kurtage priser👍
Jeg har haft en rigtig god oplevelse…
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Endavu. Platformen er nem at bruge, og det hele virker overskueligt – også for en, der ikke er ekspert i investering. Derudover virker det trygt og professionelt. Klart 5 stjerner herfra!
Jeg har haft brugt Nordnet
Jeg har haft brugt Nordnet, men skiftet til Endavu, da deres brugeroplevelse er meget meget bedre.
Selve platformen er nem at navigere i også er Andreas god til at hjælpe med spørgsmål
5/5
Nem og god investeringsapp
Det har været super nemt og overskueligt at skulle investere. Alt fungerer og de bliver ved med at udvikle nye ting. Jeg har en standardinvestering som bare kører lige som den skal! Hvis der er det mindste, er de også enormt hjælpsomme i kundeservice! Meget meget tilfreds herfra!
Super app
God og nem
God, nem og overskuelig platform.
Anbefaling Herfra.
Oprettede en konto og satte pengene…
Oprettede en konto og satte pengene ind. Der stod at pengene ville være klar efter kun få minutter.
Det er næsten en uge siden nu, har forsøgt at skrive til kundeservice flere gange og tilsendt dokumentation så kontoen kunne verificeres, de fortæller at kontoen er klar men kan fortsat ikke få dem udbetalt.
Jeg kan simpelthen ikke forstå at det skal være så svært.
Har nu bedt om at få pengene tilbageført til min konto og afventer svar.
Skuffende
Skuffende ikke meget bedre end andre spillere på markedet faktisk ringere på nogle områder.

Godkendt behandling af kunder
Jeg havde oplevet nogle vanskeligheder med Endavu, men de nøjedes ikke blot med at skrive, men ringede mig op, hvor vi fik snakket problemerne igennem.
De tog dem til sig og kigger nu på hvordan de skal udbedres.
Så 100% en platform jeg bliver på!
Positiv oplevelse
Flot, nem og overskuelig brugerflade. De er hurtige til at svare på mine support beskeder. Intet skidt indtil videre. Jeg har brugt platformen i cirka en måneds tid-ish
En måneds ventetid på åbning af konto
Laver konto d.2. Feb, bliver ikke godkendt da de skulle “bekræfte identiteten.” Går med på det bs og sender pas billede and whatnot. HAR VENTET SIDEN D.2.FEBRUAR PÅ AT KONTOEN BLIVER ÅBNET MEN INTET ER SKET. Hver gang jeg skriver til dem så siger de at de er i kontakt med de er compliance team og hjælper kontoen igennem. Bs. Man skal ikke reklamere med at man kan lave konto på 3 minutter når jeg har ventet i en hel måned. Har nu lukket konto før jeg fik den åbnet.

Resposta da Endavu
Super god investeringsplaform med lave…
Super god investeringsplaform med lave priser.

Jeg er super tilfreds.
Jeg er super tilfreds med handelsplatformen Endavu. Idag har jeg ringet til deres support. Hurtigt og kvalificeret svar og løsning 😃

Resposta da Endavu
Begyndervenlig og komplet app.
Det er en brugervenlig app, som er tydelig og lige til at bruge. Alt det man kunne ønske sig som en begynder. Fed ide!
Extra: Mega fed AI integration, typisk hader jeg AI integrationer, men denne ai er tydeligvis meget indstillet på alt det appen har at tilbyde, og kan derfor give godt vejledning hvis man har spørgsmål.

Resposta da Endavu
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.